הטקס נערך במעמד מפקד מחוז חוף - ניצב יורם סופר ושדרת הפיקוד במחוז ובמרחב. נצ"מ מנשה: "שמח להגיע למרחב שהינו מרחב מיוחד ומגוון הפועל בסביבה מגוונת ודינאמית בעלת מאפיינים המשתנים בזמן קצר"
משטרת ישראל ערכה היום טקס כניסה לתפקיד מפקד מרחב מנשה שבמחוז חוף במעמד מפקד מחוז חוף - ניצב יורם סופר ושדרת הפיקוד במחוז ובמרחב. מפקד המרחב הנכנס - נצ"מ איתן מנשה החליף את מפקד המרחב היוצא - תנ"צ שמעון בן שבו שעבר לפקד על מרחב עמקים במחוז צפון.
נצ"מ איתן מנשה בן 52, נשוי ואב ל 3 מתגורר בזיכרון יעקב. בעל תואר ראשון במדעי החברה והרוח ותואר שני במנהל עסקים. התגייס למשטרה בשנת 1991 וביצע מגוון תפקידים בשירות ובהם: מת"ח זכרון יעקב, מת"ח עפולה, מפקד קורס פו"מ וחניך במכללה לביטחון לאומי.
נצ"מ איתן מנשה ומפקד מחוז חוף ניצב יורם סופר (צילום: דוברות המשטרה)
מפקד המרחב הנכנס, נצ"מ איתן מנשה ציין כי הוא שמח להגיע למרחב שהינו מרחב מיוחד ומגוון הפועל בסביבה מגוונת ודינאמית בעלת מאפיינים המשתנים בזמן קצר משגרה לחירום וניתן להתמודד עם אתגרים אלו בעזרת שדרת הפיקוד במרחב ובתחנות השונות.
מפקד מחוז חוף של המשטרה ניצב יורם סופר ציין בדבריו: כי מדובר במרחב מאתגר בעל סגל פיקוד חזק המסוגל להתמודד עם כל תרחיש. "חשוב להמשיך ולחזק את השוטרים הפועלים בנקודות הקצה של המרחב. אני סמוך ובטוח כי המפקד הנכנס יידע להוביל את המרחב להישגים חדשים וגבוהים. בהצלחה לכולם."
מרפאת השיניים שכולם מדברים עליה ברמת אביב: טכנולוגיה מתקדמת, יחס אישי והטבת פתיחה שווה במיוחד - הכירו את Royalty Watted
מרפאת הבוטיק החדשה של ד"ר ותד משלבת טכנולוגיה דיגיטלית מתקדמת, יחס אישי וטיפולי שיניים ברמה הגבוהה ביותר - מהשתלות ושיקום הפה ועד יישור שקוף ואסתטיקה דנטלי...
לרגל השקת GOLBARY CLUB קו חדש של בית האופנה גולברי, שעוצב בהשראת עולמות הטניס והפאדל, יוצא המותג בקמפיין רחב, לחשוף את הקולקציה החדשה של פריטים המשלבים מראה ספורטיבי מוקפד, סטייל נקי ונוכחות אופנתית עדכנית. את הקמפיין מובילה הפרזנטורית אילנית לוי, ולצידה משתתפות שגית רביבו ולאה ינאי, חלק מנבחרת השגרירות של המותג גולברי. הקמפיין יחשוף לראשונה את הקולקציה המציגה פרשנות חדשה למלתחת הקיץ.
ברכות לדניאלה אטיה, סגנית מנהלת בית החינוך הממ״ד אביחי, שנבחרה לאחת מ-50 המורים המצטיינים בישראל במסגרת תחרות "המורה של המדינה". הבחירה בדניאלה, שעליה המליצו תלמידים, הורים וצוותי חינוך, הביאה גאווה גדולה לנתניה. דניאלה הגיעה לישיבת המועצה בנתניה יחד עם בני משפחה הגאים והמאושרים. חבר מועצת העיר ואיש החינוך ים מאיר קרן, ברך את דניאלה ואמר שמהיכרות אישית עם המשפחה הוא לא מתפלא שיצאו ילדה כזו מוצלחת.
תערוכה מסקרנת במיוחד: דקל הררי פותח תערוכת יחיד חדשה בגלריית Global Art בתל אביב והופך עיתונים יומיומיים לאמנות חדה ובועטת. באמצעות חיתוך, צבע ושכבות של כותרות, הררי בוחן כיצד שטף המידע, החדשות והשגרה מעצבים את הזהות שלנו. במקום לקרוא ולזרוק, הוא מעניק לעיתון חיים חדשים - כאלה שמכריחים לעצור ולהתבונן. התערוכה “[dd/mmm/yyyy]” עוסקת במתח שבין מידע, הרגל וזעזוע שנשחק בתוך מציאות חוזרת. הררי, שמגיע דווקא מרקע עסקי, מתרגם כותרות, מלחמות ושגרה לדימויים עוצמתיים שנשארים בתודעה. הפתיחה ב-20.5 בתל אביב, והתוצאה מבטיחה הרבה יותר מקריאת בוקר שגרתית. אוצרות - מיכלי אדלר וד"ר גליה דוכין אריאלי. נעילה: 20.6.2026.
מותג האיפור KIKO MILANO קיים השבוע אירוע השקת LOVE FUSION סדרת מוצרי בייס ליין חדשה, שאליו הגיעו מאות מוזמנים ונהנו מצפייה בסרט ״השטן לובשת פראדה״ בהוט סינמה כפר סבא. בין האורחים שהגיעו להשקה: טליה עובדיה, ליה נגה, טל תמם, עידן ברוליה ועוד. היה שמח!