בשריפה בחדרה, הצוותים חילצו לכודה מן הבית. לוחמי האש קוראים וממליצים על התקנת גלאי עשן שיתריע במקרה כמו זה ויכול להציל חיי אדם ולמנוע פגיעה בנפש
נזק כבד נגרם לבית ברחוב יעקב דורי בחדרה בעקבות שריפה שפרצה בו אמש. בזירה פעלו 2 צוותים בפיקודו של להב מג'די טיארה. במהלך פעולות הכיבוי הצוותים חילצו לכודה מן הבית שהיה אפוף עשן רב וכיבו את מוקד הבעירה שהיה בחדר השינה. צוותי הכיבוי ביצעו סריקות נוספות לאיתור לכודים, כיבו את מוקד הבעירה וביצעו אוורור לבית.
באירוע אחר, נגרם נזק כבד לבית פרטי ברחוב הרב כהנא באור עקיבא בעקבות שריפה שפרצה בו לפנות בוקר. גם באירוע זה פעלו 2 צוותים בפיקודו של להב מג'די טיארה בזירה והצוותים ביצעו סריקות לאיתור לכודים, איתרו את מוקד הבעירה בסלון ובמטבח, עצרו את התפשטות האש לשאר חלקי הבית וכיבו אותה.
בשני האירועים לא דווח על נפגעים אך נזק רב נגרם לרכוש. לוחמי האש קוראים וממליצים על התקנת גלאי עשן שיתריע במקרה כמו זה ויכול להציל חיי אדם ולמנוע פגיעה בנפש.
תוצאות השריפה בבית באור עקיבא (צילום: דוברות כבאות והצלה לישראל מחוז חוף)
סדרת רשת חדשה עלתה בהשראת סדרת הטלוויזיה המדוברת “הלוטוס הלבן”, מהלך המהווה חלק מאסטרטגיית התוכן של מותג הטיפוח VICHY (ווישי), מהלך תקשורתי רחב וחדשני בישראל המחבר בין תרבות, הומור ותובנות על עולם השיווק. לצילומי הסדרה גויסו כוכבות בולטות: קרן מור מהשחקניות המוערכות בישראל, ריף נאמן שחקנית ודוגמנית מובילה וליבר בלילתי, אישיות אופנה מהבולטות ברשת. הן עומדות במרכז העלילה ומגלמות דמויות נשיות חזקות, מורכבות ושונות זו מזו, הנפגשות בריטריט וולנס יוקרתי של המותג.
חוזרים לצפון: מלון בוטיק אל-רום שברמת הגולן פותח את עונת התיירות ומזמין את המטיילים ליהנות מחופשה ירוקה, שקטה וקרירה בגובה של כ-1,070 מטר מעל פני הים. המלון מציע חדרי אירוח משפחתיים, מדשאות רחבות, מתחמי ברביקיו, ג'ימבורי לילדים ומרחבים פתוחים מול נופי הגולן. בחודש יוני נפתחה גם עונת קטיף הדובדבנים המפורסמת של אל-רום, עם 12 זנים שונים של דובדבנים ופירות יער. כחלק מהחוויה, מומלץ לבקר במיצג “עמק הבכא” (עז 77), המספר את סיפור הגבורה של חטיבה 7 במלחמת יום הכיפורים. המיצג מוצע ללא תשלום לאורחי המלון. לפרטים באתר בוטיק אל-רום.
הסופרת שלנו זוהר אביב פגשה את ליאור סושרד במסעדה. היא ביקשה שיקרא את מחשבותיה אבל הבת שלו קפצה ואמרה - אבל אני כבר קראתי, קראתי את הספרים שלך. המורה מקריאה בכל יום את 'חבורת כוח המוח' וזה היה בהחלט משמח דיו וחיוך רחב התפשט לתמונה משותפת. אהבנו!
התהוות: האמנית הצעירה הדס פורגס מציגה את תערוכת היחיד הראשונה שלה בגלריית Global Art בתל אביב. בתערוכה מוצגות עבודות שמן עוצמתיות העוסקות ברגש, זהות, תשוקה, כאב ותהליכי התפתחות אישיים, תוך שילוב השפעות מעולמות האמנות הקלאסית והעכשווית. היצירות חושפות את עולמה הפנימי של פורגס ומזמינות את הצופה למסע בין סערה נפשית, חלומות ותקווה. פורגס, בוגרת שירות ביחידת 8200 בתחום הסייבר, יוצרת חיבור מסקרן בין חשיבה טכנולוגית לבין יצירה אמנותית אינטואיטיבית ורגשית. התערוכה מסמנת את תחילתה של דרך אמנותית מבטיחה ומעניקה הצצה ליצירתה המתגבשת של אמנית צעירה ומסקרנת. אוצרות: מיכלי אדלר וד"ר גליה דוכין אריאלי. פתיחה חגיגית: 25.6.2026 - נעילת התערוכה: 25.7.2026. מקום: גלריית Global Art, מרכז בעלי מלאכה 13, תל אביב.