השטח הציבורי בכניסה לחדרה מכביש 4 (מול מרפאת דגני), עובר בימים אלה שדרוג עומק שצפוי לשנות את פניו של האזור וליצור כניסה מזמינה, אטרקטיבית ומודרנית למרכז העיר חדרה. העבודות במקום צפויות להימשך חודשים אחדים ויכללו עבודות פיתוח סביבתי, שבילים רחבים ונגישים, ריהוט רחוב , וכן פסל סביבתי ייחודי שיכלול גם אלמנטים של תאורה
חדרה מתחדשת בכניסה מרהיבה וחדשנית למרכז העיר, במסגרת פרויקט שיגדיר מחדש את האזור, המהווה אחד מהאזורים המרכזיים של העיר ועורק תחבורתי ראשי, בו עוברים מדי יום הולכי רגל וכלי רכב רבים.
הפרויקט, המתבצע ביוזמתו של חבר המועצה ומחזיק תיק עסקים שי ברכה, המוביל את מדיניותו של ראש העיר, לשדרוג והחייאת רחוב הנשיא, בהובלת אגף שפ"ע, בתכנונה של חברת 'קו בנוף אדריכלות בע"מ' ובביצוע של חברת 'אלומות פיתוח נופי בע"מ', מתבצע כאמור בכניסה לרחוב עובדיה יוסף מכביש 4, ומשתרע על פני שטח ציבורי פתוח של כשני דונמים.
השטח המדובר, שכבר החלו בו העבודות, הוא שטח חולי לא מנוצל הנמצא בין בנייני המגורים לבין הרחוב עצמו, ומתוכנן להפוך למעין 'מיני טיילת' שתכלול "מופע צמחי מרשים", עם מגוון של עצי צל המתאימים לרחוב העירוני וצמחייה רבה שתעצים את המסה הירוקה באזור זה. בנוסף יסללו במקום שבילי בטון אדריכלי רחבים ונגישים לטובת הולכי הרגל. הפיתוח הסביבתי שיכלול מערכות השקייה חדישות וגינון משמעותי, יכלול גם את הצבתן של פינות ישיבה מעוצבות וריהוט גן מעץ לאורך האזור, וכן מסלעות גדולות, שישמשו הן לנוי, והן למניעת סחף וזליגת אדמה למדרכה, שמתרחשים בשל השיפוע המהותי הקיים במקום.
מלבד השיפור המתוכנן במקום מבחינה ויזואלית, העבודות יכללו בהמשך גם את הצבתו של אלמנט עיצובי וחדשני בדמות פסל סביבתי ענק שיוצב במקום. העבודות צפויות להסתיים עד לסוף חודש ספטמבר הקרוב, עם זאת במהלכן לא תיגרם הפרעה משמעותית לתנועת רכבים בסמוך למקום, כמו כן, גם הגישה של הולכי רגל באזור, תהיה זמינה לכל משך זמן העבודות.
מרפאת השיניים שכולם מדברים עליה ברמת אביב: טכנולוגיה מתקדמת, יחס אישי והטבת פתיחה שווה במיוחד - הכירו את Royalty Watted
מרפאת הבוטיק החדשה של ד"ר ותד משלבת טכנולוגיה דיגיטלית מתקדמת, יחס אישי וטיפולי שיניים ברמה הגבוהה ביותר - מהשתלות ושיקום הפה ועד יישור שקוף ואסתטיקה דנטלי...
לרגל השקת GOLBARY CLUB קו חדש של בית האופנה גולברי, שעוצב בהשראת עולמות הטניס והפאדל, יוצא המותג בקמפיין רחב, לחשוף את הקולקציה החדשה של פריטים המשלבים מראה ספורטיבי מוקפד, סטייל נקי ונוכחות אופנתית עדכנית. את הקמפיין מובילה הפרזנטורית אילנית לוי, ולצידה משתתפות שגית רביבו ולאה ינאי, חלק מנבחרת השגרירות של המותג גולברי. הקמפיין יחשוף לראשונה את הקולקציה המציגה פרשנות חדשה למלתחת הקיץ.
ברכות לדניאלה אטיה, סגנית מנהלת בית החינוך הממ״ד אביחי, שנבחרה לאחת מ-50 המורים המצטיינים בישראל במסגרת תחרות "המורה של המדינה". הבחירה בדניאלה, שעליה המליצו תלמידים, הורים וצוותי חינוך, הביאה גאווה גדולה לנתניה. דניאלה הגיעה לישיבת המועצה בנתניה יחד עם בני משפחה הגאים והמאושרים. חבר מועצת העיר ואיש החינוך ים מאיר קרן, ברך את דניאלה ואמר שמהיכרות אישית עם המשפחה הוא לא מתפלא שיצאו ילדה כזו מוצלחת.
תערוכה מסקרנת במיוחד: דקל הררי פותח תערוכת יחיד חדשה בגלריית Global Art בתל אביב והופך עיתונים יומיומיים לאמנות חדה ובועטת. באמצעות חיתוך, צבע ושכבות של כותרות, הררי בוחן כיצד שטף המידע, החדשות והשגרה מעצבים את הזהות שלנו. במקום לקרוא ולזרוק, הוא מעניק לעיתון חיים חדשים - כאלה שמכריחים לעצור ולהתבונן. התערוכה “[dd/mmm/yyyy]” עוסקת במתח שבין מידע, הרגל וזעזוע שנשחק בתוך מציאות חוזרת. הררי, שמגיע דווקא מרקע עסקי, מתרגם כותרות, מלחמות ושגרה לדימויים עוצמתיים שנשארים בתודעה. הפתיחה ב-20.5 בתל אביב, והתוצאה מבטיחה הרבה יותר מקריאת בוקר שגרתית. אוצרות - מיכלי אדלר וד"ר גליה דוכין אריאלי. נעילה: 20.6.2026.
מותג האיפור KIKO MILANO קיים השבוע אירוע השקת LOVE FUSION סדרת מוצרי בייס ליין חדשה, שאליו הגיעו מאות מוזמנים ונהנו מצפייה בסרט ״השטן לובשת פראדה״ בהוט סינמה כפר סבא. בין האורחים שהגיעו להשקה: טליה עובדיה, ליה נגה, טל תמם, עידן ברוליה ועוד. היה שמח!