ראש העיר צביקה גנדלמן בטור אישי: "ספורט מבחינתי זה קודם כל חינוך, ספורט מבחינתי זה גאוות יחידה לספורטאים ולחובבי הספורט הרבים בעיר. אני גאה להיות חדרתי"
עם כניסתי לתפקיד ראש העירייה, קבעתי לי יעדים שהיו ועודם החזון שלי עבור העיר חדרה. בין היעדים המרכזיים שהצבתי, שמתי דגש על הובלה בתחומי החינוך והתרבות בעיר, והפיכתה למקור גאווה לתושביה.
על מנת לקדם ולהשיג את היעדים הללו החלטתי לחזק את כל נושא הספורט התחרותי והספורט העממי בעיר חדרה. לצורך כך עיריית חדרה בהנהגתי, השקיעה למעלה מ-120 מיליון שקלים בהקמת מתקני ספורט משובחים בעיר, היכל האנרבוקס ושני מגרשי כדורגל סינתטיים, במערב העיר ובמזרח העיר. בנוסף, עיריית חדרה בהנהגתי העניקה תמיכות לאגודות ספורט שונים בעיר ומלגות לספורטאים מצטיינים.
ספורט מבחינתי זה קודם כל חינוך, ספורט מבחינתי זה גאוות יחידה לספורטאים ולחובבי הספורט הרבים בעיר. באגודות הספורט השונות בעיר, פעילים אלפי בני נוער בענפים השונים. הנוער הזה, הוא דור העתיד שלנו, מקור הגאווה שלנו והוא לומד מהטובים ביותר, הספורטאים החדרתים שזוכים להצלחות מדהימות בענפים השונים.
ההישג המרשים של ברוך שמאילוב וטוהר בוטבול, הוא הגשמת החזון. ברוך וטוהר ריגשו את תושבי העיר חדרה ברגע הזכייה במדליית הארד. כולנו ישבנו מול המסכים, עודדנו ודחפנו מרחוק וקפצנו משמחה ברגע הזכייה.
כיום, אלפי ילדים לוקחים חלק בפעילות ג'ודו חובבנית ומקצוענית. הם רוצים להיות ברוך וטוהר, הם רוצים להיות גאוות העיר חדרה ומדינת ישראל.
כמוהם מאות בני הנוער הפעילים בשייט הן במועדון הימי בחדרה והן במועדונים האחרים. הם רוצים להיות שי קקון שבגיל כל כך צעיר הגיעה לאולימפיאדה וייצגה את מדינת ישראל בכבוד רב, כשברור לנו שהיעד המשמעותי הוא אולימפיאדת פריז.
כן, אני גאה להיות חדרתי, אני גאה שבעיר שלנו יש ספורטאים מצטיינים שמהווים מודל לחיקוי ומהווים גאווה גדולה לעיר חדרה. אני גאה שהנהלת העיר חדרה, מעניקה לספורט ולחינוך תקציבים ותנאים ראויים להשגת הישגיים משמעותיים.
בין עבר להווה: תערוכת היחיד "מצב ביניים" של חומי גרומן תיפתח ביפו. התערוכה, באוצרותו של איתי גבאי, תיפתח ביום חמישי, 9 ביולי 2026, בשעה 19:30, בגלריה אשכילה ביפו, ותציג עבודות בציורי שמן וצבעי מים העוסקות בזהות, שייכות והמפגש שבין מסורת לחיים עכשוויים. גרומן, שעזבה את הקהילה החרדית, מביאה אל הבד את מסעה האישי דרך שתי סדרות עבודות: האחת מתארת רגעים מחיי היומיום בישראל, והשנייה מציגה כלי זכוכית צבעוניים המשמשים כמטאפורה למערכות יחסים, שקיפות ושבריריות. התערוכה "מצב ביניים" תוצג בגלריה אשכילה, רחוב הפנינים 2, יפו, ותינעל ב-7 באוגוסט 2026. בהצלחה!
לקראת עונת החתונות, רשת האופנה הבינלאומית ALDO משיקה את קולקציית נעלי הכלות לקיץ - עם דגש על שילוב בין סטייל לנוחות. הקולקציה מציעה מגוון רחב של דגמים, שנועדו ללוות את הכלה מהרגע המרגש בחופה ועד לרחבת הריקודים בשעות הקטנות של הלילה.
בין הטרנדים הבולטים בולטים עיטורי פנינים, לבבות מוזהבים ואבנים נוצצות, שהופכים את הנעליים לפריט אופנה בפני עצמו. ב-ALDO מבטיחים מראה יוקרתי ועדכני לצד נוחות בלתי מתפשרת, כדי שהיום הגדול יהיה מושלם גם מהצעד הראשון. קולקציית קיץ 2026 כבר זמינה בחנויות הרשת ובאתר.
הפתיחה החגיגית של חנות Fashion Club השבוע ברחוב האורזים בנתניה, התקיימה באירוע נוצץ שלא חסרו בו שמות מוכרים. בין האורחים בלטו נועה קירל ומאור בוזגלו. בתיעוד: ענבל עם אחותו של השוער דניאל פרץ וסגן ראש העיר שלו אלגלי. היה שמח ומלא סטייל!