ועדת המכרזים של עיריית חדרה בחרה בנעמי שוחט לתפקיד גזברית ומנהלת אגף הכספים בעירייה
נעמי שוחט, בת 51, ילידת אור עקיבא ואמא לחמישה, היא בוגרת 'תיכון חדרה' ושימשה כקצינת קשר במהלך שירותה בצה"ל. שוחט היא בעלת תואר BA בכלכלה וניהול ו MBA מינהל עסקים בהתמחות בארגונים ללא כוונת רווח, מאוניברסיטת חיפה.
שוחט עובדת בעיריית חדרה 21 שנים, כשבתחילת דרכה בעירייה שימשה כחשבת אגף ההנדסה ובהמשך כמנהלת מחלקת תקציבים וחשבת באגף ההנדסה, ובתשע השנים האחרונות שימשה כסגנית גזבר ומנהלת מחלקת תקציבים, כמו כן שוחט משמשת כדירקטורית ומורשית חתימה בחברה הכלכלית לחדרה.
שוחט, תחליף את גזבר העירייה בועז חריף. עם כניסתה לתפקיד ב 25.10.21, יהיה רוב נשי של 8 מנהלות אגפים מסך של 15 מנהלי האגפים בעירייה.
בדיוק בימים אלה ובזמן מלחמה, לקראת חג הפסח מותג OP Collection משיק לראשונה חנות פופ-אפ בקניון עופר רמת אביב. לראשונה הושקה השבוע חנות פופ-אפ של המותג OP Collection מבית Ofir Production של אופיר אלסטר. הפופ אפ ייפעל בקומת הכניסה של קניון עופר רמת אביב למשך זמן מוגבל עד 18/3. מדובר בפעם הראשונה שבה המותג יוצא מהאונליין אל העולם הפיזי, עם חנות פופ-אפ חגיגית המציעה מגוון מארזים מעוצבים לקראת חג הפסח לצד כלי נוי ואקססוריז לבית. הקונספט של המותג מציע פתרון אירוח מהיר ונוח - “הפקה ב-5 דקות בקופסה אחת”. אופיר אלסטר, בעלת המותג OP Collection, מסרה: “אנחנו מתרגשים מאוד להשיק לראשונה חנות פופ-אפ פיזית לאחר ההצלחה הגדולה ברשת. היה לנו חשוב להביא את החוויה של OP Collection גם לעולם האמיתי ולאפשר ללקוחות לראות, להרגיש ולהתרשם מהמארזים מקרוב. לקראת חג הפסח יצרנו קולקציה חגיגית שמאפשרת לכל אחד לארח בקלות ובסטייל. ממש הפקה שלמה בחמש דקות בקופסה אחת״.