תושב אור עקיבא נעצר בחשד לביצוע שוד בבנק הדואר בקיסריה
עם קבלת דיווח על שוד בסניף בנק הדואר בקיסריה פתחה המשטרה בחקירה תוך ביצוע פעולות מהירות שבוצעו בתחנת המשטרה בחדרה והביאו תוך זמן קצר למעצרו של תושב אור עקיבא בן 34 בחשד לביצוע השוד כשהוא בביתו.
בתום חקירתו בתחנת המשטרה בחדרה ובהתאם לחומרי החקירה יוחלט האם לקיים בהמשך דיון בבימ"ש חדרה בבקשה להאריך את מעצרו.
סגן ומ”מ ראש העיר שלו אלגלי, השתתף בסבב אליפות ישראל בסקייטבורד, שנערך בנתניה בפארק שלולית החורף, בהשתתפות ספורטאים מאיגוד הסקייטבורד מכל רחבי הארץ. תפסנו אותו יחד בצילום עם עופר אלקין - מנכ״ל איגוד הסקייטבורד
וניר יבלונסקי - מאגף הספורט.
ראש העיר נתניה, אבי סלמה, אירח השבוע את השר חיים כץ, שר התיירות, הרווחה, הבריאות, הבינוי והשיכון. יחד עם הצוות המקצועי דנו על הנושאים לקידומה והמשך התפתחותה של העיר.
מזל טוב לבת המצווה: בין החוגגים למשפחת עו"ד יוסי ומרב מכלוף, שדרן רדיו 90, יחד עם חברי מועצה, משפחה וחברים טובים אשר נהנו מערב מרגש, שמח ובלתי נשכח. מזל טוב והרבה הצלחה בהמשך הדרך!
חבר הכנסת משה סעדה הגיע יחד עם שרים וחברי כנסת למפגן תמיכה בכוח 100 בהיכל התרבות בנתניה. סעדה וחבר מועצת העיר ים מאיר קרן שוחחו רבות ושיבחו את פועלם של הלוחמים שכל המדינה מחבקת.