הטיול של תלמידות האולפנה בחדרה הסתיים בתאונה קשה בצפון
שלומי גבאי יום רביעי,
29 בספטמבר 2021, 21:48
9 תלמידות אולפנת בני עקיבא מבשרת ברוך בחדרה נפצעו בתאונה הקשה בצפון. בתאונה נהרגו 5 בני אדם
עשרות חניכי תנועת הנוער נפצעו באורח קל כאשר האוטובוס שבו נסעו התנגש ברכב פרטי ורכב מסחרי, והתהפך בגליל סמוך לחורפיש. בתאונה נהרגו ארבעה מנוסעי הרכב הפרטי - אם בת 35, ושלושת ילדיה בני ה-15, 12 ו-5. כמו כן נהרג נהג האוטובוס שהתהפך.
זמן קצר לאחר התאונה נודע לראש אולפנת בני עקיבא מבשרת ברוך בחדרה כי 9 מתלמידותיו היו באוטובוס. בעקבות כך יצרו קשר הצוותים החינוכיים קשר עם המשפחות למדו על מצבן והציעו עזרה.
הרב דני דינר ראש האולפנה קיים הערכת מצב לאחריה אמר "אנחנו בקשר הדוק עם המשפחות וברוך ה' הבנו שהתלמידות במצב יחסית קל. נסייע לתלמידות ולמשפחות ככל שיידרש. חברות השכבה של התלמידות הפצועות יקבלו טיפול ומענה נפשי על פי הצורך כבר מחר עם החזרה מחופשת החג"
סדרת רשת חדשה עלתה בהשראת סדרת הטלוויזיה המדוברת “הלוטוס הלבן”, מהלך המהווה חלק מאסטרטגיית התוכן של מותג הטיפוח VICHY (ווישי), מהלך תקשורתי רחב וחדשני בישראל המחבר בין תרבות, הומור ותובנות על עולם השיווק. לצילומי הסדרה גויסו כוכבות בולטות: קרן מור מהשחקניות המוערכות בישראל, ריף נאמן שחקנית ודוגמנית מובילה וליבר בלילתי, אישיות אופנה מהבולטות ברשת. הן עומדות במרכז העלילה ומגלמות דמויות נשיות חזקות, מורכבות ושונות זו מזו, הנפגשות בריטריט וולנס יוקרתי של המותג.
חוזרים לצפון: מלון בוטיק אל-רום שברמת הגולן פותח את עונת התיירות ומזמין את המטיילים ליהנות מחופשה ירוקה, שקטה וקרירה בגובה של כ-1,070 מטר מעל פני הים. המלון מציע חדרי אירוח משפחתיים, מדשאות רחבות, מתחמי ברביקיו, ג'ימבורי לילדים ומרחבים פתוחים מול נופי הגולן. בחודש יוני נפתחה גם עונת קטיף הדובדבנים המפורסמת של אל-רום, עם 12 זנים שונים של דובדבנים ופירות יער. כחלק מהחוויה, מומלץ לבקר במיצג “עמק הבכא” (עז 77), המספר את סיפור הגבורה של חטיבה 7 במלחמת יום הכיפורים. המיצג מוצע ללא תשלום לאורחי המלון. לפרטים באתר בוטיק אל-רום.
הסופרת שלנו זוהר אביב פגשה את ליאור סושרד במסעדה. היא ביקשה שיקרא את מחשבותיה אבל הבת שלו קפצה ואמרה - אבל אני כבר קראתי, קראתי את הספרים שלך. המורה מקריאה בכל יום את 'חבורת כוח המוח' וזה היה בהחלט משמח דיו וחיוך רחב התפשט לתמונה משותפת. אהבנו!
התהוות: האמנית הצעירה הדס פורגס מציגה את תערוכת היחיד הראשונה שלה בגלריית Global Art בתל אביב. בתערוכה מוצגות עבודות שמן עוצמתיות העוסקות ברגש, זהות, תשוקה, כאב ותהליכי התפתחות אישיים, תוך שילוב השפעות מעולמות האמנות הקלאסית והעכשווית. היצירות חושפות את עולמה הפנימי של פורגס ומזמינות את הצופה למסע בין סערה נפשית, חלומות ותקווה. פורגס, בוגרת שירות ביחידת 8200 בתחום הסייבר, יוצרת חיבור מסקרן בין חשיבה טכנולוגית לבין יצירה אמנותית אינטואיטיבית ורגשית. התערוכה מסמנת את תחילתה של דרך אמנותית מבטיחה ומעניקה הצצה ליצירתה המתגבשת של אמנית צעירה ומסקרנת. אוצרות: מיכלי אדלר וד"ר גליה דוכין אריאלי. פתיחה חגיגית: 25.6.2026 - נעילת התערוכה: 25.7.2026. מקום: גלריית Global Art, מרכז בעלי מלאכה 13, תל אביב.