משטרת חדרה מיהרה לעצור עבריין מוכר תושב העיר בחשד כי ביצע ירי מנשק חם לעבר בניין מגורים. בית המשפט קיבל את טענות סניגורו כי מדובר במידע מודיעיני בלבד והורה על שחרורו
השבוע במהלך הלילה שבין שני לשלישי בוצע ירי לעבר בניין מגורים ברחוב רמב"ם בחדרה. אלמוני הגיע אל מול הבניין וירה מספר קליעים מנשק חם ואז נמלט. איש לא נפגע, המשטרה שפתחה בחקירה אספה ממצאים מן הזירה וגבתה עדויות בכדי להגיע לזהות היורה.
מעצר בטרם עת (צילום: pixabay)
מידע מודיעיני שהתקבל אצל רכז המודיעין הממונה על האזור הצביע על עבריין מקומי בן 28 שלאחרונה הסתכסך עם עבריין אחר המתגורר באותו בניין אליו נורו היריות כמי שלכאורה ביצע את הירי יתכן כתגובה על יריות שנורו לעברו זמן קצר קודם בגין אותו סכסוך שפרץ כמה ימים קודם.
המשטרה ביצעה חיפוש דקדקני בביתו של העבריין החשוד בירי שלא היה בביתו באותה עת ולאחר שלא נמצא דבר השאירה לו זימון לסור לתחנת המשטרה. כשהגיע לבדו החשוד לחקירה הטיחו בו החוקרים כי הוא חשוד בירי לעבר בניין המגורים באותו לילה אולם לא ציינו בפניו את שעת ביצוע הירי ולא לעבר מי כוון הירי.
"אין שום ראיה כלפי מרשי". עו"ד שי לוי (צילום: שלומי גבאי)
החשוד הכחיש את המיוחס לו אולם נעצר ולמחרת (שישי) הובא לבית משפט השלום בחיפה שם דרשה המשטרה להאריך את מעצרו ב-6 ימים לצורך המשך החקירה. סנגורו שי לוי טען בדיון כי המעצר מתבסס אך ורק על המידע המודיעיני בתיק וכי המשטרה לא ציינה בפני החשוד את שעת ביצוע הירי ומי היה היעד. עוד טען עו"ד לוי כי המשטרה לא טרחה לבצע פעולות חקירה נוספות טרם מעצרו ודרש לשחררו.
השופטת רקפת סגל מוהר קיבלה את טענות הסניגור וקבעה בהחלטתה כי מדובר במעצר בטרם עת ועל המשטרה היה לבצע פעולות חקירה אחרות נוספות טרם מעצרו והורתה על שחרורו למעצר בית בתנאים מגבילים.
עו"ד שי לוי המייצג את החשוד: "אני מקווה שהמשטרה תלמד מהחלטת בית המשפט שלא קודם עוצרים חשוד ואח"כ חוקרים אותו , אלא ההיפך - קודם חוקרים ואוספים ראיות ואח"כ רק אם יש צורך ממשי עוברים לשלב מעצר.
בית המשפט קבע ללא היסוס שאין שום ראיה כלפי מרשי".
מרפאת השיניים שכולם מדברים עליה ברמת אביב: טכנולוגיה מתקדמת, יחס אישי והטבת פתיחה שווה במיוחד - הכירו את Royalty Watted
מרפאת הבוטיק החדשה של ד"ר ותד משלבת טכנולוגיה דיגיטלית מתקדמת, יחס אישי וטיפולי שיניים ברמה הגבוהה ביותר - מהשתלות ושיקום הפה ועד יישור שקוף ואסתטיקה דנטלי...
פלאשנט לוקאלי | 12.5.2026
מטפלים בנפש
...
פלאשנט לוקאלי | 5.5.2026
אלפי תושבים, שמונה מוקדים וחגיגה אחת
...
פלאשנט לוקאלי | 2.5.2026
שוטר קהילתי חדש בפרדס חנה כרכור
...
פלאשנט לוקאלי | 17.4.2026
השרה להגנת הסביבה בביקור מקצועי בנתניה
...
פלאשנט לוקאלי | 9.4.2026
מדברים על זה
סוד הקסם של ריצוף חוץ אבן טבעית
...
פלאשנט עסקים | 13.5.2026
טיפול רדיאס – פיסול פנים וחידוש העור בצורה טבעית
...
פלאשנט עסקים | 7.5.2026
טיפול PRP לשיער – הפתרון הטבעי להתחדשות וצמיחה
...
פלאשנט עסקים | 7.5.2026
בית מלון בזכרון יעקב – חופשה עם נוף, שקט ואווירה ייחודית
...
פלאשנט עסקים | 7.5.2026
ניאגרה סמויה – הפתרון המודרני לחדר רחצה מעוצב ונקי
...
פלאשנט עסקים | 7.5.2026
למה כלבים מריחים את הישבן?
...
פלאשנט לוקאלי | 7.5.2026
תאונות במקומות ציבוריים
...
פלאשנט חוק ומשפט | 2.5.2026
המהפכה הלבנה: כל מה שצריך לדעת על יין לבן ישראלי
...
פלאשנט עסקים | 30.4.2026
האם אתם זכאים להוציא אזרחות גרמנית בעקבות הקלות החוק החדש?
...
פלאשנט עסקים | 30.4.2026
עשרות עובדים זרים נתפסו בעמק חפר
מבצע אכיפה נרחב בעמק חפר: 25 עובדים זרים עוכבו בשל העסקה שלא כדין בשלושה מפעלים...
פלאשנט לוקאלי | 29.4.2026
איך קבלת הלוואות כנגד נכס משחררת לכם חמצן ותזרים מזומנים
...
פלאשנט עסקים | 28.4.2026
כשמדובר בחשמל, אין מקום ל'אולי': למה גנרטור עוצמתי הוא ההבדל בין הצלחה לקריסה
...
פלאשנט לוקאלי | 28.4.2026
איך ניהול כלכלי נכון יחזיר לכם את השליטה בחיים ובחשבון הבנק
...
פלאשנט עסקים | 28.4.2026
למה שלטים למשרד הם כרטיס הביקור הכי חזק של העסק שלכם
...
פלאשנט עסקים | 28.4.2026
צחי ששון: "עסק שאין עליו תוכן ברשת, פשוט לא קיים בעיני הבינה המלאכותית"
...
מותג האיפור KIKO MILANO קיים השבוע אירוע השקת LOVE FUSION סדרת מוצרי בייס ליין חדשה, שאליו הגיעו מאות מוזמנים ונהנו מצפייה בסרט ״השטן לובשת פראדה״ בהוט סינמה כפר סבא. בין האורחים שהגיעו להשקה: טליה עובדיה, ליה נגה, טל תמם, עידן ברוליה ועוד. היה שמח!
בועז כספי משתף: "תעודה מרגשת לקבל משני תותחים כמו פיני קבלו, סגן יו"ר ההסתדרות ויו"ר סיעת העבודה בהסתדרות, חבר אמת ושמוליק מזרחי יו"ר הגמלאים - כבוד גדול, רק בריאות ועשייה למען העובדים והגמלאים, אמן".
הסופרת זוהר אביב זכתה לפגישה מרגשת בארקפה נתניה, כשפנו אליה שני סטודנטים שישבו ליד שולחן עמוס דפי למידה - ליהי ודרסו שלומדים משפטים וזיהו אותה מרחוק. ברור סטודנטים כאלה רציניים, סביר להניח שגדלו על כוח המוח. אהבנו.
בדיוק בימים אלה ובזמן מלחמה, לקראת חג הפסח מותג OP Collection משיק לראשונה חנות פופ-אפ בקניון עופר רמת אביב. לראשונה הושקה השבוע חנות פופ-אפ של המותג OP Collection מבית Ofir Production של אופיר אלסטר. הפופ אפ ייפעל בקומת הכניסה של קניון עופר רמת אביב למשך זמן מוגבל עד 18/3. מדובר בפעם הראשונה שבה המותג יוצא מהאונליין אל העולם הפיזי, עם חנות פופ-אפ חגיגית המציעה מגוון מארזים מעוצבים לקראת חג הפסח לצד כלי נוי ואקססוריז לבית. הקונספט של המותג מציע פתרון אירוח מהיר ונוח - “הפקה ב-5 דקות בקופסה אחת”. אופיר אלסטר, בעלת המותג OP Collection, מסרה: “אנחנו מתרגשים מאוד להשיק לראשונה חנות פופ-אפ פיזית לאחר ההצלחה הגדולה ברשת. היה לנו חשוב להביא את החוויה של OP Collection גם לעולם האמיתי ולאפשר ללקוחות לראות, להרגיש ולהתרשם מהמארזים מקרוב. לקראת חג הפסח יצרנו קולקציה חגיגית שמאפשרת לכל אחד לארח בקלות ובסטייל. ממש הפקה שלמה בחמש דקות בקופסה אחת״.