משטרת חדרה מיהרה לעצור עבריין מוכר תושב העיר בחשד כי ביצע ירי מנשק חם לעבר בניין מגורים. בית המשפט קיבל את טענות סניגורו כי מדובר במידע מודיעיני בלבד והורה על שחרורו
השבוע במהלך הלילה שבין שני לשלישי בוצע ירי לעבר בניין מגורים ברחוב רמב"ם בחדרה. אלמוני הגיע אל מול הבניין וירה מספר קליעים מנשק חם ואז נמלט. איש לא נפגע, המשטרה שפתחה בחקירה אספה ממצאים מן הזירה וגבתה עדויות בכדי להגיע לזהות היורה.
מעצר בטרם עת (צילום: pixabay)
מידע מודיעיני שהתקבל אצל רכז המודיעין הממונה על האזור הצביע על עבריין מקומי בן 28 שלאחרונה הסתכסך עם עבריין אחר המתגורר באותו בניין אליו נורו היריות כמי שלכאורה ביצע את הירי יתכן כתגובה על יריות שנורו לעברו זמן קצר קודם בגין אותו סכסוך שפרץ כמה ימים קודם.
המשטרה ביצעה חיפוש דקדקני בביתו של העבריין החשוד בירי שלא היה בביתו באותה עת ולאחר שלא נמצא דבר השאירה לו זימון לסור לתחנת המשטרה. כשהגיע לבדו החשוד לחקירה הטיחו בו החוקרים כי הוא חשוד בירי לעבר בניין המגורים באותו לילה אולם לא ציינו בפניו את שעת ביצוע הירי ולא לעבר מי כוון הירי.
"אין שום ראיה כלפי מרשי". עו"ד שי לוי (צילום: שלומי גבאי)
החשוד הכחיש את המיוחס לו אולם נעצר ולמחרת (שישי) הובא לבית משפט השלום בחיפה שם דרשה המשטרה להאריך את מעצרו ב-6 ימים לצורך המשך החקירה. סנגורו שי לוי טען בדיון כי המעצר מתבסס אך ורק על המידע המודיעיני בתיק וכי המשטרה לא ציינה בפני החשוד את שעת ביצוע הירי ומי היה היעד. עוד טען עו"ד לוי כי המשטרה לא טרחה לבצע פעולות חקירה נוספות טרם מעצרו ודרש לשחררו.
השופטת רקפת סגל מוהר קיבלה את טענות הסניגור וקבעה בהחלטתה כי מדובר במעצר בטרם עת ועל המשטרה היה לבצע פעולות חקירה אחרות נוספות טרם מעצרו והורתה על שחרורו למעצר בית בתנאים מגבילים.
עו"ד שי לוי המייצג את החשוד: "אני מקווה שהמשטרה תלמד מהחלטת בית המשפט שלא קודם עוצרים חשוד ואח"כ חוקרים אותו , אלא ההיפך - קודם חוקרים ואוספים ראיות ואח"כ רק אם יש צורך ממשי עוברים לשלב מעצר.
בית המשפט קבע ללא היסוס שאין שום ראיה כלפי מרשי".
חיפה תעמוד במרכז המסדרון הכלכלי ותהפוך לצומת סחר מרכזית בין מזרח למערב
...
פלאשנט לוקאלי | 11.11.2025
ביקור בינלאומי במפעל של קבוצת R.H בנוף הגליל
...
פלאשנט לוקאלי | 12.10.2025
ארבעת המינים - ארבעת הפנים של הנוער שלנו
...
פלאשנט לוקאלי | 6.10.2025
יום כיף מרגש לאנשים עם מוגבלויות
...
פלאשנט לוקאלי | 1.10.2025
עובדי חברת ICL למען המשפחות הנזקקות
...
פלאשנט לוקאלי | 16.9.2025
מדברים על זה
פתרונות ענן בישראל – הטכנולוגיה של ישראל, אבטחת המידע של ישראל
...
פלאשנט עסקים | 17.11.2025
מערכות דיוור – שיווק שכדאי להכיר
...
פלאשנט עסקים | 12.11.2025
תאונת דרכים וסטייה מהדרך במהלך העבודה
...
פלאשנט חוק ומשפט | 30.10.2025
עמדות מיחזור חדשות ברחבי פרדס חנה
כ- 21 עמדות שכונתיות חדשות למיחזור יוקמו במהלך השנה על ידי אגף שפ"ע ובשיתוף המשרד להגנת הסביבה. עמדה ראשונה הוקמה בימים אלו בשכונת יפה נוף...
פלאשנט לוקאלי | 23.10.2025
עורך דין מומלץ להפחתת ארנונה לעסקים – לא רק מפעלים והייטק
...
פלאשנט עסקים | 16.10.2025
מה הייחודיות בתהליך של הקמת חדרים נקיים?
...
פלאשנט עסקים | 15.10.2025
רוצה לזהות את הימים הפוריים שלך? המדריך המלא לשימוש בערכה לזיהוי ביוץ
...
פלאשנט עסקים | 28.9.2025
הכל על לוח זכוכית מחיק: המהפכה שעל הקיר
...
פלאשנט עסקים | 28.9.2025
הכל על ימי גיבוש - המפתח להצלחה של כל צוות
...
פלאשנט עסקים | 28.9.2025
כוחו של קידום אורגני - איך לגרום לאתר שלך לבלוט ברשת?
...
פלאשנט עסקים | 28.9.2025
מחלות מקצוע
...
פלאשנט חוק ומשפט | 19.9.2025
מתן גיא - כך תהפכו את הרעיון החדשני שלכם לרווח עסקי
...
פסטיבל בייבי המיועד להורים ולתינוקות עד גיל שנתיים, יערך בעופר חדרה, בשיתוף הביטוח הלאומי, ועיריית חדרה, ביום שני ה -24.11.25 בעופר חדרה – פתוח לקהל הרחב, ללא תשלום. במסגרת הפסטיבל יתקיימו מגוון רחב של הרצאות וסדנאות וייעוץ להורים בנושאים שונים ומגוונים, כמו: זכויות לאחר לידה, עיסוי תינוקות ועוד, ליווי התפתחותי, תזונה, יועצת שינה, ריפוי ועיסוק לתינוקות עד גיל חצי שנה, סדנא חוותית ועוד. כמו כן יוצבו מתחמי צילום לתינוקות, מגנטים במתנה, קפה ועוגה ועוד. תהנו!
היישר מכינוס השלוחים העולמי, שם התכנסו אלפי שליחי הרבי מלובביץ׳ להתכנסות השנתית ב-770 ברוקלין שבניו-יורק. בין שליחי ומייצגי העיר נתניה, נצפה מיודענו איש החסד אלעזר פרץ מ׳מטה משיח׳ יחד עם ח״כ אוהד טל בערב ההצדעה החגיגי לשלוחים. בנוסף הרצה פרץ בפני המוני השליחים על התנהלות נכונה מול גופים עירוניים. ״כולנו באים מהרבי, חדורים בכוחות של אור והבאת ישראל, על מנת להביא את הגאולה האמיתית והשלמה״.
חגיגה כפולה במשפחת רינגלר-שגב: הסטייליסטית המובילה סנדרה רינגלר ציינה את יום הולדתו ה-52 של בעלה השף שגב משה ועל הדרך חגגו גם 20 שנות נישואים נוצצות. לרגל האירועים רינגלר ושלושת הילדים: ליאו, דניאל וליבי, ארזו מזוודות והפתיעו את שגב בסופ"ש סטייליסטי במלון כפר גלעדי שבגליל העליון, שם בילו סוף שבוע משפחתי ונהנו מסוויטה מפנקת עם נוף עוצר נשימה, ארוחות שף, טיול רומנטי "בשביל הלולים", טיפולי ספא, שיזוף בבריכה החיצונית, והרבה זמן איכות, הרחק מההמולה של תל-אביב. ששגב הגיע לסוויטה הופתע עם עוגת יום הולדת, בלונים, פרחים, יין ומתנה מסנדרה עם ברכה אישית. מזל טוב!