המשטרה עצרה 2 קטינים מפרדס חנה בחשד שאחד מהם תקף תלמיד בתוך בית הספר והאחר נהג ללא רישיון בישוב וחבריו תקפו את ניידת המשטרה שעצרה אותו
המשטרה עצרה אתמול קטין תושב פרדס חנה בחשד שנהג ברכב ללא רישיון נהיגה, במהירות מופרזת תוך שחבריו תוקפים את ניידת המשטרה שביקשה לעצור אותו
המשטרה פתחה בסריקות לפני כחודש עם קבלת דיווח מניידת של אגף התנועה בגין מעקב אחר רכב שנתפס במהירות של מעל 130 קמ"ש בצומת פרדס חנה.
ברכב נהג קטין תושב פרדס חנה בן 16 כאשר 2 חבריו הקטינים אף הם נמצאים עימו ברכב.
במהלך ההימלטות הגיע הרכב לחדרה וחבריו של נהג הרכב החלו לתקוף את ניידת המשטרה תוך שהם חוסמים אותה בפחי אשפה, משטחי עץ ומיידים לעברה אבנים. בסופו של המעקב אותר ונתפס הרכב וכנגד חבריו של הנהג הוגש לפני כשבועיים כתב אישום בגין המיוחס להם.
מאז האירוע שהה נהג הרכב בבריחה ובתום פעולות חקירה שנעשו כדי לאתרו, הוא אותר אמש ונעצר עי בלשי הנוער של תחנת חדרה. בתום חקירתו החשוד נעצר והבוקר הוא יובא לדיון בבימ"ש לנוער בחדרה בבקשה להאריך את מעצרו.
אלימות בפרדס חנה (צילום: שלומי גבאי)
במקרה אחר המשטרה עצרה היום קטין תושב הישוב, בחשד לתקיפת תלמיד בית ספר. עם קבלת הדיווח לפני שבוע המשטרה פתחה בחקירת אירוע תקיפה שאירע בתוך בית ספר בפרדס חנה במסגרתו נפצע אחד התלמידים ופנה לקבלת טיפול רפואי כשהוא פצוע באורח קל.
לאחר ביצוע פעולות חקירה מגוונות, עצרו לפני זמן קצר בלשי הנוער במשטרת זכרון יעקב תושב המקום קטין בן 14 בחשד לביצוע המעשה.
בתום החקירה שוחרר הקטין למעצר בית בתנאים מגבילים ובהמשך צפויים מעצרים נוספים.
סגן ומ”מ ראש העיר שלו אלגלי, השתתף בסבב אליפות ישראל בסקייטבורד, שנערך בנתניה בפארק שלולית החורף, בהשתתפות ספורטאים מאיגוד הסקייטבורד מכל רחבי הארץ. תפסנו אותו יחד בצילום עם עופר אלקין - מנכ״ל איגוד הסקייטבורד
וניר יבלונסקי - מאגף הספורט.
ראש העיר נתניה, אבי סלמה, אירח השבוע את השר חיים כץ, שר התיירות, הרווחה, הבריאות, הבינוי והשיכון. יחד עם הצוות המקצועי דנו על הנושאים לקידומה והמשך התפתחותה של העיר.
מזל טוב לבת המצווה: בין החוגגים למשפחת עו"ד יוסי ומרב מכלוף, שדרן רדיו 90, יחד עם חברי מועצה, משפחה וחברים טובים אשר נהנו מערב מרגש, שמח ובלתי נשכח. מזל טוב והרבה הצלחה בהמשך הדרך!
חבר הכנסת משה סעדה הגיע יחד עם שרים וחברי כנסת למפגן תמיכה בכוח 100 בהיכל התרבות בנתניה. סעדה וחבר מועצת העיר ים מאיר קרן שוחחו רבות ושיבחו את פועלם של הלוחמים שכל המדינה מחבקת.