משטרת חדרה עצרה את העבריין סלומון אברהם שהשתחרר ממאסר ממושך לפני כמה חודשים בלבד בחשד כי ירה ופצע עובד פיצוציה מחדרה שדקר את אחיו לפני שנים
לפני כשלושה שבועות (11/10) סמוך לחצות ארב אלמוני לעובד פיצוציה בן 29 תושב העיר שבדיוק סיים את עבודתו וצעד לתומו ברחוב הראשונים בגבעת אולגה וירה בו מאקדחו מספר קליעים שפגעו בפלג גופו התחתון וגרמו לפציעתו באורח בינוני.
צוותי מד"א שהוזעקו לזירה העניקו טיפול רפואי ראשוני לפצוע ופינו אותו לבית החולים הלל יפה שם אושפז ועבר סדרת טיפולים לשיקום פציעתו.
מהאקדח נורו מספר קליעים (צילום: pixabay)
המשטרה פתחה בחקירה מאומצת וכבר בתחילתה עלה חשד סביר שמי שעומד מאחורי המעשה הוא לא אחר מהעבריין סלומון אברהם אסיר משוחרר אלים במיוחד תושב חדרה בן 29 אשר ביצע את הירי כנקמה על פציעתו של אחיו ע"י אותו עובד פיצוציה לפני מספר שנים במהלך סיכסוך ביניהם.
במשטרה סבורים כי סלומון שריצה תקופת מאסר ארוכה בגין שלל עבירות חמורות לקח את החוק לידיו ויצא לפעולת התגמול. על פי המודיעין שבידי המשטרה מיד עם שחרורו מהכלא חבר סלומון לחברו משכבר הימים גם הוא עבריין דומיננטי ואחד מבכירי כנופיית פשע מקומית העוסקת במגוון רחב של פעילות עבריינית ומטילה אימה על האזור.
"המשטרה מיהרה לבצע מעצר." עו"ד רותם כהן (צילום: שלומי גבאי)
במשטרה עדיין חוקרים מי מאותה כנופיית פשע סייע לו בביצוע הירי. ביום שלישי הגיע סלומון בעניין אחר לתחנת משטרת חדרה ועד מהרה מצא עצמו בתא המעצר כחשוד בביצוע הירי שהביא לפציעתו של עובד הפיצוציה.
אתמול (ד') הובא סלומון לדיון בהארכת מעצרו בבית משפט השלום בעיר שם דרשה המשטרה להאריך את מעצרו ב-6 ימים לצורך המשך החקירה ובשל המסוכנות הנובעת מהחשוד.
סניגורו רותם כהן טען כי המעצר מבוסס על מידע מודיעיני בלבד ללא כל תמיכה ראייתית ודרש לשחררו לאלתר.
השופט יעקב גולדברג הורה על שחרורו בתנאים מגבילים לרבות הרחקה מהעיר חדרה למשך 30 יום.
עו"ד רותם כהן המייצג את החשוד: "המשטרה מיהרה לבצע מעצר בזמן שבידה אין ראיות ממשיות המצדיקות זאת. בבוקר הדיון בבית המשפט הוחלט לשחררו ועל כך אני מברך."
מרגשת: רבקה שמבי, תושבת חדרה בת 85, החליטה מאז תחילת המלחמה לחמם את לב החיילים בדרך מיוחדת. מדי יום היא סורגת בעבודת יד כובעי צמר ומעבירה אותם ללוחמי צה"ל בשטח. משלוח הכובעים האחרון הגיע לחיילי גדוד שיאון המשרתים בעזה, כאשר החיבור לגדוד נעשה בסיועה של מרים יקיר. מחווה מרגשת של נתינה, אכפתיות וערבות הדדית מהלב של חדרה אל החזית. מפרגנים לה מהלב!
מנכ"ל גולף ומנכ"ל החברה לפיתוח קיסריה חנכו מרכז לוגיסטי חדש של הקבוצה, מהגדולים בישראל, בפארק העסקים קיסריה. אייל גרינברג, מנכ"ל קבוצת גולף, ומיכאל כרסנטי, מנכ"ל החברות לפיתוח ולנכסי קיסריה מקבוצת אדמונד דה רוטשילד (ישראל), קבעו השבוע מזוזה וחנכו את המרלו״ג החדש והמרשים של קבוצת גולף בפארק העסקים החכם קיסריה. המרכז הלוגיסטי, מהגדולים והמתקדמים מסוגו בישראל, משתרע על כ-30 אלף מ״ר בנוי. הוא ממוקם בחלקו הצפוני של הפארק, בסמוך למרלו"גים של דיפלומט וכמיפל, ונבנה בהתאמה מלאה לצרכיה של קבוצת גולף, המאגדת תחתיה שורה של מותגי אופנה ועיצוב הבית מהמובילים בארץ.
מרכז סוזן דלל: מה עושים בשבת - מופעים לילדים.ות ולכל המשפחה עם מיטב היצירה הישראלית העכשווית והרבה מקום לדמיון והשראה. המופע הראשון בסדרה: סבתא סורגת - אנסמבל תוצרת בית. הצגה בחרוזים סרוגה ביד, זוכת פרס השחקנית ועיצוב בפסטיבל חיפה הבינ״ל להצגות ילדים. ביום שבת 10 בינואר בשעה 11:00 אולם ירושלמי, מרכז סוזן דלל - למידע ורכישת כרטיסים: באתר מרכז סוזן דלל. תהנו!
מנחת הטלוויזיה יעל גולדמן, בעלה השחקן אורי פפר ושלושת הילדים, בילו חופשה משפחתית במלון גליליון, כדי לחגוג לבת הבכורה עמונאל 14 חורפים. גולדמן פגשה את ארז משה, מנכ"ל המלון וסיפרה לו שבימים אלה היא משיקה פוטקאסט חדש שלה עם ברכה ליבי שילט, בשם: "התל-אביבית והרבנית", בנושא זוגיות, משפחה, אהבה וקריירה. ומתכננת לעמנאול הפתעה נוספת ליום הולדת 14 נסיעת בנות מעבר לים.