עיריית חדרה נערכת להשלמת פרויקט הטיילת עד סוף חודש יוני
ראובן יגיל יום ראשון,
13 בפברואר 2022, 16:50
במסגרת הפרויקט רחב ההיקף, המהווה אחת מתכניות הדגל שמובילה העירייה כחלק מפיתוחו של אזור החוף בפרט ואזור מערב העיר בכלל, מתבצע פיתוח טיילת החוף, שטחים ציבוריים, פארק חופי ומגרשי חנייה | בסיור שערך במקום, שם ראש העיר דגש על סיום העבודות ברצועת החוף טרם פתיחת עונת הרחצה, וסיומן של כלל העבודות בשלב הנוכחי עד לסוף חודש יוני
ראש העיר ניר בן חיים קיים בשבוע שעבר סיור בחוף הים במטרה להתרשם מהתקדמות העבודות בפרויקט טיילת החוף. הסיור נערך בהשתתפותם של סגן ראש העיר והממונה על תיק ההנדסה רומן גישר, מנהל אגף חופים חיים ג'רבי, סגן מהנדס העיר ומנהל מחלקת פיתוח תשתיות אינג' הילאל פטימה ויועמ"ש העירייה שרון שרוני. במהלך הסיור הוצגה בפני ראש העיר סקירה על העבודות שכבר בוצעו במסגרת הפרויקט באמצעות חברת נחלים. בנוסף, הוצגו בפני ראש העיר העבודות המבוצעות בשלב הנוכחי של הפרויקט וכן את העבודות שצפויות להתבצע בעתיד הקרוב.
לאור כך שההיתרים הנדרשים להמשכן של העבודות ברצועת החוף יתקבלו בהקדם, ראש העיר הדגיש את החשיבות של סיומן של העבודות ברצועת החוף לפני פתיחת עונת הרחצה, כלומר עד לתחילת חודש אפריל, וכן סיומן של כלל העבודות בפרויקט עד לסוף חודש יוני הקרוב.
ראש העיר בסיור בטיילת (צילום: דוברות העירייה)
במסגרת הפרויקט הנרחב בוצעה פיתוח חלקה הצפוני של טיילת החוף, פיתוח האמפי, פיתוח נופי שבוצע במקום, עבודות תאורה, פיתוח, סלילה, ניקוז והסדרי תנועה ברחובות רחבעם זאבי וברוך בוארון. בנוסף, הוקמו סוכות מציל חדשות, שישמשו את צוותי ההצלה במקום הסוכות הישנות המיועדות להריסה, ובמסגרת העבודות יוקמו סככות צל חדשות גם בחלקו הדרומי של החוף, מתוכן ארבע סככות תהיינה מונגשות.
כמו כן, ייבנו שני מבני שירותים, מקלחות ומלתחות (דרומי וצפוני) ומבנה המנהלה הקיים ישוחזר, ישוקם וישופץ למבנה מנהלה חדיש. גם בנושא החנייה תתחדש רצועת חוף בשלושה חניונים חדשים עם כ 300 מקומות חנייה לבאי חוף הים, זאת בנוסף לחניון הצפוני, שבוצע בשלב א' של הפרויקט.
בדיוק בימים אלה ובזמן מלחמה, לקראת חג הפסח מותג OP Collection משיק לראשונה חנות פופ-אפ בקניון עופר רמת אביב. לראשונה הושקה השבוע חנות פופ-אפ של המותג OP Collection מבית Ofir Production של אופיר אלסטר. הפופ אפ ייפעל בקומת הכניסה של קניון עופר רמת אביב למשך זמן מוגבל עד 18/3. מדובר בפעם הראשונה שבה המותג יוצא מהאונליין אל העולם הפיזי, עם חנות פופ-אפ חגיגית המציעה מגוון מארזים מעוצבים לקראת חג הפסח לצד כלי נוי ואקססוריז לבית. הקונספט של המותג מציע פתרון אירוח מהיר ונוח - “הפקה ב-5 דקות בקופסה אחת”. אופיר אלסטר, בעלת המותג OP Collection, מסרה: “אנחנו מתרגשים מאוד להשיק לראשונה חנות פופ-אפ פיזית לאחר ההצלחה הגדולה ברשת. היה לנו חשוב להביא את החוויה של OP Collection גם לעולם האמיתי ולאפשר ללקוחות לראות, להרגיש ולהתרשם מהמארזים מקרוב. לקראת חג הפסח יצרנו קולקציה חגיגית שמאפשרת לכל אחד לארח בקלות ובסטייל. ממש הפקה שלמה בחמש דקות בקופסה אחת״.