במסגרת המאבק כנגד הפשיעה התקיים היום מבצע שבמהלכו נתפסו סמים, נרשמו קנסות ועוקל רכוש
במסגרת מסלול בטוח ערכו היום המשטרה וצוותים מרשויות המיסים ביקורת בעסקים השייכים לארגוני הפשיעה ודמויות משפיעות בתחום הפשיעה הקשורות יחד עם עסק שבו מתקיימת על פי החשד פעילות פלילית.
בביקורת התגלו מימצאים כמו אי רישום תקבולים שבגינם הוטלו קנסות בסך כ-8,000 שקלים, עוקל רכב טויוטה פרטיכ וכן, אחד החשודים בעסק זומן לחקירה בגין ניהול עסק ללא רישיון.
גורמים בכירים בפיקוד שיבחו את הצוותים שפעלו בשטח במהלך הביקורת.
סגן ומ”מ ראש העיר שלו אלגלי, השתתף בסבב אליפות ישראל בסקייטבורד, שנערך בנתניה בפארק שלולית החורף, בהשתתפות ספורטאים מאיגוד הסקייטבורד מכל רחבי הארץ. תפסנו אותו יחד בצילום עם עופר אלקין - מנכ״ל איגוד הסקייטבורד
וניר יבלונסקי - מאגף הספורט.
ראש העיר נתניה, אבי סלמה, אירח השבוע את השר חיים כץ, שר התיירות, הרווחה, הבריאות, הבינוי והשיכון. יחד עם הצוות המקצועי דנו על הנושאים לקידומה והמשך התפתחותה של העיר.
מזל טוב לבת המצווה: בין החוגגים למשפחת עו"ד יוסי ומרב מכלוף, שדרן רדיו 90, יחד עם חברי מועצה, משפחה וחברים טובים אשר נהנו מערב מרגש, שמח ובלתי נשכח. מזל טוב והרבה הצלחה בהמשך הדרך!
חבר הכנסת משה סעדה הגיע יחד עם שרים וחברי כנסת למפגן תמיכה בכוח 100 בהיכל התרבות בנתניה. סעדה וחבר מועצת העיר ים מאיר קרן שוחחו רבות ושיבחו את פועלם של הלוחמים שכל המדינה מחבקת.