5 כלי רכב הושבתו ונרשמו דו״חות רבים. במשטרה אומרים: "לא נאפשר למפירי הסדר לפגוע בציבור הנורמטיבי"
במהלך פעילות שוטרי תחנת באקה אל גרביה בשת"פ יס"מ מנשה בפיקוד מפקד התחנה התקיים מבצע תנועה וסד"צ על מנת לשמור על שלום הציבור והסדר במהלך הרמדאן.
במהלך הפעילות הושבתו 5 כלי רכב ונרשמו דו״חות רבים בהתאם לעבירה כנגד: רכבי שטח גדולים, אופנועים וטרקטורונים. במסגרת הפעילות נרשמו גם כן דו״חות איכות סביבה ורעש ל-5 בעלי אופנועים וכלי רכב נוספים. שניים מהנהגים עוכבו חשודים בחשד לאחזקה ושימוש בסמים.
מהמשטרה נמסר כי הם רואים חשיבות רבה לשמירה על הסדר התקין בתנועה ובסדר הציבורי במהלך הרמדאן ולא תתאפשר למפירי הסדר לפגוע בציבור הנורמטיבי אשר מבקש להמנע מחשיפה למטרדים ציבוריים מסוג זה.
כלי הרכב שהושבתו במהלך המבצע (צילום: דוברות המשטרה)
מרגשת: רבקה שמבי, תושבת חדרה בת 85, החליטה מאז תחילת המלחמה לחמם את לב החיילים בדרך מיוחדת. מדי יום היא סורגת בעבודת יד כובעי צמר ומעבירה אותם ללוחמי צה"ל בשטח. משלוח הכובעים האחרון הגיע לחיילי גדוד שיאון המשרתים בעזה, כאשר החיבור לגדוד נעשה בסיועה של מרים יקיר. מחווה מרגשת של נתינה, אכפתיות וערבות הדדית מהלב של חדרה אל החזית. מפרגנים לה מהלב!
מנכ"ל גולף ומנכ"ל החברה לפיתוח קיסריה חנכו מרכז לוגיסטי חדש של הקבוצה, מהגדולים בישראל, בפארק העסקים קיסריה. אייל גרינברג, מנכ"ל קבוצת גולף, ומיכאל כרסנטי, מנכ"ל החברות לפיתוח ולנכסי קיסריה מקבוצת אדמונד דה רוטשילד (ישראל), קבעו השבוע מזוזה וחנכו את המרלו״ג החדש והמרשים של קבוצת גולף בפארק העסקים החכם קיסריה. המרכז הלוגיסטי, מהגדולים והמתקדמים מסוגו בישראל, משתרע על כ-30 אלף מ״ר בנוי. הוא ממוקם בחלקו הצפוני של הפארק, בסמוך למרלו"גים של דיפלומט וכמיפל, ונבנה בהתאמה מלאה לצרכיה של קבוצת גולף, המאגדת תחתיה שורה של מותגי אופנה ועיצוב הבית מהמובילים בארץ.
מרכז סוזן דלל: מה עושים בשבת - מופעים לילדים.ות ולכל המשפחה עם מיטב היצירה הישראלית העכשווית והרבה מקום לדמיון והשראה. המופע הראשון בסדרה: סבתא סורגת - אנסמבל תוצרת בית. הצגה בחרוזים סרוגה ביד, זוכת פרס השחקנית ועיצוב בפסטיבל חיפה הבינ״ל להצגות ילדים. ביום שבת 10 בינואר בשעה 11:00 אולם ירושלמי, מרכז סוזן דלל - למידע ורכישת כרטיסים: באתר מרכז סוזן דלל. תהנו!
מנחת הטלוויזיה יעל גולדמן, בעלה השחקן אורי פפר ושלושת הילדים, בילו חופשה משפחתית במלון גליליון, כדי לחגוג לבת הבכורה עמונאל 14 חורפים. גולדמן פגשה את ארז משה, מנכ"ל המלון וסיפרה לו שבימים אלה היא משיקה פוטקאסט חדש שלה עם ברכה ליבי שילט, בשם: "התל-אביבית והרבנית", בנושא זוגיות, משפחה, אהבה וקריירה. ומתכננת לעמנאול הפתעה נוספת ליום הולדת 14 נסיעת בנות מעבר לים.