18 תיקי חקירה נגד תושב חדרה בחשד כי התחזה לאחר והונה נשים ברחבי הארץ
שלומי גבאי יום ראשון,
10 באפריל 2022, 15:23
ראש מפלג ההונאה: "מדובר בפרשייה חמורה בה פעל החשוד תחת זהויות שונות, איים ורימה נשים רבות ו"
חטיבת התביעות במשטרת ישראל הגישה היום הצהרת תובע ב 18 תיקי חקירה טרם הגשת כתב אישום כנגד תושב גבעת אולגה בחשד כי התחזה לאחר, איים, הטריד וביצע עוד מגוון רחב של עבירות לרבות מרמה כנגד נשים ברחבי הארץ איתם יצר קשר ברשתות חברתיות
ראשיתה של החקירה בתלונות רבות שהוגשו ברחבי הארץ שעניינן התחזות לאחר, הטרדה, איומים, ביצוע עבירות מרמה ועוד כנגד נשים ברשתות החברתיות.
הקשר נוצר ברשתות חברתיות (צילום: pixabay)
מחקירת הפרשייה שנוהלה ע"י חוקרי מפלג ההונאה במחוז חוף עלה כי החשוד במעשים פתח פרופילים פיקטיביים ברשתות, יצר קשר עם נשים, רכש את אמונן, נכנס לחייהן וכך ביצע עבירות מרמה כלפי אותן נשים. כאשר ביקשו הנשים להפסיק את הקשר עימו או עלו על זהותו החל החשוד במסכת איומים והטרדות כלפיהן לעיתים תוך הפרת צווי הרחקה שהוצאו בבית המשפט.
בתאריך 3.4.22 עצרו חוקרי מפלג ההונאה במחוז חוף בסיוע בלשי תחנת חדרה את החשוד, תושב גבעת אולגה (44) בחשד לביצוע עבירות של איומים, הטרדה, התחזות לאחר, הפרת צו במטרה לפגוע באדם, סחיטה באיומים, הפרת הוראה חוקית ועוד.
לבקשת המשטרה, מעצרו של החשוד הוארך בבית משפט השלום בחדרה והבוקר, כאמור, הגישה חטיבת התביעות במשטרת ישראל לבית משפט השלום בחדרה הצהרת תובע נגד החשוד ב 18 תיקי חקירה המיוחסים לחשוד לצורך הארכת מעצרו טרם הגשת כתב אישום בעבירות המיוחסות לו וכן בקשה למעצרו עד תום ההליכים המשפטיים נגדם.
ראש מפלג ההונאה במחוז חוף, רפ"ק סמי סיאגה ציין כי: "מדובר בפרשייה חמורה בה פעל החשוד תחת זהויות שונות, איים ורימה נשים רבות ואף הפר באופן בוטה את צווי בית המשפט שנועדו להגן על קורבנותיו. חקירה מאומצת של מפלג ההונאה שמה קץ למעשים אלו, השיב את הביטחון לנשים והביא את החשוד לדין".
עמותת "שף פקטורי" זכתה באות ראש עיריית נתניה לשנת 2026, כהוקרה על פעילותה ההתנדבותית הענפה והעשייה למען לוחמי המילואים, חיילים פצועים ופוסט-טראומטיים, שורדי שבי וילדים בעלי צרכים מיוחדים. האות הוענק במסגרת אירוע ההוקרה השנתי למתנדבי העיר, כאות הערכה על התרומה המשמעותית, המסירות וההשפעה של העמותה על הקהילה. בעמותה ציינו כי מדובר בכבוד גדול ובהוקרה מרגשת לכלל המתנדבים והשותפים לדרך, הפועלים לאורך השנה מתוך תחושת שליחות, נתינה ואכפתיות.
תיאטרון הקאמרי השיק את ההצגה ״האשליה״ וכולם הגיעו לפרגן: השבוע הציג תיאטרון הקאמרי את קבוצת הצעירים החדשה ״הקאמרי דור חדש 2.0״, ונערכה הפריימיירה של ההצגה ״האשליה״ בבימויה של קרן חובב. חברי הקבוצה הם: נאיה בינשטוק, אורי פרלמן, אנה בנימין, ענבל בר לב, אלינור וייל, נדב עדר, וורקו מקונן ועמית שושני. ההצגה עוקבת אחרי דייט לא מאוד מוצלח, שמתקדם לכיוון בלתי הצפוי. בקהל היו: בת חן סבג, עידו טאקו, אלעד אטרקצ׳י, יהלי סובול, בר מיניאלי, דרור קרן, אוהד חמו, אולה שור סלקטר ועוד.
נתניה ממשיכה לחגוג את אירועי "שמש בשכונות": אירועי "שמש בשכונות" ממשיכים להגיע לשכונות ברחבי העיר, ולהביא איתם אווירה קהילתית, ושפע של פעילויות וחוויות לכל המשפחה. סגן ומ"מ ראש העיר והממונה על השכונות, שלו אלגלי, ממשיך ללוות את אירועי הקיץ בשכונות, לברך את התושבים, לפגוש את המשפחות והילדים ולחזק את הקשר עם הקהילות בכל רחבי העיר.
תערוכת הפרחים הבינלאומית- Flowers מסע בין עולמות: תצוגת ענק הכוללת 3 מיליון פרחים המעוצבים ב- 5 עולמות תוכן (מים, גלקסיה, מראות, אגדות ושעשועים). המתחם מקורה וממוזג, וכולל אולמות הקרנה, סדנאות לילדים ועמדות צילום מתי-13.8-29.8
איפה: אקספו תל אביב (גני התערוכה) רכישת כרטיס (החל מגיל שנתיים) עלויות ומחירים בארגונים השונים. תהנו!