תושב חדרה המרצה עונש מאסר בכלא הדרים שבשרון חשוד כי דקר אמש אסיר פלסטיני ופצע אותו באורח בינוני. במשטרה בודקים האם מדובר באירוע על רקע לאומני
אסיר חדרתי (26) ושני אסירים פליליים נוספים תושבי נתניה נעצרו הלילה בחשד שהיו מעורבים באירוע דקירה של אסיר פלסטיני בעת ששהה בתאו באגף וגרמו לפציעתו באורח בינוני. מתחקור ראשוני עולה כי מדובר בסכסוך בין חוליית אסירים יהודים לבין חוליית אסירים פלסטינים מהשטחים ונבדק האם הרקע לאירוע הינו לאומני וקדמו לו אמירות גזעניות.
נבדק גם החשד לרקע לאומני (צילום: freepik)
האסיר החדרתי מרצה 15 חודשי מאסר בגין עבירות אמל"ח,זהו מאסרו השלישי ובעברו מספר עבירות אלימות בין כותלי שב"ס.
הוא וחבריו נחקרו אמש ע"י משטרת שדות,הכחישו את המיוחס להם ושמרו על זכות השתיקה. בית משפט השלום בפתח תקווה האריך את מעצרם ב-4 ימים.
"התיק כנגדם יסגר מהר כפי שנפתח". עו"ד מירון רוזנטל
עו"ד מירון רוזנטל המייצג את החשודים מסר: "החשודים מכחישים בתוקף את המיוחס להם, לדבריהם הם כלל לא נכחו בתא בו התרחש האירוע. הם סמוכים ובטוחים כי התיק כנגדם יסגר מהר כפי שנפתח"
סגן ומ”מ ראש העיר שלו אלגלי, השתתף בסבב אליפות ישראל בסקייטבורד, שנערך בנתניה בפארק שלולית החורף, בהשתתפות ספורטאים מאיגוד הסקייטבורד מכל רחבי הארץ. תפסנו אותו יחד בצילום עם עופר אלקין - מנכ״ל איגוד הסקייטבורד
וניר יבלונסקי - מאגף הספורט.
ראש העיר נתניה, אבי סלמה, אירח השבוע את השר חיים כץ, שר התיירות, הרווחה, הבריאות, הבינוי והשיכון. יחד עם הצוות המקצועי דנו על הנושאים לקידומה והמשך התפתחותה של העיר.
מזל טוב לבת המצווה: בין החוגגים למשפחת עו"ד יוסי ומרב מכלוף, שדרן רדיו 90, יחד עם חברי מועצה, משפחה וחברים טובים אשר נהנו מערב מרגש, שמח ובלתי נשכח. מזל טוב והרבה הצלחה בהמשך הדרך!
חבר הכנסת משה סעדה הגיע יחד עם שרים וחברי כנסת למפגן תמיכה בכוח 100 בהיכל התרבות בנתניה. סעדה וחבר מועצת העיר ים מאיר קרן שוחחו רבות ושיבחו את פועלם של הלוחמים שכל המדינה מחבקת.