תושב אור עקיבא המוכר למשטרה נעצר בחשד לירי והשלכת רימון לעבר בית בחדרה. בית המשפט סבר כי המשטרה לא קידמה את החקירה בחלוף הזמן והורה על שחרורו בתנאים למרות החשד הסביר כי ביצע את המיוחס לו
משטרת חדרה עצרה אתמול (שני) את העבריין שרון ארביב בן ה-26 מאור עקיבא קרוב משפחתם של האחים מתן,אושר ואלי ארביב מחדרה וחבר בכנופיית הפשע שלהם בחשד כי במהלך החודש האחרון ירה מנשק חם והשליך רימוני הלם במספר הזדמנויות לעבר ביתו הפרטי של קבלן במרכז העיר חדרה במסגרת סחיטתו באיומים על רקע חוב כספי.
חבר בכנופיה של משפחת ארביב. שרון ארביב (צילום: מתוך הפייסבוק)
בדיון שנערך הבוקר בבית משפט השלום בחדרה דרשה המשטרה להאריך את מעצרו ב-6 ימים, נציג המשטרה טען כי מידע מודיעיני שעלה כבר לפני חודש קשר את ארביב לאירועים אולם המשטרה לא הצליחה לאתר אותו למרות שהוצא נגדו צו מעצר.
"מדובר במעצר שווא". עו"ד ג'קי סגרון (צילום: יח"צ)
הסניגור ג'קי סגרון טען מנגד כי המשטרה התרשלה לגמרי בעבודתה ולא ביצעה פעולות בסיסיות לצורך קידום החקירה.
סגרון ציין כי בשני האירועים שצוינו בבקשת המעצר שהם השלכת רימון הלם לעבר ביתו של המתלונן ביום 10/5/22 בשעות הלילה וירי על הבית ביום 31/5/22 כלל לא הגיעו אנשי המז"פ לזירה בכדי לאסוף ממצאים ולאסוף ראיות ולכן לא יכול להיות תיק כנגד מרשו.
עוד ציין עו"ד סגרון כי המשטרה לא עשתה די בכדי לאתר את החשוד מרגע הוצאת צו המעצר נגדו (18/5/22) ובנוסף בהגיעם לכתובות מגוריו כלל לא בוצע חיפוש במקום. עו"ד סגרון ציין כי מרשו התייצב לחקירה בעצמו ברגע שהבין כי מחפשים אותו ואז נעצר.
בחקירתו מילא ארביב פיו במים ושמר על זכות השתיקה.
השופט אלכס אחטר שדן בתיק סבר כי מדובר בחשד נקודתי נסיבתית אשר מושתת על ראיות בעלות רף שאינו כה גבוה וציין כי היחידה החוקרת לא ביצעה פעולות משמעותיות בכדי לאתר את החשוד מאז הוצא צו המעצר נגדו. עוד ציין השופט אחטר כי לא ברור לו מדוע לא ביצעה המשטרה פעולות חקירה פשוטות כדי לקדם את החקירה למרות חומרת החשדות ונסיבות ביצוען.
בהחלטתו ציין השופט אחטר כי ניתן לאיין את המסוכנות הנשקפת מהחשוד והורה על שחרורו בתנאים מגבילים לרבות הרחקה מהעיר חדרה למשך 30 יום.
עו"ד סגרון התייחס להחלטת בית המשפט ואמר: "שוב מדובר במעצר שווא ובהתנהלות כושלת של היחידה החוקרת, הדברים הקשים שאמר בית המשפט במסגרת החלטתו מדברים בעד עצמם".
כתב אישום חמור כנגד איש עסקים מוכר מנתניה בגין ביצוע עבירות מין חמורות
...
פלאשנט לוקאלי | 21.5.2026
משלבים את נכי צה"ל בשוק העבודה
...
פלאשנט לוקאלי | 14.5.2026
פועלים לרווחתם הנפשית של שורדי השואה
...
פלאשנט לוקאלי | 13.5.2026
מרפאת השיניים שכולם מדברים עליה ברמת אביב: טכנולוגיה מתקדמת, יחס אישי והטבת פתיחה שווה במיוחד - הכירו את Royalty Watted
מרפאת הבוטיק החדשה של ד"ר ותד משלבת טכנולוגיה דיגיטלית מתקדמת, יחס אישי וטיפולי שיניים ברמה הגבוהה ביותר - מהשתלות ושיקום הפה ועד יישור שקוף ואסתטיקה דנטלי...
פלאשנט לוקאלי | 12.5.2026
מטפלים בנפש
...
פלאשנט לוקאלי | 5.5.2026
מדברים על זה
משפיל את המשטרה פעם אחר פעם
...
פלאשנט לוקאלי | 31.5.2026
מתי הזמן הנכון לעשות בדיקות גנטיות
...
פלאשנט עסקים | 28.5.2026
מתי הזמן הנכון לעשות אבחון פסיכודידקטי
...
פלאשנט עסקים | 28.5.2026
מינרקו מזמינה יוצרות ויוצרים מתחילים ל-Clay Date בבית לקרמיקאים בנתניה
...
פלאשנט עסקים | 28.5.2026
המהפכה בדיני שטרות: מהגנה על הבנקים להגנה על הסחר החופשי
...
סגן ומ”מ ראש העיר שלו אלגלי, השתתף בסבב אליפות ישראל בסקייטבורד, שנערך בנתניה בפארק שלולית החורף, בהשתתפות ספורטאים מאיגוד הסקייטבורד מכל רחבי הארץ. תפסנו אותו יחד בצילום עם עופר אלקין - מנכ״ל איגוד הסקייטבורד
וניר יבלונסקי - מאגף הספורט.
ראש העיר נתניה, אבי סלמה, אירח השבוע את השר חיים כץ, שר התיירות, הרווחה, הבריאות, הבינוי והשיכון. יחד עם הצוות המקצועי דנו על הנושאים לקידומה והמשך התפתחותה של העיר.
מזל טוב לבת המצווה: בין החוגגים למשפחת עו"ד יוסי ומרב מכלוף, שדרן רדיו 90, יחד עם חברי מועצה, משפחה וחברים טובים אשר נהנו מערב מרגש, שמח ובלתי נשכח. מזל טוב והרבה הצלחה בהמשך הדרך!
חבר הכנסת משה סעדה הגיע יחד עם שרים וחברי כנסת למפגן תמיכה בכוח 100 בהיכל התרבות בנתניה. סעדה וחבר מועצת העיר ים מאיר קרן שוחחו רבות ושיבחו את פועלם של הלוחמים שכל המדינה מחבקת.