רצח יוסף יוספיה ברמת גן: תושב חדרה נעצר בחשד למעורבות
שלומי גבאי יום שישי,
24 ביוני 2022, 09:50
החשוד נעצר בחשד שסיפק את הנשק לחשוד המרכזי, אבי חתנו של הנרצח. יובא היום לבית המשפט השלום בתל אביב לדיון בעניינו
תפתחות בחקירת הרצח ברמת גן בשבוע שעבר לאחר שהמשטרה עצרה אתמול (חמישי) גבר כבן 70, תושב חדרה, בחשד למעורבות ברצח יוסף יוספיה על ידי אביו של חתנו. על פי החשד, העצור סיפק לעצור המרכזי את הנשק. היום הוא יובא לבית המשפט השלום בתל אביב לדיון בעניינו.
כזכור, בשבוע שעבר גבר כבן 60 נורה למוות בבניין בו התגורר ברמת גן, והחשוד שנעצר, תושב פ"ת בן 70, הוא אבי חתנו. לפי החשד, הרקע הוא ככל הנראה סכסוך גירושים בין ילדיהם בעניין משמורת על הנכדים.
בין עבר להווה: תערוכת היחיד "מצב ביניים" של חומי גרומן תיפתח ביפו. התערוכה, באוצרותו של איתי גבאי, תיפתח ביום חמישי, 9 ביולי 2026, בשעה 19:30, בגלריה אשכילה ביפו, ותציג עבודות בציורי שמן וצבעי מים העוסקות בזהות, שייכות והמפגש שבין מסורת לחיים עכשוויים. גרומן, שעזבה את הקהילה החרדית, מביאה אל הבד את מסעה האישי דרך שתי סדרות עבודות: האחת מתארת רגעים מחיי היומיום בישראל, והשנייה מציגה כלי זכוכית צבעוניים המשמשים כמטאפורה למערכות יחסים, שקיפות ושבריריות. התערוכה "מצב ביניים" תוצג בגלריה אשכילה, רחוב הפנינים 2, יפו, ותינעל ב-7 באוגוסט 2026. בהצלחה!
לקראת עונת החתונות, רשת האופנה הבינלאומית ALDO משיקה את קולקציית נעלי הכלות לקיץ - עם דגש על שילוב בין סטייל לנוחות. הקולקציה מציעה מגוון רחב של דגמים, שנועדו ללוות את הכלה מהרגע המרגש בחופה ועד לרחבת הריקודים בשעות הקטנות של הלילה.
בין הטרנדים הבולטים בולטים עיטורי פנינים, לבבות מוזהבים ואבנים נוצצות, שהופכים את הנעליים לפריט אופנה בפני עצמו. ב-ALDO מבטיחים מראה יוקרתי ועדכני לצד נוחות בלתי מתפשרת, כדי שהיום הגדול יהיה מושלם גם מהצעד הראשון. קולקציית קיץ 2026 כבר זמינה בחנויות הרשת ובאתר.
הפתיחה החגיגית של חנות Fashion Club השבוע ברחוב האורזים בנתניה, התקיימה באירוע נוצץ שלא חסרו בו שמות מוכרים. בין האורחים בלטו נועה קירל ומאור בוזגלו. בתיעוד: ענבל עם אחותו של השוער דניאל פרץ וסגן ראש העיר שלו אלגלי. היה שמח ומלא סטייל!