המחלקה לחקירות שוטרים קיבלה את הערר שהוגש על ידי אחת המתלוננות בגין ההחלטה לסגור את התיק לאחר חקירה בעקבותיה הוחלט להעמיד את השוטר לדין
המחלקה לחקירות שוטרים הגישה היום לבית משפט השלום בחיפה כתב אישום נגד שוטר סיור לשעבר, בן 32 מחדרה, בגין ביצוע עבירות מין בשתי מתלוננות אשר שירתו עמו.
על פי כתב האישום, שהוגש באמצעות עו"ד סיון דוק, באחד המקרים, בזמן ששהו בתחנת המשטרה, הנאשם פתח את הכפתורים בחולצה אותה לבשה אחת המתלוננות, חיבק אותה וניסה לנשק אותה וזאת בניגוד לרצונה. בשלב מסוים קפץ עליה, לפת את רגליו סביב גופה וחיבק אותה תוך שהוא מצמיד את איבר מינו אל גופה. המתלוננת ניסתה להוריד את הנאשם מעליה, אך הוא אחז בה בחוזקה עד שהם נפלו ארצה. אז הצמיד הנאשם את רגליו לרגליה של המתלוננת, כשידיו מעל חזה ובמקביל לחץ על שדה הימני.
עבירות של מעשים מגונים (צילום: pixabay)
במקרה אחר, באחת הנסיעות המשותפות של הנאשם ומתלוננת אחרת בניידת המשטרה הוא שאל אותה שאלות בעלות אופי מיני. כשסיימו לטפל באירוע אליו הוזעקו החלה המתלוננת ללכת לכיוון המדרגות, אז קפץ על גבה הנאשם ובהמשך הרים אותה גם כן על גבו ונגע בישבנה. בשלב מסוים ביקש ממנה לעסות את רגלו תפס את ידה והניח אותה על איבר מינו מספר פעמים וזאת בניגוד לרצונה.
כתב האישום מייחס לנאשם ביצוע עבירות של מעשים מגונים. המחלקה לחקירות שוטרים קיבלה את הערר שהוגש על ידי אחת המתלוננות בגין ההחלטה לסגור את התיק לאחר חקירה, בעקבותיה הוחלט, כאמור על ידי מח"ש, להעמיד את השוטר לדין. החקירה נוהלה על ידי צוות חוף במחלקה לחקירות שוטרים.
יגבש עמדה ויגיב בבית המשפט. עו"ד רותם כהן (צילום: שלומי גבאי)
עורך הדין רותם כהן המייצג את הנאשם אמר בתגובה להגשת כתב האישום: "כאשר נקבל את חומר הראיות נגבש עמדה ביחס לכתב האישום ונגיב בהתאם בבית המשפט."
בדיוק בימים אלה ובזמן מלחמה, לקראת חג הפסח מותג OP Collection משיק לראשונה חנות פופ-אפ בקניון עופר רמת אביב. לראשונה הושקה השבוע חנות פופ-אפ של המותג OP Collection מבית Ofir Production של אופיר אלסטר. הפופ אפ ייפעל בקומת הכניסה של קניון עופר רמת אביב למשך זמן מוגבל עד 18/3. מדובר בפעם הראשונה שבה המותג יוצא מהאונליין אל העולם הפיזי, עם חנות פופ-אפ חגיגית המציעה מגוון מארזים מעוצבים לקראת חג הפסח לצד כלי נוי ואקססוריז לבית. הקונספט של המותג מציע פתרון אירוח מהיר ונוח - “הפקה ב-5 דקות בקופסה אחת”. אופיר אלסטר, בעלת המותג OP Collection, מסרה: “אנחנו מתרגשים מאוד להשיק לראשונה חנות פופ-אפ פיזית לאחר ההצלחה הגדולה ברשת. היה לנו חשוב להביא את החוויה של OP Collection גם לעולם האמיתי ולאפשר ללקוחות לראות, להרגיש ולהתרשם מהמארזים מקרוב. לקראת חג הפסח יצרנו קולקציה חגיגית שמאפשרת לכל אחד לארח בקלות ובסטייל. ממש הפקה שלמה בחמש דקות בקופסה אחת״.