פרקליטות מחוז חיפה (פלילי) הגישה לבית המשפט המחוזי בעיר, כתב אישום נגד אלכסנדר מוזגובוי (30) מפרדס חנה, בגין ניסיון חטיפה ותקיפה סתם של קטינה באזור מגוריו
על פי כתב האישום שהגישה עו"ד רינת לוי, עולה כי בתחילת החודש בשעות הערב, צעדה הקטינה בגפה באחד מרחובות היישוב כרכור, משהבחין הנאשם בקטינה צועדת ברחוב בגפה, גמלה בלבו החלטה לחטוף אותה. לאור האמור, עצר הנאשם את הרכב בסמוך, יצא מן הרכב וארב לקטינה בקרבת המקום.
הדיון בבית המשפט (צילום: שלומי גבאי)
כעבור זמן קצר, חלפה הקטינה במקום, אז הגיח הנאשם מאחוריה, לפת אותה וניסה לחסום את פיה, על מנת שלא תזעק לעזרה, הקטינה ניסתה להשתחרר מאחיזתו ללא הצלחה. בהמשך לכך, הנאשם גרר את הקטינה לעבר תא המטען של רכבו בעוד הקטינה זועקת לעזרה ומנסה להיחלץ מאחיזתו, תוך שהיא מתחננת בפני הנאשם שיניח לה ואף מציעה לו את הטלפון הנייד שברשותה, הנאשם לא שעה לתחינתה ולהצעתה של הקטינה.
"הדלפות מכוערות". עורכי הדין המייצגים את מוזגבוי (צילום: שלומי גבאי)
בשלב מסוים, במהלך המאבק של הקטינה עם הנאשם חלף במקום רכב בנסיעה איטית אז יצר הנאשם מצג שווא ולפיו מבקש לסייע לה ובעוד הקטינה זועקת לעזרה ומנסה להיחלץ מאחיזתו ולהימלט מהמקום. לאחר שהרכב חלף, המשיך הנאשם בתוכניתו. למשמע צעקותיה של הקטינה, התקרבו למקום בני הזוג ג' ומ' אשר צעדו באותה העת ברחוב. משהבחין הנאשם בבני הזוג מתקרבים, הוא שחרר את אחיזתו בקטינה ואמר לה "תברחי, תברחי", והקטינה נמלטה לעבר בני הזוג.
השופט אברהם אליקים לאחר שעיין בתיק ושמע את הצדדים מציין שיש ניצוץ ראייתי המצדיק מעצר ביניים עד החלטה אחרת וכך קבע. הוא גם קבע דיון בבקשת הפרקליטות למעצר עד תום ההליכים שייתקיים בעוד כשבועיים.
מעו"ד אייל בסרגליק המייצג את מוזגבוי, יחד עם עו"ד דניאל הרמן ממשרדו נמסר: "כתב האישום שהוגש היום, מגלה נסיבות תמוהות של עבירה שלכאורה בוצעה, שלא ברור מניעה או מצבו הנפשי של הנאשם. אנו טרם עיינו בחומר החקירה, בשחזור שהודלף שאיננו שחזור ובשאר הראיות. כבר בשלב זה ניתן לומר כי בניגוד לנטען על ידי המשטרה אין כל חבלה של ממש כלפי המתלוננת כי התיק הוגדר כתקיפה סתם. ההדלפות המכוערות שהודלפו ערב הדיון לתקשורת בדבר סרטונים אינם חלק מהמיוחס למרשנו ונעשו על ידי המשטרה רק כדי להשחיר את פניו. אנו ננהל את התיק באולם בימ"ש".
כתב אישום חמור כנגד איש עסקים מוכר מנתניה בגין ביצוע עבירות מין חמורות
...
פלאשנט לוקאלי | 21.5.2026
משלבים את נכי צה"ל בשוק העבודה
...
פלאשנט לוקאלי | 14.5.2026
פועלים לרווחתם הנפשית של שורדי השואה
...
פלאשנט לוקאלי | 13.5.2026
מרפאת השיניים שכולם מדברים עליה ברמת אביב: טכנולוגיה מתקדמת, יחס אישי והטבת פתיחה שווה במיוחד - הכירו את Royalty Watted
מרפאת הבוטיק החדשה של ד"ר ותד משלבת טכנולוגיה דיגיטלית מתקדמת, יחס אישי וטיפולי שיניים ברמה הגבוהה ביותר - מהשתלות ושיקום הפה ועד יישור שקוף ואסתטיקה דנטלי...
פלאשנט לוקאלי | 12.5.2026
מטפלים בנפש
...
פלאשנט לוקאלי | 5.5.2026
מדברים על זה
משפיל את המשטרה פעם אחר פעם
...
פלאשנט לוקאלי | 31.5.2026
מתי הזמן הנכון לעשות בדיקות גנטיות
...
פלאשנט עסקים | 28.5.2026
מתי הזמן הנכון לעשות אבחון פסיכודידקטי
...
פלאשנט עסקים | 28.5.2026
מינרקו מזמינה יוצרות ויוצרים מתחילים ל-Clay Date בבית לקרמיקאים בנתניה
...
פלאשנט עסקים | 28.5.2026
המהפכה בדיני שטרות: מהגנה על הבנקים להגנה על הסחר החופשי
...
סגן ומ”מ ראש העיר שלו אלגלי, השתתף בסבב אליפות ישראל בסקייטבורד, שנערך בנתניה בפארק שלולית החורף, בהשתתפות ספורטאים מאיגוד הסקייטבורד מכל רחבי הארץ. תפסנו אותו יחד בצילום עם עופר אלקין - מנכ״ל איגוד הסקייטבורד
וניר יבלונסקי - מאגף הספורט.
ראש העיר נתניה, אבי סלמה, אירח השבוע את השר חיים כץ, שר התיירות, הרווחה, הבריאות, הבינוי והשיכון. יחד עם הצוות המקצועי דנו על הנושאים לקידומה והמשך התפתחותה של העיר.
מזל טוב לבת המצווה: בין החוגגים למשפחת עו"ד יוסי ומרב מכלוף, שדרן רדיו 90, יחד עם חברי מועצה, משפחה וחברים טובים אשר נהנו מערב מרגש, שמח ובלתי נשכח. מזל טוב והרבה הצלחה בהמשך הדרך!
חבר הכנסת משה סעדה הגיע יחד עם שרים וחברי כנסת למפגן תמיכה בכוח 100 בהיכל התרבות בנתניה. סעדה וחבר מועצת העיר ים מאיר קרן שוחחו רבות ושיבחו את פועלם של הלוחמים שכל המדינה מחבקת.