תשעה נערים ונערות עם אוטיזם, התלמידים הבוגרים בבית הספר "ברקת בחדרה", השתתפו בטקס חיול וקבלת מדים במחנה 80. התלמידים החלו להתנדב אחת לשבוע במסגרת תוכנית "גדולים מהחיים"
גאווה גדולה: ביום חמישי בשבוע שעבר נערך בבסיס הצבאי מחנה 80 בפרדס חנה טקס מרגש מאוד – תשעה תלמידים ותלמידות המאובחנים באוטיזם מבית הספר "ברקת" בחדרה, בגילאי 17 עד 21, עברו טקס חיול לצה"ל במהלכו הם קבלו מדים. האירוע התקיים כחלק מתוכנית "גדולים במדים", במסגרתה משולבים נערים בעלי צרכים מיוחדים בשירות צבאי התנדבותי ומשמעותי בבסיסי צה"ל הפזורים ברחבי הארץ. יש לציין, כי בבית הספר ברקת לומדים 54 נערים ונערות עם אוטיזם.
טקס החיול במחנה 80 (צילום: אילה חרוש)
באירוע השתתפו הורי התלמידים, שמחו דמעה והביעו התרגשות רבה מהמעמד בו ילדיהם הופכים באופן רשמי לחלק אינטגראלי מצה"ל. בטקס הרשמי הוענקו המדים על ידי מפקד בסיס מחנה 80, רנ"ג משה בן חמו, נציגי התוכנית "גדולים במדים", והחברה המאמצת של התוכנית א.וייס. עוד השתתפו בטקס מנהלת "ברקת" טלי אוחיון וסגניתה הילה ליכטמן. גם מעניקי המדים לא הסתירו את התרגשותם מהמעמד המיוחד.
רגע לפני החיול (צילום: אילה חרוש)
בוועד ההורים של "ברקת" אמרו השבוע: "תלמידים יקרים שלנו, הבוגרים של "ברקת", הייתם מדהימים. אנו מאוד גאים בכם, אלופים ואלופות! מעכשיו אחת לשבוע בימי שני תגיעו למחנה 80 להתנדבות בצבא הגנה לישראל.
אתם נותנים את המיטב מעצמיכם למען הצבא והמדינה, מתגברים על כל קושי וצולחים בגבורה כל אתגר. אתם בוגרים המשפיעים על חייכם. הנכם בוחרים מרצון להיות בצבא, דבר המבטא את הערכים האדירים עליהם חונכתם וגדלתם. אתם מעוררי השראה !"
בדיוק בימים אלה ובזמן מלחמה, לקראת חג הפסח מותג OP Collection משיק לראשונה חנות פופ-אפ בקניון עופר רמת אביב. לראשונה הושקה השבוע חנות פופ-אפ של המותג OP Collection מבית Ofir Production של אופיר אלסטר. הפופ אפ ייפעל בקומת הכניסה של קניון עופר רמת אביב למשך זמן מוגבל עד 18/3. מדובר בפעם הראשונה שבה המותג יוצא מהאונליין אל העולם הפיזי, עם חנות פופ-אפ חגיגית המציעה מגוון מארזים מעוצבים לקראת חג הפסח לצד כלי נוי ואקססוריז לבית. הקונספט של המותג מציע פתרון אירוח מהיר ונוח - “הפקה ב-5 דקות בקופסה אחת”. אופיר אלסטר, בעלת המותג OP Collection, מסרה: “אנחנו מתרגשים מאוד להשיק לראשונה חנות פופ-אפ פיזית לאחר ההצלחה הגדולה ברשת. היה לנו חשוב להביא את החוויה של OP Collection גם לעולם האמיתי ולאפשר ללקוחות לראות, להרגיש ולהתרשם מהמארזים מקרוב. לקראת חג הפסח יצרנו קולקציה חגיגית שמאפשרת לכל אחד לארח בקלות ובסטייל. ממש הפקה שלמה בחמש דקות בקופסה אחת״.