כאשר תושב העיר אור עקיבא, יוסי אזולאי, נדרש לפנות את החדר במתנ"ס בו הקים חמ"ל עם ציוד למען התושבים, הוא פינה את המקום מידית ופתח חמ"ל חדש ברחוב רוטשילד 7
כאשר תושב העיר אור עקיבא, יוסי אזולאי, נדרש לפנות את החדר במתנ"ס בו הקים חמ"ל עם ציוד למען התושבים, הוא פינה את המקום מידית ופתח חמ"ל חדש ברחוב רוטשילד 7 והעביר לשם את כל הציוד שנתרם למען התושבים, בני משפחותיהם ובעיקר לחיילי צה"ל.
עם פרוץ המלחמה, אזולאי קצין בכיר בצבא בפנסיה, הבין שמדובר בסיפור לא קצר וכמי שמכיר היטיב את הקהילה ואת צרכיה, החל לגייס יחד עם מתנדבים רבים, ציוד שמחולק למשפחות שזקוקות לסיוע, תושבי העיר ואורחיה ובעיקר לחיילי צה"ל שיצאו להגן על מדינת ישראל.
"מהר מאוד הבנתי לאן אנחנו הולכים ואת הצורך בחמ"ל אזרחי שיסייע לתושבים, לחיילים ולבני משפחותיהם. גייסנו ציוד רב ואף לבקשתי, קבלנו חדר במתנ"ס. בטענות שונות ומשונות, מה מאוד הורו לנו לעזוב את המתנ"ס ותוך כמה שעות פינינו את המקום למקום החדש. אנחנו במלחמה אין לנו זמן לפוליטיקה הזאת. בעיר מתארחות משפחות רבות מדרום ומצפון הארץ, שנאלצו לעזוב את בתיהם וחסר להם ציוד רב. אנחנו בעזרת מתנדבים גייסנו הרבה ציוד והוא מחלוק לאותן משפחות, כמו גם למשפחות מאור עקיבא שזקוקות לסיוע בימים קשים אלו".
אז למה בכל זאת גרשו אתכם מהמתנ"ס?
"תושבת שהגיע למקום צילמה את המועמד לרשות העיר, איציק פתיתו שהגיע להתנדב ולעזור ופרסמה את התמונה בפרופיל שלה בפייסבוק. מישהו כנראה נבהל מהעבודה שאיציק בה לעזור וקבלנו הוראה לפנות את המקום לאלתר. כאמור, אני לא זקוק לחסדים של אף אחד, זה פרוייקט של כלל העיר אור עקיבא ולמען תושביה וחשבנו שנכון יהיה שהעירייה תפרוס את חסותה. לא רוצים? לא צריך!"
סגן ומ”מ ראש העיר שלו אלגלי, השתתף בסבב אליפות ישראל בסקייטבורד, שנערך בנתניה בפארק שלולית החורף, בהשתתפות ספורטאים מאיגוד הסקייטבורד מכל רחבי הארץ. תפסנו אותו יחד בצילום עם עופר אלקין - מנכ״ל איגוד הסקייטבורד
וניר יבלונסקי - מאגף הספורט.
ראש העיר נתניה, אבי סלמה, אירח השבוע את השר חיים כץ, שר התיירות, הרווחה, הבריאות, הבינוי והשיכון. יחד עם הצוות המקצועי דנו על הנושאים לקידומה והמשך התפתחותה של העיר.
מזל טוב לבת המצווה: בין החוגגים למשפחת עו"ד יוסי ומרב מכלוף, שדרן רדיו 90, יחד עם חברי מועצה, משפחה וחברים טובים אשר נהנו מערב מרגש, שמח ובלתי נשכח. מזל טוב והרבה הצלחה בהמשך הדרך!
חבר הכנסת משה סעדה הגיע יחד עם שרים וחברי כנסת למפגן תמיכה בכוח 100 בהיכל התרבות בנתניה. סעדה וחבר מועצת העיר ים מאיר קרן שוחחו רבות ושיבחו את פועלם של הלוחמים שכל המדינה מחבקת.