בזמן שהעירייה מסרבת לשלם לספקים מסוימים, היא משלמת מיליוני שקלים לספקים אחרים
עיריית חדרה שילמה, בהסכם פשרה, למעלה מ-5 מיליון שקלים לחברת הניקיון שלג לבן, בעקבות תביעה שהחברה הגישה כנגד העירייה. בתביעה דרשה החברה כספים בגין טיאוט רחובות בעיר ואילו העירייה טענה מנגד כי : "ככל שהעבודות אכן בוצעו, הרי שהדבר נעשה בניגוד להוראות הדין תוך עקיפה של חובת המכרזים, ללא הסכם חתום, בהסתמך על אישור של גורם בלתי מוסמך. הפקרות לשמה".
כעבור כמה חודשים, למרות שבית המשפט דחה פעם אחר פעם את טענות התובעים, העירייה הגיעה בדרך פלא להסכם פשרה עם חברת שלג לבן.
"הצדדים מתכבדים לעדכן את בית המשפט הנכבד כשהם הגיעו להסכם פשרה לפיה התביעה תתקבל והנתבעת תשלם לתובעת את סכום החוב בתוספת הפרשי הצמדה בלבד. סכום זה הינו בסך 5,349,981 ₪.
2. בנוסף, הצדדים הגיעו גם להסכמות בנוגע לגובה שכ"ט עו"ד שישולם לתובעת והוסכם להעמידו על סך של 50,000 שקלים.
3. בהתבסס על האמור, נחתם בין הצדדים הסכם פשרה אשר בית המשפט הנכבד מתבקש ליתן לו תוקף של פסק דין".
לאן נעלמה ההפקרות? לאן נעלמו הוראות החוק? מה עם חובת המכרזים? מה עם הסכם חתום?
אולם, כאן לא תמה הפרשה. בזמן שהעירייה שילמה למעלה מ-5 מיליון שקלים, היא מסרבת לשלם לספקים שונים כספים, בטענה שביצעו עבודות ללא הזמנת עבודה חתומה. כך העיתון חדשות חדרה, לו חייבת העירייה כ-13,000 שקלים בגין פרסומים שבוצעו בפועל. כך, ספקים נוספים אחרים שחלקם תבעו את העירייה וקיבלו את כספם.
עמדות מיחזור חדשות ברחבי פרדס חנה
כ- 21 עמדות שכונתיות חדשות למיחזור יוקמו במהלך השנה על ידי אגף שפ"ע ובשיתוף המשרד להגנת הסביבה. עמדה ראשונה הוקמה בימים אלו בשכונת יפה נוף...
פלאשנט לוקאלי | 23.10.2025
עורך דין מומלץ להפחתת ארנונה לעסקים – לא רק מפעלים והייטק
...
פלאשנט עסקים | 16.10.2025
מה הייחודיות בתהליך של הקמת חדרים נקיים?
...
פלאשנט עסקים | 15.10.2025
רוצה לזהות את הימים הפוריים שלך? המדריך המלא לשימוש בערכה לזיהוי ביוץ
...
פלאשנט עסקים | 28.9.2025
הכל על לוח זכוכית מחיק: המהפכה שעל הקיר
...
פלאשנט עסקים | 28.9.2025
הכל על ימי גיבוש - המפתח להצלחה של כל צוות
...
פלאשנט עסקים | 28.9.2025
כוחו של קידום אורגני - איך לגרום לאתר שלך לבלוט ברשת?
...
פלאשנט עסקים | 28.9.2025
מחלות מקצוע
...
פלאשנט חוק ומשפט | 19.9.2025
מתן גיא - כך תהפכו את הרעיון החדשני שלכם לרווח עסקי
...
פלאשנט עסקים | 17.9.2025
מתן גיא מגלה לכם עולם עסקי חדש
...
פלאשנט עסקים | 17.9.2025
מגשים לאירועים – הדרך הכי קלה שיש לארח אנשים
...
פלאשנט עסקים | 16.9.2025
איך לגלות בזמן אמת טיסות זולות?
...
פלאשנט עסקים | 14.9.2025
שלא יעבדו עליכם!!
...
פלאשנט לוקאלי | 12.9.2025
הבית החכם נכנס גם לחדר הרחצה – מקלחונים בהתאמה אישית בעידן הטכנולוגי
...
חבר הכנסת אלי דלל ממשיך לחזק את הקשרים מעבר לים. השבוע נפגש עם נשיא טאיוואן ושוחח עמו על שיתופי פעולה בתחומי הבריאות, ההיי־טק והשבבים, החקלאות, התיירות וגם התפלת המים בהמשך הגיע לביקור בחברה לייצור שבבים, ולא שכח לתעד את הרגעים. שנה טובה.
הרמת כוסית לעובדי רגעים - העמותה לחינוך בלתי פורמלי, התקיימה בנוכחות סגן ראש העיר הרב אורן גבגי, הרב משה לחובר, מנכ״ל העמותה משה קייזלר, המשנה לראש העיר ליאורה לוי, נטלי שטיין ודורון גלאם. חג שמח ושנה טובה.
בועז כספי משתף: ״אני מקבל אות מצטיין ראש העיר, הגיעו חברים רבים. ריגש אותי במיוחד יו"ר סיעת העבודה וסגן יו"ר ההסתדרות פיני קבלו, שהגיע לאחר ניתוח קשה וחייב להישאר בבית, אבל עזב הכל, נהג מבית שאן כדי להיות בטקס שלי. באמת, למרות שאנחנו בפוליטיקה, מתברר שיש בינינו חברות אמת. תודה לך אוהב אותך".
בוריס צירולניק משתף: "אני חוזר לארץ אחרי מסע עבודה והרפתקאות בארה"ב וקנדה. במיניאפוליס, שיקגו, וושינגטון וטורונטו התרשמתי מניקיון מופתי ברחובות ומהנוכחות המתמדת של דגלי המדינה בכל מקום. שמתי לב גם לפער מעניין: בשכונות מבוססות, ספורט הוא דרך חיים ואילו בשכונות חלשות – מקדונלד'ס בכל פינה. חזרתי עם רעיונות וכוחות חדשים, ועם ההבנה כמה החיים אצלנו שונים וסוערים. למרות הג'ט לג אני מחייך ואומר - שבת שלום, בריאות וחדשות טובות לכולם".