בזמן שהעירייה מסרבת לשלם לספקים מסוימים, היא משלמת מיליוני שקלים לספקים אחרים
עיריית חדרה שילמה, בהסכם פשרה, למעלה מ-5 מיליון שקלים לחברת הניקיון שלג לבן, בעקבות תביעה שהחברה הגישה כנגד העירייה. בתביעה דרשה החברה כספים בגין טיאוט רחובות בעיר ואילו העירייה טענה מנגד כי : "ככל שהעבודות אכן בוצעו, הרי שהדבר נעשה בניגוד להוראות הדין תוך עקיפה של חובת המכרזים, ללא הסכם חתום, בהסתמך על אישור של גורם בלתי מוסמך. הפקרות לשמה".
כעבור כמה חודשים, למרות שבית המשפט דחה פעם אחר פעם את טענות התובעים, העירייה הגיעה בדרך פלא להסכם פשרה עם חברת שלג לבן.
"הצדדים מתכבדים לעדכן את בית המשפט הנכבד כשהם הגיעו להסכם פשרה לפיה התביעה תתקבל והנתבעת תשלם לתובעת את סכום החוב בתוספת הפרשי הצמדה בלבד. סכום זה הינו בסך 5,349,981 ₪.
2. בנוסף, הצדדים הגיעו גם להסכמות בנוגע לגובה שכ"ט עו"ד שישולם לתובעת והוסכם להעמידו על סך של 50,000 שקלים.
3. בהתבסס על האמור, נחתם בין הצדדים הסכם פשרה אשר בית המשפט הנכבד מתבקש ליתן לו תוקף של פסק דין".
לאן נעלמה ההפקרות? לאן נעלמו הוראות החוק? מה עם חובת המכרזים? מה עם הסכם חתום?
אולם, כאן לא תמה הפרשה. בזמן שהעירייה שילמה למעלה מ-5 מיליון שקלים, היא מסרבת לשלם לספקים שונים כספים, בטענה שביצעו עבודות ללא הזמנת עבודה חתומה. כך העיתון חדשות חדרה, לו חייבת העירייה כ-13,000 שקלים בגין פרסומים שבוצעו בפועל. כך, ספקים נוספים אחרים שחלקם תבעו את העירייה וקיבלו את כספם.
סגן ומ”מ ראש העיר שלו אלגלי, השתתף בסבב אליפות ישראל בסקייטבורד, שנערך בנתניה בפארק שלולית החורף, בהשתתפות ספורטאים מאיגוד הסקייטבורד מכל רחבי הארץ. תפסנו אותו יחד בצילום עם עופר אלקין - מנכ״ל איגוד הסקייטבורד
וניר יבלונסקי - מאגף הספורט.
ראש העיר נתניה, אבי סלמה, אירח השבוע את השר חיים כץ, שר התיירות, הרווחה, הבריאות, הבינוי והשיכון. יחד עם הצוות המקצועי דנו על הנושאים לקידומה והמשך התפתחותה של העיר.
מזל טוב לבת המצווה: בין החוגגים למשפחת עו"ד יוסי ומרב מכלוף, שדרן רדיו 90, יחד עם חברי מועצה, משפחה וחברים טובים אשר נהנו מערב מרגש, שמח ובלתי נשכח. מזל טוב והרבה הצלחה בהמשך הדרך!
חבר הכנסת משה סעדה הגיע יחד עם שרים וחברי כנסת למפגן תמיכה בכוח 100 בהיכל התרבות בנתניה. סעדה וחבר מועצת העיר ים מאיר קרן שוחחו רבות ושיבחו את פועלם של הלוחמים שכל המדינה מחבקת.