גם הלילה, מוצאי שבת, נגנבו מחשבים מבתי ספר בעיר, הפעם מבית הספר צפרירים. איפה העירייה? איפה המשטרה?
עוד 11 מחשבים נגנבו הלילה (מוצאי שבת) מבית הספר צפרירים. רק לפני חודש נגנבו עשרות מחשבים מבית הספר ומבתי ספר נוספים בעיר ונראה כי בעירייה ובמשטרה לא הפיקו לקחים והלילה, נגנבו 11 משבים חדשים מבית הספר.
חבר מועצת עיריית חדרה עו"ד יניב דרי, שבקש להיפגש עם מפקד תחנת המשטרה בחדרה, בנושא הביטחון בעיר וטרם נקבעה פגישה, שלח הבוקר מכתב נוקב בו ציין:" הבוקר נודע לי על גניבות של מחשבים מבית הספר צפרירים בעיר (גניבה שלישית בחודש האחרון), שמצטרפת לגניבות המחשבים בבית הספר הדמוקרטי ואילן רמון.
הקלות של ההגעה לתוך בית ספר, בפרט בעת הזו היא מדאיגה מאוד וברור שהנגישות החופשית דרך הדרכים החקלאיות מהווה מגבר לאיום הזה.
אני שב ודורש לתאם פגישה דחופה עם מפקד התחנה. אינני מבין את ההתעלמות מבקשות חוזרות ונשנות של נבחר ציבור ויו"ר הסיעה הגדולה במועצת העיר".
בדיוק בימים אלה ובזמן מלחמה, לקראת חג הפסח מותג OP Collection משיק לראשונה חנות פופ-אפ בקניון עופר רמת אביב. לראשונה הושקה השבוע חנות פופ-אפ של המותג OP Collection מבית Ofir Production של אופיר אלסטר. הפופ אפ ייפעל בקומת הכניסה של קניון עופר רמת אביב למשך זמן מוגבל עד 18/3. מדובר בפעם הראשונה שבה המותג יוצא מהאונליין אל העולם הפיזי, עם חנות פופ-אפ חגיגית המציעה מגוון מארזים מעוצבים לקראת חג הפסח לצד כלי נוי ואקססוריז לבית. הקונספט של המותג מציע פתרון אירוח מהיר ונוח - “הפקה ב-5 דקות בקופסה אחת”. אופיר אלסטר, בעלת המותג OP Collection, מסרה: “אנחנו מתרגשים מאוד להשיק לראשונה חנות פופ-אפ פיזית לאחר ההצלחה הגדולה ברשת. היה לנו חשוב להביא את החוויה של OP Collection גם לעולם האמיתי ולאפשר ללקוחות לראות, להרגיש ולהתרשם מהמארזים מקרוב. לקראת חג הפסח יצרנו קולקציה חגיגית שמאפשרת לכל אחד לארח בקלות ובסטייל. ממש הפקה שלמה בחמש דקות בקופסה אחת״.