רומי דר, חובש מנתניה: "מיד ששמעתי על חדירת המחבלים בדרום עזבתי הכל ונסעתי מנתניה לתחנת מגן דוד אדום באופקים"
רומי דר, חובש המתנדב בתחנת מד"א בנתניה, היה בביתו כשהתחיל לקרוא בשבת השחורה דיווחים על האירועים בדרום: "הבנתי שיש פה משהו חריג כשהתחלתי להיחשף לסרטונים, כתבתי לאחראי המתנדבים שלי שאני רוצה לסייע לצוותי מד"א בדרום. תוך 20 דקות צוותתי לנהג אמבולנס שהגיע לאסוף אותי מהבית ונסענו יחד לתחנת מד"א באופקים".
"היה מאוד קשה לשמוע בדרך את הדיווחים, תפסו אותנו אזעקות ולאט לאט הבנתי לכיוון מה אני נוסע". משחזר רומי "הגענו לאופקים וסייענו בתפעול בית חולים מאולתר בתחנה, הגיע אלינו שוטר שנפצע באורח אנוש מירי ולצערי נקבע מותו, זו הייתה הגופה הראשונה שראיתי באותו היום. במקביל לצוותי מד"א שפעלו בעיר תחת אש, הגיעו עוד ועוד פצועים לבית החולים המאולתר שפתחנו בתחנה, טיפלתי בהם יחד עם הצוותים של מד"א שהיו כבר בתחנה עד שהמוקד הזניק אותי לכיוון יתד - שם היו דיווחים על פצועי ירי נוספים".
"במשך דקות ארוכות נסענו על הכביש ממש לבד, לא היה שום רכב על הכביש, זה הרגיש כמו יום כיפור, עצר אותנו ג'יפ צבאי והעביר אלינו שלושה פצועי ירי ממסיבת הטבע. טיפלנו בהם ופינינו אותם לסורוקה. בהמשך חזרנו עם האמבולנס לאופקים, המראה של הגופות הרבות ברחובות לא יוצא לי מהראש. מוקד מד"א הזניק אותנו לפצועים על מנת להעניק טיפול רפואי ולהציל חיים. שמענו הרבה סיפורים נוראיים מפצועים שניצלו וגם סיפרו לנו על אלו שנרצחו, אני יודע שזה יום שלא אשכח בחיים".
בדיוק בימים אלה ובזמן מלחמה, לקראת חג הפסח מותג OP Collection משיק לראשונה חנות פופ-אפ בקניון עופר רמת אביב. לראשונה הושקה השבוע חנות פופ-אפ של המותג OP Collection מבית Ofir Production של אופיר אלסטר. הפופ אפ ייפעל בקומת הכניסה של קניון עופר רמת אביב למשך זמן מוגבל עד 18/3. מדובר בפעם הראשונה שבה המותג יוצא מהאונליין אל העולם הפיזי, עם חנות פופ-אפ חגיגית המציעה מגוון מארזים מעוצבים לקראת חג הפסח לצד כלי נוי ואקססוריז לבית. הקונספט של המותג מציע פתרון אירוח מהיר ונוח - “הפקה ב-5 דקות בקופסה אחת”. אופיר אלסטר, בעלת המותג OP Collection, מסרה: “אנחנו מתרגשים מאוד להשיק לראשונה חנות פופ-אפ פיזית לאחר ההצלחה הגדולה ברשת. היה לנו חשוב להביא את החוויה של OP Collection גם לעולם האמיתי ולאפשר ללקוחות לראות, להרגיש ולהתרשם מהמארזים מקרוב. לקראת חג הפסח יצרנו קולקציה חגיגית שמאפשרת לכל אחד לארח בקלות ובסטייל. ממש הפקה שלמה בחמש דקות בקופסה אחת״.