הוארך בשלושה חודשים צו ההרחקה של תושב חדרה ממהנדס העירייה
שופטת בית משפט השלום בחדרה, נורית הרצמן אבי-יצחק, האריכה בשלושה חודשים את צו ההרחקה שהוצא כנגד תושב העיר, א.ת, שהשתולל במשרדי אגף ההנדסה בעיריית חדרה ואיים על מהנדס העיר, נדב הדר.
בדיון שנערך הבוקר, ראשון, טען התושב: "אני בלי חשמל ולא התקלחתי שבוע ימים. למחבלים אתם נותנים חשמל ולי לא? למחבלים במנהרות נותנים חשמל. הקרוואן היה מחובר לחשמל ודוד שלי יצא מהקרוואן בשנת 2017 עכשיו זה אומר לי אין חשמל. אם אתם לא מחברים אותי לחשמל תשלחי אותי לבית סוהר שם יש מקלחת".
נדב הדר אמר בדיון : "אין פה שום מוצא חוקי. בפעם השנייה שהוא התפרץ אלי למשרד הבאתי את היועצת המשפטית של העיריה ולא ניתן לתת חשמל זמני".
השופטת נרית הרצמן אבי – יצחק ציינה בהחלטתה : "אחר ששמעתי את המשיב, והתרשמתי באופן בלתי אמצעי מהתנהגותו בפניי המעידה כי המשיב מתקשה לשלוט בעצמו וגם במהלך הדיון הרים את קולו שוב ושוב והפנה תנועות מאיימות לעבר המבקש, אני מאריכה את תוקפו של הצו למשך 3 חודשים מהיום.
לאור המצוקה הקשה שעליה הצביע המשיב במהלך הדיון, מצב של העדר חשמל והעדר אפשרות לדאוג לצרכים בסיסיים שלו, המחלקה לשירותים חברתיים בעיריית חדרה תבדוק לאלתר כיצד ניתן לסייע למשיב בשלל הבעיות אשר שטח בפניי – בעיות כלכליות, בריאותיות, נפשיות, משפחתיות ועוד".
אליפות ישראל בדריפט שנערכה לאחרונה בצפון, בסיוע ותמיכה של הרשות לנהיגה ספורטיבית ומשרד התרבות והספורט, עם קהל ענק של אלפי מבקרים שהגיע ליהנות מאירוע מוטורי שלא נראה כמותו בצפון. יותר מ־60 נהגים התחרו במשך יומיים מול יציעים מלאים עד אפס מקום, באירוע שהופק בשיתוף ההתאחדות למכוניות ולקארטינג תחת משרד הספורט, עיריית כרמיאל וקבוצת מלמד מוטור ספורט. היה מדהים!
מלון כפר גלעדי משיק סופ"ש המשלב חוויה קולינרית גלילית לבין תרבות מקומית עשירה המיועד לשוחרי אוכל, יין ותרבות. במסגרת הסופ"ש השף אבי כהן, יארח את השף אביב משה, מהשפים הבולטים והמוערכים בישראל. במהלך הסופ"ש, שיערך 3 ימים בספטמבר, ייהנו האורחים מחוויה משולבת של אירוח גלילי מוקפד, ארוחות שף עשירות בהשראת המטבח הגלילי, לצד סדנאות, הרצאות, טעימות, פעילויות, אירועי תרבות ואטרקציות לכל המשפחה.
תחילת שנה מוצלחת בנתניה: ראש העיר, מרים פיירברג-איכר, שירי חגואל סיידון ובכירים נוספים בסיור במוסדות החינוך בעיר. "מתחילות שנה טובה, בצילום - ביקור בבית הספר קרליבך".
בועז כספי משתף: "יצא לי להיפגש היום עם אפרת ברוך, אחראית על מתנדבים בעיריית נתניה, שעושה עבודת קודש עם המתנדבים הרבים שמתנדבים בעיר. תודה לך על כל מה שאת עושה למעננו תושבי העיר".