בלעדי: חבר מועצת עיריית חדרה לשעבר נתבע לשלם 3.5 מיליון שקלים
פלאשנט חדשות יום רביעי,
17 באפריל 2024, 09:01
בית המשפט ידרש להכריע בתביעה החושפת לכאורה מעשי הונאה רבים על חשבון אדם מבוגר וחולה
תביעה שהוגשה לבית המשפט המחוזי בחיפה, חושפת לכאורה פרשה קשה בה מעורב חבר מועצת עיריית חדרה לשעבר. מכתב התביעה שהוגשה על ידי תושב העיר בן 76 הסובל מבעיות רפואיות רבות קשות, עולה כי התושב הלווה לחבר המועצה לשעבר, מיליוני שקלים, לאחר שחבר המועצה שכנע אותו כי הוא איש עשיר מאוד בעל נכסים רבים ולכן כדאי לתובע להלוות לו כספים.
עוד נטען בכתב התביעה, כי התובע שמכר נכס יקר בחדרה, הסכים להלוות לחבר המועצה את הכספים, מתוך חשיבה כי החזרי ההלוואה בצירוף ריבית, תשמש עבורו כקרן פנסיה.
*במסמכים המצורפים ניתן לקרוא חלק מהפרטים מתוך כתב התביעה שנפרס על פני 200 עמודים.
בדיוק בימים אלה ובזמן מלחמה, לקראת חג הפסח מותג OP Collection משיק לראשונה חנות פופ-אפ בקניון עופר רמת אביב. לראשונה הושקה השבוע חנות פופ-אפ של המותג OP Collection מבית Ofir Production של אופיר אלסטר. הפופ אפ ייפעל בקומת הכניסה של קניון עופר רמת אביב למשך זמן מוגבל עד 18/3. מדובר בפעם הראשונה שבה המותג יוצא מהאונליין אל העולם הפיזי, עם חנות פופ-אפ חגיגית המציעה מגוון מארזים מעוצבים לקראת חג הפסח לצד כלי נוי ואקססוריז לבית. הקונספט של המותג מציע פתרון אירוח מהיר ונוח - “הפקה ב-5 דקות בקופסה אחת”. אופיר אלסטר, בעלת המותג OP Collection, מסרה: “אנחנו מתרגשים מאוד להשיק לראשונה חנות פופ-אפ פיזית לאחר ההצלחה הגדולה ברשת. היה לנו חשוב להביא את החוויה של OP Collection גם לעולם האמיתי ולאפשר ללקוחות לראות, להרגיש ולהתרשם מהמארזים מקרוב. לקראת חג הפסח יצרנו קולקציה חגיגית שמאפשרת לכל אחד לארח בקלות ובסטייל. ממש הפקה שלמה בחמש דקות בקופסה אחת״.