ח"כ יוראי להב-הרצנו הגיע לחדרה לפגישת עבודה עם חברי המועצה עו"ד יניב דרי, אייל פבזנר ואיב יעקובובסקי
חברי סיעת "מחוברים" ממשיכים בקידום הנושאים הסביבתיים הנוגעים לאיכות חיי תושבי חדרה. כך, בשבוע שעבר הגיע חבר הכנסת, יוראי להב-הרצנו לחדרה ופגש את יו"ר סיעת "מחוברים" עו"ד יניב דרי יחד עם חברי המועצה מטעם מחוברים אייל פבזנר ואיב יעקובובסקי. להב הרצנו המכהן כיו"ר השדולה הסביבתית בכנסת, קיבל סקירה עירונית רחבה.
בתוך כך נמסר כי בהמשך דנו בקידום דיון מהיר בוועדת הפנים ואיכות הסביבה בה חבר ח"כ להב הרצנו, בנושא שדה התעופה האזרחי שהמדינה רוצה להקים במזרח העיר ובתכנית הותמ"ל שחזרה לשולחן עם 6,000 יחידות דיור וזאת בניגוד למצבה התכנוני של העיר ויכולתה העיר להתפתח באופן מדורג בהתאם לתכנית מתאר, וכן ביחס לתוכנית רשות החשמל להטמנת קווי מתח גבוה החוצים שכונות מגורים.
כמו כן, חבר הכנסת עודכן בכך שתחנת Opc2 ירדה מסדר היום בהחלטת ממשלה אך היא עלולה לשוב שוב לשולחן במועד כזה או אחר, דבר שיפגע בעיר שכבר היום סובלת מזיהום אויר כבד.
ב"מחוברים" אומרים עוד כי לאחר שקיבל סקירה אודות "אורות רבין" יחידות 1-4 המזהמות והיתר הפליטה שהוארך עד 2026, שמשמעותה המשך הזיהום בשל אי התקנת סולקנים, אמר להב-הרצנו כי יגיש שאילתה על מנת לברר כמה נפטרים בשנה באזור מסיבה זו.
לאחר הפגישה אמר עו"ד דרי כי: "אנו ממשיכים לעסוק בנושאים הסביבתיים ובתשתיות הלאומיות שמהווים איום על איכות חיי התושבים. נפעל מול גורמי השלטון איתם אנו מצויים ביחסים טובים על מנת להתניע תהליכים. זו סנונית ראשונה בלבד ובהמשך נעדכן לגבי ההתפתחויות בתחום".
אליפות ישראל בדריפט שנערכה לאחרונה בצפון, בסיוע ותמיכה של הרשות לנהיגה ספורטיבית ומשרד התרבות והספורט, עם קהל ענק של אלפי מבקרים שהגיע ליהנות מאירוע מוטורי שלא נראה כמותו בצפון. יותר מ־60 נהגים התחרו במשך יומיים מול יציעים מלאים עד אפס מקום, באירוע שהופק בשיתוף ההתאחדות למכוניות ולקארטינג תחת משרד הספורט, עיריית כרמיאל וקבוצת מלמד מוטור ספורט. היה מדהים!
מלון כפר גלעדי משיק סופ"ש המשלב חוויה קולינרית גלילית לבין תרבות מקומית עשירה המיועד לשוחרי אוכל, יין ותרבות. במסגרת הסופ"ש השף אבי כהן, יארח את השף אביב משה, מהשפים הבולטים והמוערכים בישראל. במהלך הסופ"ש, שיערך 3 ימים בספטמבר, ייהנו האורחים מחוויה משולבת של אירוח גלילי מוקפד, ארוחות שף עשירות בהשראת המטבח הגלילי, לצד סדנאות, הרצאות, טעימות, פעילויות, אירועי תרבות ואטרקציות לכל המשפחה.
תחילת שנה מוצלחת בנתניה: ראש העיר, מרים פיירברג-איכר, שירי חגואל סיידון ובכירים נוספים בסיור במוסדות החינוך בעיר. "מתחילות שנה טובה, בצילום - ביקור בבית הספר קרליבך".
בועז כספי משתף: "יצא לי להיפגש היום עם אפרת ברוך, אחראית על מתנדבים בעיריית נתניה, שעושה עבודת קודש עם המתנדבים הרבים שמתנדבים בעיר. תודה לך על כל מה שאת עושה למעננו תושבי העיר".