עשור של התפתחות מוזיקלית מדהימה בחדרה עם מאות ילדים שהצטרפו לאורך השנים ולומדים נגינה בקונסרבטוריון העירוני
בחמישי האחרון נערכו קונצרטי הסיום של הקונסרבטוריון העירוני בחדרה. למשתתפים הרבים שהגיעו, הורים ובני משפחה לילדים ולנוער שלומדים בו ציפתה חוויה מוזיקלית מהנה ואיכותית שממחישה בצורה הטובה ביותר את כברת הדרך שעבר המקום בעשור האחרון.
מי שזוכר היטב מה היה לפני עשור ויכול היה להשוות למצב היום הוא חבר המועצה, עו"ד יניב דרי שהיה גם יו"ר פנאי העיר לפני עשר שנים, בתקופה שבה בוצע שיקום והחייאת החינוך המוסיקלי בעיר. דרי אומר כי "לפני עשור אני זוכר קונצרט שהיה קצת עצוב, היו בסך הכל 13 נגנים על הבמה ו-40 הורים שבאו לצפות בהם. היום, המצב הפוך לחלוטין. ראשית, הקמנו בית קבע מכובד לקונסרבטוריון שנמצא בליבה של העיר. יש היום מגמת מוזיקה בתיכון ובבתי ספר רבים מוענק חינוך מוזיקלי לאורך השנה וכך אנחנו גם מאתרים תלמידים מחוננים שמצטרפים לתזמורת ויוצאים לאירועים ותחרויות בחו"ל אך גם משרישים את אהבת המוזיקה בהם". אומר דרי.
עוד הוסיף כי "למרות ההישגים המרשימים, עם האוכל בא התיאבון ויש עוד חלומות משמעותיים להגשים ביחד עם טופיק מרום, מנהל הקונסרבטוריון שנותן לילות כימים למען הצלחת המקום. בראש ובראשונה פיתוח לימודים אקדמאיים למוסיקה בחדרה והקמת היכל אומנויות הבמה. זו משימה שחייבים להצליח בה".
אליפות ישראל בדריפט שנערכה לאחרונה בצפון, בסיוע ותמיכה של הרשות לנהיגה ספורטיבית ומשרד התרבות והספורט, עם קהל ענק של אלפי מבקרים שהגיע ליהנות מאירוע מוטורי שלא נראה כמותו בצפון. יותר מ־60 נהגים התחרו במשך יומיים מול יציעים מלאים עד אפס מקום, באירוע שהופק בשיתוף ההתאחדות למכוניות ולקארטינג תחת משרד הספורט, עיריית כרמיאל וקבוצת מלמד מוטור ספורט. היה מדהים!
מלון כפר גלעדי משיק סופ"ש המשלב חוויה קולינרית גלילית לבין תרבות מקומית עשירה המיועד לשוחרי אוכל, יין ותרבות. במסגרת הסופ"ש השף אבי כהן, יארח את השף אביב משה, מהשפים הבולטים והמוערכים בישראל. במהלך הסופ"ש, שיערך 3 ימים בספטמבר, ייהנו האורחים מחוויה משולבת של אירוח גלילי מוקפד, ארוחות שף עשירות בהשראת המטבח הגלילי, לצד סדנאות, הרצאות, טעימות, פעילויות, אירועי תרבות ואטרקציות לכל המשפחה.
תחילת שנה מוצלחת בנתניה: ראש העיר, מרים פיירברג-איכר, שירי חגואל סיידון ובכירים נוספים בסיור במוסדות החינוך בעיר. "מתחילות שנה טובה, בצילום - ביקור בבית הספר קרליבך".
בועז כספי משתף: "יצא לי להיפגש היום עם אפרת ברוך, אחראית על מתנדבים בעיריית נתניה, שעושה עבודת קודש עם המתנדבים הרבים שמתנדבים בעיר. תודה לך על כל מה שאת עושה למעננו תושבי העיר".