כמה גאווה. שרון קנטור זכתה בשבת האחרונה במדליית כסף בתחרות גלשני ה-IQFOIL. . הגולשת הישראלית, שהיא גם אלופת העולם, סיימה שנייה בשיוט הגמר והביאה לישראל מדליית כסף שלישית במשחקים האולימפיים בפאריס ורביעית אי פעם.
בשיוטי המוקדמות, קנטור סיימה במקום השני הכללי והעפילה לחצי הגמר. הגולשת הישראלית התחרתה בשיוט הגמר מול אמה וילסון הבריטית ומרת’ה מגטי האיטלקייה. קנטור הייתה במקום השני במהלך רוב השיוט וסיימה אותו כסגנית אלופה אולימפית וזוכת מדליית כסף. מגטי האיטלקייה זכתה במדליית הזהב בשיוט הגמר, וילסון הבריטית סיימה אחרונה וזכתה בארד.
"זה היה מדהים" אמר קנטור בקו הסיום והוסיפה: "היה פשוט מלחיץ, כיף, מרגש, זה היה כזה פשוט ממש אמוציונלי. כל המתח הזה, חיכינו לו די הרבה זמן שיתחיל, אפילו יום שלם, אז אני חושבת שזה התנקז לשיוט אחד שלם, אני שמחה מהיכולת שהצגתי, אני חושב שאפילו יכולתי לנצח את זה אבל אני סולחת לעצמי על זה".
עוד אמרה בהתרגשות: "בסוף אני מייצגת את המדינה, נשלחתי לפה כדי לבוא ולעשות את התוצאה הכי טובה בשביל המדינה. כשאתה עושה מדליה אולימפית אתה פתאום מרגיש שזה מעבר לעוד מדליה, ייצגתי את ישראל בבמה הכי גבוהה שאפשר, זה עוצמתי בטירוף".
על השיוט עצמו: "אמה ווילסון הייתה קצת לא בלופ נראה לי (צוחקת), פשוט מאוד התרכזתי באותו רגע, לא לחשוב על הפיניש ומה יקרה, אלא מה אני עושה ברגע זה. אני חושבת שזה ממש פיקס אותי, כשהבנתי שאני במקום טוב לא שמחתי עדיין עד שחציתי את הפיניש, כי הכל יכול לקרות. אלה המחשבות שלי, כל הזמן רק מה קורה בים. הצלחתי לעקוף את הבריטית, באיזשהו שלב הבנתי שהיא לא בלופ, הסתכלתי אחורה וראיתי שהאיטלקייה כבר הסתובבה, חיכיתי קצת, הסתובבתי והבנתי שזה היה קצת מאוחר מדי, סך הכל בסדר. אני חושבת שתמיד צריך לקיים שיוטים ולא לבטל אף פעם. התחרות הזאת לקחה לנו שבוע שלם, כל יום הוא הרבה יותר ארוך מהרגיל, אז אני פשוט ניסיתי להישאר רגועה, הסתובבתי הרבה עם הישראלים פה, קצת עם המאבטחים, יש אווירה טובה. ניסיתי לתת לזה יותר מקום מאשר למחשבות".
על הדרך שלה: "הנבחרת שלנו מיוחדת, לכולנו יש מדליות וזה מטורף לגמרי. אני חושבת שמה שמיוחד זה שכולנו חברות, יש להן חלק ענק בדבר הזה, הן תמכו בי והן מדברות איתי כל יום, חשוב לי הצד שלהן והתמיכה שלהן כי יש להן חלק חשוב בדבר הזה, אני רוצה לומר להן תודה ענקית".
העיקר הבריאות
יום מבדקים תקופתיים של מכבי תל אביב נערך היום על ידי הצוות הרפואי של שמיר אסף הרופא...
פלאשנט לוקאלי | 1.12.2025
חיפה תעמוד במרכז המסדרון הכלכלי ותהפוך לצומת סחר מרכזית בין מזרח למערב
...
פלאשנט לוקאלי | 11.11.2025
ביקור בינלאומי במפעל של קבוצת R.H בנוף הגליל
...
פלאשנט לוקאלי | 12.10.2025
מדברים על זה
אוכל לצ׳ינצ׳ילות - כללי תזונה חשובים לבחירה נכונה ובריאה
...
פלאשנט עסקים | 23.11.2025
פתרונות ענן בישראל – הטכנולוגיה של ישראל, אבטחת המידע של ישראל
...
פלאשנט עסקים | 17.11.2025
מערכות דיוור – שיווק שכדאי להכיר
...
פלאשנט עסקים | 12.11.2025
תאונת דרכים וסטייה מהדרך במהלך העבודה
...
פלאשנט חוק ומשפט | 30.10.2025
עמדות מיחזור חדשות ברחבי פרדס חנה
כ- 21 עמדות שכונתיות חדשות למיחזור יוקמו במהלך השנה על ידי אגף שפ"ע ובשיתוף המשרד להגנת הסביבה. עמדה ראשונה הוקמה בימים אלו בשכונת יפה נוף...
פלאשנט לוקאלי | 23.10.2025
עורך דין מומלץ להפחתת ארנונה לעסקים – לא רק מפעלים והייטק
...
פלאשנט עסקים | 16.10.2025
מה הייחודיות בתהליך של הקמת חדרים נקיים?
...
פלאשנט עסקים | 15.10.2025
רוצה לזהות את הימים הפוריים שלך? המדריך המלא לשימוש בערכה לזיהוי ביוץ
...
פלאשנט עסקים | 28.9.2025
הכל על לוח זכוכית מחיק: המהפכה שעל הקיר
...
פלאשנט עסקים | 28.9.2025
הכל על ימי גיבוש - המפתח להצלחה של כל צוות
...
פלאשנט עסקים | 28.9.2025
כוחו של קידום אורגני - איך לגרום לאתר שלך לבלוט ברשת?
...
פלאשנט עסקים | 28.9.2025
מחלות מקצוע
...
פלאשנט חוק ומשפט | 19.9.2025
מתן גיא - כך תהפכו את הרעיון החדשני שלכם לרווח עסקי
...
שלושה ימים של השראה ונטוורקינג לבעלי עסקים בגובה 1,100 מטר: ריטריט יזמות יתקיים במלון בוטיק אל־רום מהקסומים והיפים בצפון הגולן. ריטריט יזמות יתקיים ב-4-6 בינואר 2026 מול נופי החרמון. במהלך שלושת ימי הריטריט ישולבו חופש מרגיע עם למידה מקצועית: סדנאות שיווק, אסטרטגיה ופיננסים, הרצאתו של אבי אטינגר על כישלונות ביזמות ומה לומדים מהם, והרצאה של עדי נודל ("החתול הפיננסי") על כלים לניהול כספים נכון. בנוסף יתקיימו יוגה בזריחה, סדנאות יצירה, פעילות ריפוי ונטוורקינג. לב האירוע יהיה יום פרקטי מלא המוקדש לאסטרטגיה, שיווק ושיתופי פעולה עסקיים. הריטריט יתקיים ללא מטרות רווח, ביוזמת אורי לאה קליפר, יזמת ואשת שיווק מנווה אטי"ב ומייסדת DAZ Marketing. פרטים והרשמה באתר. תהנו!
9. לאחר שרכשה את פעילות מסעדת Rapidos המקסיקנית בנתניה, קבוצת BBB מרחיבה את פעילות המותג ופותחת רשת מסעדות בפריסה ארצית, תחת השם רפידוס. הסניף החמישי במספר יפתח בחג החנוכה בהיכל מנורה מבטחים ת"א ומצטרף לסניף החדש בראשון לציון שנפתח השבוע, לצד הסניפים בפ"ת, הרצליה ונתניה. כל אחד מהסניפים של רפידוס מתפרש על שטח של כ-70 מ”ר – 100 מ"ר.
תערוכת היחיד של שמעון בתואל תיפתח ביום שישי, 5.12.2025, בשעה 12:00 בגלריה אשכילה, רח' הפנינים 2 יפו. בתואל, יליד 1979, יוצר העוסק בזהות, שורש וחיבור, מציג גוף עבודות המתכתב עם ההיסטוריה והמסורת היהודית דרך קומפוזיציות מופשטות, צבעוניות נועזת ויודאיקה פיגורטיבית בגישה עכשווית. האמן, בן למשפחה יהודית בעלת שורשים גאורגיים ואשכנזיים, מצא את דרכו החזותית מתוך בית יוצר של אומנות ויודאיקה. יצירותיו משלבות בין חומר, צורה ורוח יהודית, ויוצרות נרטיב חדש לאמנות יהודית-ישראלית כיום. אוצר: איתי גבאי. נעילה: 2.1.2026.
השקה לוהטת השבוע בשרונה תל אביב: מיצג הענק של תיק המשלוחים החדש של וולט, המזמין את שליחי החברה לנחש כמה כדורי זהב בתוכו. הניחוש הקרוב ביותר יזכה ב-100 אלף שקלים ופרסים נוספים. המיזם נועד לחזק את קהילת השליחים, להגדיל זמינות משלוחים ולשפר שירות. האירוע משך שורה ארוכה של סלבס ובהם דניאל עמית, קורין גדעון, אליטה אופק, ירדן ויזל ושחר לבנה. היה שמח!