הרב בן ציון נורדמן ימונה לרבה של 'בית הכנסת הגדול' המתחדש ויחליף בתפקידו את הרב הראשי הגר"ד ורנר זצ"ל
ביוזמה מרגשת של יו"ר הנהלת 'בית הכנסת הגדול' בחדרה, הגבאי הראשי רוני רימר הי"ו, ולקראת שנת התשעים לייסודו של בית הכנסת הגדול, יתקיים ביום ראשון הקרוב טקס הנצחת הרב הראשי לחדרה הגאון רבי יחיאל דוד ורנר זצ"ל בבית הכנסת, ולתפקיד רבה של 'בית הכנסת הגדול' בחדרה ימונה הרב בן ציון נורדמן, איש החינוך והקירוב ורב שכונות מזרח חדרה, אשר היה מקורב לאורך השנים לרבה הראשי של העיר חדרה, והיה יד ימינו בשליחותו הציבורית במגוון תפקידים בעיריית חדרה ובשדה החינוך.
הגאון הרב ורנר זצ"ל, אשר נפטר לפני כחצי שנה, בחודש אדר א', כיהן כרבה של בית הכנסת הגדול בחדרה, לצד כהונתו כרבה הראשי של העיר, וקבע את מקום תפילתו בבית הכנסת הגדול. לאורך השנים, היווה בית הכנסת הגדול אבן שואבת ומגדלור תורני לתורה ותפילה, תרבות יהודית וקירוב לבבות.
בחודשים האחרונים, ועם הסתלקותו של הרב הראשי לחדרה, הגה יו"ר הנהלת 'בית הכנסת הגדול' מר רוני רימר הי"ו, המכהן בתפקידו מזה למעלה משני עשורים, את מינויו של הרב בן ציון נורדמן, לכהן כרבה של בית הכנסת הגדול בחדרה, בסימן "חדש ימינו כקדם", להחזיר עטרה ליושנה, להוסיף עוד ועוד מתפללים במהלך ימות השבוע ובשבתות.
במעמד הכתרת הרב נורדמן כרבה של בית הכנסת הגדול, במעמד רבני העיר, צפויים להשתתף הגאון הגדול רבי יצחק דוד גרוסמן רבה של 'מגדל העמק' וראש מוסדות "מגדל אור", ראש ישיבת 'יחווה דעת' הגאון הגדול רבי דוד יוסף שליט"א, בנו של מרן הרב עובדיה יוסף זצוק"ל וחבר מועצת חכמי התורה, הצדיק המקובל חכם ניסים בן שמעון שליט"א, הרב הראשי לחדרה הגאון הרב ישראל מאיר ביטון שליט"א, רבנים ראשיים ועוד.
בימים אלו נשלמות ההכנות לקראת המעמד שיתקיים ביום ראשון הקרוב, ה' באלול 8.9.24 בשעה 18:00 בהיכל בית הכנסת הגדול בחדרה, ברחוב הגיבורים 74 במרכז העיר, בתוכנית אומנותית מיוחדת בהנחיית החזן והזמר ר' ישראל פרנס, החזן ר' אברימי רוט, חזן בית הכנסת ר' יעקב קלמנוביץ, נכדו של הגר"ד ורנר זצ"ל, והכנר הווירטואוז ניר סרוסי.
גבאי בית הכנסת רוני רימר, מספר על ההכנות לקראת המעמד, ועל ההתרגשות בקרב מתפללי בית הכנסת לקראת ההכתרה: "מאז פטירתו של הרב ורנר זצ"ל, חיפשנו את הרב שיוכל להיכנס לתפקיד הרם, ולהוביל את בית הכנסת הגדול להתחדשות ופריחה, כפי רצונו של הרב זצ"ל, וכפי רצונם של מייסדי בית הכנסת לפני כתשעים שנה".
"הייתה לי השגחה פרטית ממש, שפניתי לרב נורדמן שיאות לקבל את התפקיד, לאחר שבחן את הדברים השיב בחיוב, מדובר באיש חינוך ומעש משכמו ומעלה, שמוכר לכל תושב בחדרה, הקים את בית הספר 'מדעים ויהדות' ונשיא קהילת הפארק, כיהן שנים רבות בתפקידים עירוניים בהצלחה רבה ובמסירות גדולה למען הציבור, הוא רב מחתן אהוד ואהוב על הציבור, חילונים, חרדים ומסורתיים, מכל העדות והחוגים, ואין ספק שהמינוי שלו ירומם את בית הכנסת הגדול, ויביא להתחדשות גדולה בכל המובנים, וכולי תקווה כי בהמשך יתווספו לספסלי בית הכנסת הגדול גם גרעין תורני, שיבוא בזכות רב בית הכנסת".
הרב בן ציון נורדמן, מסר: "זכות גדולה עבורי להיכנס לתפקיד רב בית הכנסת הגדול, תפקיד אותו נשא בגאון רבה הראשי של העיר חדרה מו"ר הגאון רבי דוד יחיאל ורנר זצ"ל, אשר זכיתי לקרבתו במשך עשרות בשנים במגוון תפקידים ושליחויות ציבוריות. כולי תפילה ותקווה, שנזכה להחזיר עטרה ליושנה, להרבות את ספסלי בית הכנסת, להוסיף עוד ועוד מתפללים, להחיות את פעילות הקודש, תורה ותפילה במקום, לצד פעילויות חסד ואירועים מרוממים, והכל בשיתוף פעולה עם כלל גורמים ובאחדות מלאה ואהבת ישראל "יחד שבטי ישראל", וישר כוח לכל העוסקים במלאכה, גבאי בית הכנסת רוני רימר הי"ו, אשר היה היוזם והדוחף לחידוש בית הכנסת, להנצחתו של הרב הראשי ולמינוי המכובד, למתפללי בית הכנסת, ולכל מי שהיה שותף בנושא, בברכה ובתפילה שנזכה לקדש שם שמיים".
מרפאת השיניים שכולם מדברים עליה ברמת אביב: טכנולוגיה מתקדמת, יחס אישי והטבת פתיחה שווה במיוחד - הכירו את Royalty Watted
מרפאת הבוטיק החדשה של ד"ר ותד משלבת טכנולוגיה דיגיטלית מתקדמת, יחס אישי וטיפולי שיניים ברמה הגבוהה ביותר - מהשתלות ושיקום הפה ועד יישור שקוף ואסתטיקה דנטלי...
לרגל השקת GOLBARY CLUB קו חדש של בית האופנה גולברי, שעוצב בהשראת עולמות הטניס והפאדל, יוצא המותג בקמפיין רחב, לחשוף את הקולקציה החדשה של פריטים המשלבים מראה ספורטיבי מוקפד, סטייל נקי ונוכחות אופנתית עדכנית. את הקמפיין מובילה הפרזנטורית אילנית לוי, ולצידה משתתפות שגית רביבו ולאה ינאי, חלק מנבחרת השגרירות של המותג גולברי. הקמפיין יחשוף לראשונה את הקולקציה המציגה פרשנות חדשה למלתחת הקיץ.
ברכות לדניאלה אטיה, סגנית מנהלת בית החינוך הממ״ד אביחי, שנבחרה לאחת מ-50 המורים המצטיינים בישראל במסגרת תחרות "המורה של המדינה". הבחירה בדניאלה, שעליה המליצו תלמידים, הורים וצוותי חינוך, הביאה גאווה גדולה לנתניה. דניאלה הגיעה לישיבת המועצה בנתניה יחד עם בני משפחה הגאים והמאושרים. חבר מועצת העיר ואיש החינוך ים מאיר קרן, ברך את דניאלה ואמר שמהיכרות אישית עם המשפחה הוא לא מתפלא שיצאו ילדה כזו מוצלחת.
תערוכה מסקרנת במיוחד: דקל הררי פותח תערוכת יחיד חדשה בגלריית Global Art בתל אביב והופך עיתונים יומיומיים לאמנות חדה ובועטת. באמצעות חיתוך, צבע ושכבות של כותרות, הררי בוחן כיצד שטף המידע, החדשות והשגרה מעצבים את הזהות שלנו. במקום לקרוא ולזרוק, הוא מעניק לעיתון חיים חדשים - כאלה שמכריחים לעצור ולהתבונן. התערוכה “[dd/mmm/yyyy]” עוסקת במתח שבין מידע, הרגל וזעזוע שנשחק בתוך מציאות חוזרת. הררי, שמגיע דווקא מרקע עסקי, מתרגם כותרות, מלחמות ושגרה לדימויים עוצמתיים שנשארים בתודעה. הפתיחה ב-20.5 בתל אביב, והתוצאה מבטיחה הרבה יותר מקריאת בוקר שגרתית. אוצרות - מיכלי אדלר וד"ר גליה דוכין אריאלי. נעילה: 20.6.2026.
מותג האיפור KIKO MILANO קיים השבוע אירוע השקת LOVE FUSION סדרת מוצרי בייס ליין חדשה, שאליו הגיעו מאות מוזמנים ונהנו מצפייה בסרט ״השטן לובשת פראדה״ בהוט סינמה כפר סבא. בין האורחים שהגיעו להשקה: טליה עובדיה, ליה נגה, טל תמם, עידן ברוליה ועוד. היה שמח!