ראש עיריית נתניה מרים פיירברג איכר בטור אישי ליום הכיפורים
השבעה באוקטובר ייזכר כאחד מהימים הנוראיים ביותר שחווה העם בישראל לאחר השואה. ממדי הטבח, גודל הזוועה והרוע האנושי הבלתי ניתן לתיאור והימים שלאחריו שעדיין לא באו אל קיצם – הוכיחו לנו את מה שרצינו לשכוח במהלך הדורות האחרונים: עם ישראל ממשיך לעמוד כמעט לבדו אל מול העולם וחייב לגייס את כל כוחותיו כדי להתמודד מול אויביו בכל החזיתות, להכריע את המערכה ולהחזיר את כל החטופים החיים והנרצחים הבייתה.
השנה הזו לנצח תישאר חקוקה בלב כולנו כשנה בה ירדה חשכה על משפחות רבות שאיבדו את יקיריהן בקרבות גבורה טבח ורצח. תמונות הזוועה והקולות מהטבח, ממלאים את ליבנו כאב ענק ותסכול עמוק.
אבל בתוך כל היגון הנורא הזה למדנו על כוחנו כחברה ועוצמתנו כעם. עם ישראל התאחד – למלחמת גבורה לעזרה ולסיוע בכל דרך בכל מחיר ! הקהילות בכל הארץ התאגדו למתן תמיכה סיוע וחיבוק לכל מי שנזקק. דווקא מתוך הכאב והשבר הגדול הזה, צמחה תקווה לתקומה.
אני מאמינה שהשנה הזאת לימדה אותנו את חשיבותה של האחדות, הלכידות החברתית והעוצמה של הביחד. למרות ההבדלים שבינינו, גילינו את היותנו עם שאסור לו להישאר מפורד ולהיכנע ליאוש.
אין לי ספק שמכאן תצמח חברה טובה יותר, חומלת יותר, כזו שנאבקת בכל כוחה כדי להבטיח לכולנו עולם טוב יותר.
הכאב יישאר איתנו תמיד, והזיכרון של כל אחד מהנפגעים לא יישכח, אך אנחנו נבחר להביט קדימה, להמשיך להיבנות ולצמוח מתוך השבר, כדי לבנות עתיד טוב יותר לילדינו ולנכדינו.
אני מחזקת מכאן את לוחמינו היקרים היוצאים אלי קרב ומחרפים נפשם ומחזקת את תושבי נתניה היקרים!
שלושה מיליון ישראלים בסיכון לפוסט טראומה
בכנס ראשון במסגרת המסלול לאתגרים דחופים של Civix הוצגו מעל 70 יוזמות שכבר פותחו במהלך התהליך, להתמודדות עם אתגר בריאות נפשית....
פלאשנט לוקאלי | 25.5.2025
נתפס תושב טול כרם שאנס אישה בנתניה
...
פלאשנט לוקאלי | 15.5.2025
מקדמים חדשנות באנרגיה
...
פלאשנט לוקאלי | 13.5.2025
מדברים על זה
תאונת עבודה ורשלנות המעסיק
...
פלאשנט חוק ומשפט | 13.6.2025
מחלות מקצוע
...
פלאשנט חוק ומשפט | 2.6.2025
עילות תביעות תלמידים בבית ספר / בגן
...
פלאשנט חוק ומשפט | 22.5.2025
כרטיס ביקור על גלגלים: מדריך לעיצוב מדבקות רכב שעובדות
...
פלאשנט עסקים | 21.5.2025
איך לתכנן סוף שבוע רומנטי באילת? בואו לגלות
...
פלאשנט עסקים | 20.5.2025
איך לתכנן סוף שבוע רומנטי באילת? בואו לגלות
...
פלאשנט עסקים | 20.5.2025
איך לתכנן סופש רומנטי באילת? בואו לגלות
...
פלאשנט עסקים | 18.5.2025
מסך Dual-Frame ראשון מסוגו
דגם U27G4R המציע אפשרות בחירה בין תצוגת UHD ב-HZ 160 לבין FHD ב- HZ320...
פלאשנט עסקים | 13.5.2025
פוליסת חיסכון: הדרך החכמה לחסוך בלי להסתבך
...
פלאשנט עסקים | 12.5.2025
תקיפת עובד ציבור
...
פלאשנט חוק ומשפט | 8.5.2025
כל מה שאתם צריכים לדעת על תיקון מחשבים ניידים
...
פלאשנט עסקים | 7.5.2025
מנציחים בגבורה את יעל לייבושור וענר שפירא ז"ל
...
פלאשנט לוקאלי | 27.4.2025
תאונות עבודה וצדדים שלישיים
...
פלאשנט חוק ומשפט | 25.4.2025
חגיגות עצמאות עם ילד על הרצף
...
פלאשנט לוקאלי | 24.4.2025
הבעיה היא לא בבנייה של עו"ד עמית חדד, אלא בסימונו - טור דעה
...
הכירו: "YAM" - קונספט קולינרי ראשון וחדשני בישראל המשלב אירועים יוקרתיים ומסע (ארוחת) טעימות על צוק פראי המשקיף לים בהובלת השף תומר אגאי. “Yam” נושא עמו בשורה גסטרונומית ראשונה מסוגה בישראל – קונספט קולינרי עילית המפגיש בין אירועים יוקרתיים, עטורי סטייל, לבין מסע טעימות (כשר)של השף על צוק פראי ביפו ממנו נשקף הים הפתוח בצורה פנורמית ובמלוא הדרו. החזון היצירתי של השף תומר אגאי – מהקולות הבולטים והמשפיעים ביותר בסצנת הקולינריה מביא עימו את הקוטור של עולם הקולינריה. בהצלחה!
לרגל שבוע הספר: כ-80 ספריות ברחבי הארץ יציגו הצגות הילדים שנכתבו בהשראת ספרי הילדים הפופולאריים ביותר ביניהם: הלב, אוזו ומוזו מכפר קאקארוזו, על פי ספרו האהוב והידוע של אפרים סידון, הארנב ממושי הצגה קסומה ע"פ ספרה של שלומית כהן אסיף, הדייג ודג הזהב, הברווזון המכוער, בגדי המלך החדשים, פינוקיו, פיטר פן, אלאדין ועוד. מוטי חלימי, מנכ"ל תאטרון השעה הישראלי: "אנו רואים בהצגה כלי רב עוצמה בסיוע לילדים להבין את הספרות טוב יותר, בצורה חווייתית ועוצמתית. הצגות ילדים מעודדות את הילדים לקרוא את הספר עליו מבוססת ההצגה".
בוריס צירולניק משתף: "בקבלת הפנים לרגל יום העצמאות של הרפובליקה של אזרבייג'ן, הרבה מילים חמות, הרבה חברים ותיקים, כל הדברים הטובים. מזל טוב לכל המעורבים ביום העצמאות של אזרבייג'ן!".
סגנית ומ"מ ראש העיר, שירי חגואל סיידון משתפת: “יְרוּשָׁלַיִם שֶׁל זָהָב, שֶׁל נְחוֹשֶׁת וְשֶׁל אוֹר” - ביום ירושלים, ליבנו עם העיר שחוברה לה יחדיו — ועם אלו שעדיין רחוקים ממנה. נמשיך להתפלל לחזרתם המהירה של כל הַחטופים הביתה".