בשבוע שעבר התקיים סיור ודיון מקצועי בהובלת ראש המועצה, יוני חכימי עם מנכ"ל משרד הפנים , רונן פרץ, צוות מחוז משרד הפנים, סגני ראש המועצה עו"ד אייל כגן, עו"ד אביעד סיני ומנכ"לית המועצה קרן ז'אנו.
בפתח הדברים הודה ראש המועצה, יוני חכימי למנכ"ל המשרד וצוותו על העבודה המשותפת למען תושבי המושבה והציג את פעולות המועצה לקידום העוגנים הכלכליים לשנים הבאות בדגש על אזור התעסוקה אילנות (שהחל לפני מספר חודשים), הסכם קיסריה, קידום תחומי השירות לתושב ועוד.
עיקר הדיון עסק בשיפור וקידום שיקומי השכונות הוותיקות וצמצום הפערים בשטח. ראש המועצה הציג למנכ"ל את הפערים וביקש את סיוע המשרד בנושא.
במועצה מוסיפים כי סיור זה הוא פועל יוצא של קידום ארבעה מתחמי התחדשות עירונית מקיפה שהובילה המועצה בחודשים האחרונים המבקשת לחדש שכונות מגורים ותיקות תוך שמירה על אופייו המיוחד של היישוב ותמיכה בצמיחה הקהילתית, באמצעות פרויקטים של פינוי-בינוי. ארבעת המתחמים: מתחם יחזקאל- גאולה, מתחם עציון-דביר, מתחם קנדי, ומתחם אגד.
אליפות ישראל בדריפט שנערכה לאחרונה בצפון, בסיוע ותמיכה של הרשות לנהיגה ספורטיבית ומשרד התרבות והספורט, עם קהל ענק של אלפי מבקרים שהגיע ליהנות מאירוע מוטורי שלא נראה כמותו בצפון. יותר מ־60 נהגים התחרו במשך יומיים מול יציעים מלאים עד אפס מקום, באירוע שהופק בשיתוף ההתאחדות למכוניות ולקארטינג תחת משרד הספורט, עיריית כרמיאל וקבוצת מלמד מוטור ספורט. היה מדהים!
מלון כפר גלעדי משיק סופ"ש המשלב חוויה קולינרית גלילית לבין תרבות מקומית עשירה המיועד לשוחרי אוכל, יין ותרבות. במסגרת הסופ"ש השף אבי כהן, יארח את השף אביב משה, מהשפים הבולטים והמוערכים בישראל. במהלך הסופ"ש, שיערך 3 ימים בספטמבר, ייהנו האורחים מחוויה משולבת של אירוח גלילי מוקפד, ארוחות שף עשירות בהשראת המטבח הגלילי, לצד סדנאות, הרצאות, טעימות, פעילויות, אירועי תרבות ואטרקציות לכל המשפחה.
תחילת שנה מוצלחת בנתניה: ראש העיר, מרים פיירברג-איכר, שירי חגואל סיידון ובכירים נוספים בסיור במוסדות החינוך בעיר. "מתחילות שנה טובה, בצילום - ביקור בבית הספר קרליבך".
בועז כספי משתף: "יצא לי להיפגש היום עם אפרת ברוך, אחראית על מתנדבים בעיריית נתניה, שעושה עבודת קודש עם המתנדבים הרבים שמתנדבים בעיר. תודה לך על כל מה שאת עושה למעננו תושבי העיר".