שופט בית המשפט המחוזי שלמה בנג'ו מותח ביקורת קשה על התנהלות החקירה כנגד צביקה גנדלמן
משפטו של ראש עיריית חדרה לשעבר, צביקה גנדלמן, מייצר כל הזמן כותרות על התנהלות המשטרה והפרקליטות. הדברים הגיעו לשיא חדש כאשר במהלך עדותה של חוקרת המשטרה חגית שמר, חשפה עו"ד נועה מילשטיין מצוות ההגנה של גנדלמן שכולל גם את עמית חדד וליאור אפשטיין, נתונים מדהימים מהחקירה שהתנהלה בזמנו כנגד גנדלמן.
עו"ד מילשטיין ציינה כי במהלך החקירה, בדרקו במשטרה האם הקבלן סמי לוי תרם כספים או מימן בצורה כזאת או אחרת את קמפיין הבחירות של גנדלמן. הבדיקה העלתה שלא היה שום קשר כלכלי בין לוי לגנדלמן, אולם חשפה קשר כלכלי בין לוי לחדווה יחזקאלי שהתמודדה אז מול גנדלמן לראשות העיר וקשר כלכלי בין לוי למועמד נוסף דאז לראשות העירייה, שלמה בוזגלו.
חוקרת המשטרה לא ידעה להסביר מדוע לא נפתחה חקירה כנגד יחזקאלי או בוזגלו וכשהעדה נסתה לברוח מאחריות בטענה כי זה לא היה בסמכותה, השופט שלמה בונג'ו פנה לעדה בשאלות.
השופט בנג'ו: "הייתה איזה קונספציה שהוא (צביקה גנדלמן) מתוחזק כלכלית ע"י סמי לוי, הקונספציה הזאת כרבות מהקונספציות היום, קורסת, כי אתם מוצאים קשר בינו, בין סמי לוי לחדווה יחזקאלי, שהיא יריבה שלו, היא מתמודדת מולו, ואתם מוצאים קשר לאדרי ואני שומע, ולאחרים, שהם, וחלק מהם יושב בוועדה לתכנון ובנייה, ששם לסמי לוי, לפי החשד, יש יד ורגל, והוא רוצה לקדם את העניינים שלו, והערכות מצב זה לא רלוונטי? סליחה, אנחנו טועים בכיוון חקירה שלנו?"
בהמשך הדיון כאשר חוקרת המשטרה ניסתה שוב להתנער מהשאלה בנוגע לניגוד עניינים בין סמי לוי לחברי מועצה שיושבים בוועדות לתכנון ובנייה, אמר השופט בנג'ו:" יחזקאלי, מקבלת ממנו מימון מסמי לוי, ויושבת בוועדה, אם אדרי מקבל ממנו מימון ויושב בוועדה, את לא רואה פה סוג של ניגוד עניינים? זה זועק לשמיים.......... לא לא, זה לא השאלה אלייך למה לא חקרו, אנחנו יודעים שלא חקרו, אבל השאלה היא אם זה ניגוד עניינים או לא ניגוד עניינים השבת אני לא יודעת, את לא יודעת? במצב דברים כזה נתון אם זה לא ניגוד עניינים? זה ניגוד עניינים זועק לשמיים, לא?".
במותם ציוו לנו את החיים
נתניה מתייחדת עם זכרם של חללי מערכות ישראל ונפגעי פעולות האיבה...
פלאשנט לוקאלי | 20.4.2025
נתניה מתייחדת: לעולם לא עוד
...
פלאשנט לוקאלי | 20.4.2025
כנס הקהילות הראשון Ba" מקום" נערך בפרדס חנה כרכור
...
פלאשנט לוקאלי | 10.4.2025
מצילים חיים להנצחת 4 חללי מלחמת "חרבות ברזל"
...
פלאשנט לוקאלי | 10.4.2025
מרכז יום שיקומי חדש בנתניה
עיריית נתניה, אגף מבני ציבור בשיתוף קרן נתניה והקרנות, משלימה בנייה של מרכז יום שיקומי חדש על שם מוריס ווייואן וואהל...
פלאשנט לוקאלי | 8.4.2025
מדברים על זה
הבעיה היא לא בבנייה של עו"ד עמית חדד, אלא בסימונו - טור דעה
...
פלאשנט לוקאלי | 14.4.2025
"לעוף על כנפי הדמיון"
התערוכה "לעוף על כנפי הדמיון" – חוויה אמנותית מעשירה לילדים במרכז העשרה על שם שרה פדרמן...
פלאשנט לוקאלי | 14.4.2025
קרנות פנסיה ואובדן כושר עבודה
...
פלאשנט חוק ומשפט | 10.4.2025
מסלולי טיול קסומים בנגב
...
פלאשנט עסקים | 9.4.2025
תביעות מול המוסד לביטוח לאומי
...
פלאשנט חוק ומשפט | 3.4.2025
פסח קסום בלב הערבה
...
פלאשנט צרכנות | 1.4.2025
ביטוח חיים ואובדן כושר עבודה
...
פלאשנט חוק ומשפט | 27.3.2025
פרדסShops – מפרגנים ונהנים
המועצה המקומית פרדס חנה כרכור פותחת את דלתות המסחר המקומי ומשיקה זירת מסחר חדשה לקידום העסקים המקומיים ומגוון הטבות לתושבים...
פלאשנט לוקאלי | 21.3.2025
יפוי כח מתמשך
...
פלאשנט חוק ומשפט | 20.3.2025
סנטר פארקס צרפת - החופשה המשפחתית שלא תוכלו לשכוח
...
השבוע התקיים במתחם הרוביז באצטדיון נתניה, ערב הוקרה לכל המתנדבים מהעמותות השונות. סגן ראש העיר, ים מאיר קרן, הממונה על תיק הרווחה הגיע לכבד ולומר דברי ברכה ושבח לכל העוסקים במלאכה. יישר כוח.
תערוכה חדשה: "וגר זאב עם כבש" –תערוכת יחיד לאמן איתן ארנון, במוזיאון היכל שלמה בירושלים. אוצרת התערוכה:מיכל סדן. ייעוץ אמנותי והפקה: לב קיפרמן. פתוחה עד לתאריך: 5.5.25. הצייר איתן ארנון, יליד ותושב קיבוץ בית זרע, מציג יצירה ריאליסטית-פואטית המתכתבת עם תולדות ההתיישבות, הזיכרון הקולקטיבי והאדמה הישראלית. בציוריו המונוכרומטיים הוא מתעד ברגישות את חיי החלוצים ונופי התקופה, תוך שילוב חפצים יומיומיים ליצירת קומפוזיציות מורכבות. ארנון בוחן את המציאות דרך עדשת הנוסטלגיה, ויוצר דיאלוג עשיר בין עבר להווה, בין חומר לדמיון. חפשו בפייסבוק:
Eitan Arnon Art.
סדרת רשת חדשה תעלה עם הזמרת ויוצרת התוכן פרידה עוזיאל שתארח זמרים ויוצרים. הסדרה עולה על ידי מותג האיפור מייבלין ניו יורק, והיא מצולמת תוך כדי נסיעה במונית צהובה, המעוצבת בסגנון המוניות בעיר ניו יורק. בשלב הראשון תעלה סדרה של ארבע פרקים, כשבכל פרק תארח עוזיאל זמר/יוצר מוביל, ביניהם: נועם קליינשטיין, ליהי טולדנו ושחר טבוך. איתם תיצור שיח פתוח ומרענן, שיעסוק בנושאים כמו: זוגיות, אהבות, אכזבות, קריירה, הצלחות, אופנה, איפור ומה שבניהם, לצד קטעי שירה ומוזיקה קצבית. מיני-סדרת הרשת החדשה שצפויה לעלות כבר במהלך חודשי אפריל- מאי, תשודר אחת לשבועיים בזירות הדיגיטל השונות והפרקים המלאים ניתנים לצפייה ביוטיוב.