בוסקילה: “אני נכנס לשליחות בחרדת קודש — להצעיד את שירותי הדת קדימה למען העיר כולה.”
בישיבת מועצת העיר חדרה שהתקיימה לאחרונה , נערך טקס פרידה מרגש מחבר מועצת העיר היוצא, עו”ד אליהו בוסקילה, שמונה לאחרונה לכהן כיו”ר המועצה הדתית חדרה.
ראש העיר ניר בן חיים, חברי מועצת העיר, בכירי העירייה ונציגי הציבור הודו לבוסקילה על שירותו הציבורי המסור, על תרומתו הרבה למען הקהילה ועל עשייה ברוכה לאורך השנים לטובת כלל תושבי חדרה. בדברי הפרידה הדגישו את יכולותיו הגבוהות, את שיקול דעתו הנכון, ואת העובדה שהוא מהווה דוגמה ומופת לנבחר ציבור שפועל באחריות, צניעות וענווה — עם מסירות אמיתית לשליחות הציבורית.
ראש העיר וחברי המועצה איחלו לעו”ד בוסקילה הצלחה רבה בתפקידו החדש כיו”ר המועצה הדתית חדרה, והביעו ביטחון מלא כי ימשיך להוביל את שירותי הדת בעיר מתוך שליחות אמיתית ומתוך ראייה רחבה ועתידית.
חבר המועצה ויו”ר סיעת “המחנה המאמין” בועז ביטון אמר במהלך הישיבה: “אלי בוסקילה הוא דמות מיוחדת — איש עשייה אמיתי, חכם, מחובר לשטח ומלא רצון טוב. אני משוכנע שאלי יוביל את המועצה הדתית בחדרה קדימה וירים אותה לגבהים חדשים. הקשרים שלו, היכולת שלו לחבר בין עולמות, ההיכרות העמוקה עם הקהילות השונות בעיר, ובעיקר — הלב הגדול שלו והכישרון הנדיר שלו להוביל — כל אלו יחדיו מבטיחים לנו עתיד טוב ומפואר בשירותי הדת בעיר. הוא נכנס לתפקיד מתוך תחושת שליחות אמיתית, ואין לי ספק שהוא יהפוך את המועצה הדתית למודל לחיקוי. בשם כל חברי הסיעה ותושבי העיר — אני מאחל לו הצלחה גדולה.”
לאחר טקס הפרידה, נערכה בישיבה גם השבעתו של חבר המועצה החדש, משה אלמליח, שנכנס למועצת העיר במקומו של בוסקילה. אלמליח, המכהן כמנכ”ל גחש”א – חברה קדישא חדרה, חוזר למועצת העיר לקדנציה נוספת.
במהלך הישיבה נשא בועז ביטון דברי ברכה חמים גם למשה אלמליח ואמר:
“משה היקר, אני מברך אותך על כניסתך המחודשת למועצת העיר חדרה. אנחנו יודעים שבקדנציה הקודמת פעלת ללא לאות למען מוסדות החינוך, למען קהילות התורה ולמען חיזוק הזהות היהודית בחדרה. אני בטוח שגם הפעם תמשיך במסירות אין קץ לפעול למען הציבור ולמען חיזוק מוסדות התורה והחינוך בעיר. יש לך את הכישורים, את הניסיון ואת הלב הגדול לעשות טוב לעיר הזאת — ואני מאחל לך שתצליח בשליחות החשובה הזאת.”
בסיום הישיבה, הודה אליהו בוסקילה בהתרגשות רבה לראש העיר, לחברי המועצה ולכל השותפים לדרך:“אני מסיים היום את תפקידי כחבר מועצת העיר, אך נכנס לשליחות ציבורית לא פחות משמעותית — לעמוד בראש המועצה הדתית בעיר חדרה. זו זכות עצומה שאני מקבל בחרדת קודש, להמשיך את דרכו של אחי ז”ל ולפעול למען חיזוק שירותי הדת, למען הקהילות, למען הילדים, הצעירים והמבוגרים כאחד. אני מודה לראש העיר ניר בן חיים, לחברי המועצה, לבועז ביטון היקר על האמון והחברות, ולכל השותפים שעמדו לצידי לאורך הדרך. בעזרת השם אפעל בכל כוחי, במסירות, בנחישות ובענווה להצעיד את שירותי הדת בעיר קדימה, ולבנות עתיד רוחני טוב יותר לעיר חדרה.”
אין ספק שמדובר במעמד מרגש המשלב סיום תקופה ופתיחתה של דרך חדשה, הן עבור עו”ד אליהו בוסקילה והן עבור משה אלמליח. חדרה ממשיכה להתחזק ולצעוד קדימה — עם נציגות ציבורית איכותית, מקצועית ומחויבת לשליחות הציבורית ולערכי התורה והמסורת.
יחידת אופנוענים חדשה בנתניה
מועצת העיר אישרה הקמת יחידת אופנוענים חדשה – מענה מהיר, בין היתר בשל הקרבה לקו התפר וכן מתן מענה לאבטחת מוסדות חינוך בדגש על גני ילדים...
פלאשנט לוקאלי | 4.7.2025
נקודת כיבוי אש תוקם בפרדס חנה כרכור
...
פלאשנט לוקאלי | 19.6.2025
לתת מכל הלב בזמן מלחמה
...
פלאשנט לוקאלי | 15.6.2025
יריד התעסוקה בחדרה יוצא לדרך
...
פלאשנט לוקאלי | 6.6.2025
מדברים על זה
תאונת עבודה בשרות המעביד / המדינה
...
פלאשנט חוק ומשפט | 4.7.2025
מדריך מעבר דירה באזור המרכז – איך מתמודדים עם הרחובות הצרים, החניה והעומס?
...
פלאשנט עסקים | 3.7.2025
הלוואה מהירה: איך לקבל החלטה חכמה גם כשהמצב לוחץ?
...
פלאשנט עסקים | 3.7.2025
מה צריך לדעת לפני שקונים דירה בצפון?
...
פלאשנט עסקים | 3.7.2025
מתחנת בקרוב? קלייר שמלות כלה זו הכתובת שלך
...
פלאשנט עסקים | 2.7.2025
מתחנת בקרוב? קלייר שמלות כלה זו הכתובת שלך
...
פלאשנט עסקים | 23.6.2025
מזרונים שבאמת ישפרו לכם את איכות החיים
...
פלאשנט עסקים | 19.6.2025
הספורטאים חוזרים להתאמן
שר התרבות והספורט מיקי זוהר ביוזמה לחידוש אימוני ספורטאים בווינגייט...
פלאשנט לוקאלי | 18.6.2025
תאונת עבודה ורשלנות המעסיק
...
פלאשנט חוק ומשפט | 13.6.2025
מחלות מקצוע
...
פלאשנט חוק ומשפט | 2.6.2025
עילות תביעות תלמידים בבית ספר / בגן
...
פלאשנט חוק ומשפט | 22.5.2025
כרטיס ביקור על גלגלים: מדריך לעיצוב מדבקות רכב שעובדות
...
עמותת זמן גליל מערבי חוגגת את פסטיבל "יוליארט": זו השנה השמינית בה חודש יולי הופך להיות מזוהה עם האומנות בגליל המערבי. שבת גלריות בסימן ''מלאכת הזמן - יצירה בין עבר לעתיד'', שבה ניתן לבקר ב-10 גלריות שונות – ללא תשלום! קונצרטיול "אקלקטיקו עכו": טיול וקונצרט בכנסיה בעיר שמחוץ לחומות, תערוכת "גאות ושפל" של האומנית הבינלאומית ורדה יתום בעכו העתיקה – הכניסה חופשית! שיח אמנית והדגמה "הומור, זיכרון, חמר" עם הקדרית והפסלת לוסי בשן-בראון, סדנת "סימני זמן" ליצירת שעוני קיר עם אפקט חלודה אומנותי, ערב ספרות ויין עם הסופר גיא פורת ביקב פלך, סדנאות והופעות לכל המשפחה ועוד המון אירועים חווייתיים. פסטיבל יוליארט – במהלך כל חודש יולי ברחבי הגליל המערבי. לפרטים מלאים על כל האירועים, באתר עמותת זמן גליל מערבי. תהנו!
יריד הספרים העצמאי חוזר לסופ"ש בסינמטק תל אביב: לאחר שנקטע בעקבות המצב הביטחוני, יריד הספרים העצמאי ישוב להתקיים בסוף השבוע: 4-5 ביולי בסינמטק תל אביב בחסות עיריית תל אביב יפו. שעות היריד ביום שישי בין 10:00 ל-17:00 ובשבת בין 10:00 ל-21:00. היריד יתקיים במבנה הסינמטק הממוזג, עם עשרות דוכנים של הוצאות עצמאיות, כתבי עת וספרים נדירים. לצד דוכני הספרים, יתקיימו אירועים חד פעמיים המפגישים ספרות, קולנוע, פילוסופיה ויצירה לכל המשפחה כמו שיחות, הקרנות, הרצאות וסדנאות שיחגגו את המילה הכתובה מכל כיוון. תהנו!
תערוכת יחיד: "רסיסי רגעים" - לאמנית נירית גלעד עובדיה. התערוכה אותה יצרה גלעד עובדיה, ברגישות מופלאה, עוסקת בלכידת הזמן ברמותיו המזוקקות ביותר. בציור היפר-ריאליסטי, כל פרט - ולו הזעיר ביותר - מקבל משמעות, וכל משיכת עיפרון או מכחול הופכת לשבריר מציאות. כך, הרגעים המונצחים כאן אינם רק זיכרונות, אלא פירוק מדוקדק של הזמן עצמו, עד לרסיסים קטנטנים של אור, מרקם ותנועה. גלעד עובדיה, תושבת קריית חיים, מציגה בתערוכה ציורים היפר-ריאליסטיים שתופסים את הרגעים הקטנים של החיים, עד רמת רסיס של אור או תנועה. לצד יצירות שלמות, אפשר למצוא גם קטעים נבחרים מתוך ציורים גדולים שמוכיחים שגם חלק קטן יכול להכיל סיפור שלם. התערוכה תוצג עד
ה- 15.7.2025 | אוצרת : מיכל סדן | הכניסה חופשית.
חגיגה אמיתית וכיף גדול בפארק המים שפיים: לאירוע פתיחת הקיץ שנערך לתושבי נתניה ביוזמת אגף שכונות, הגיעו אלפי נתנייתים שנהנו מיום שכולו כיף. סגן ראש העיר ים מאיר קרן נצפה חוגג יחד עם התושבים המרוצים שמחכים לאירוע הבא. אהבנו! קיץ שמח!