מאות תלמידים הפגינו עבורו לפני כמה שנים. האם גם הפעם?
החשיפה "הבלעדית" של אתר החדשות פלאשנט על התפטרותו של אלי עמיר מנהל חטיבת הנעורים בקריית החינוך על שם יצחק נבון וסגניתו שרונה לוי, הפכה לשיחת היום בעיר חדרה. הפרסום בעמוד הפייסבוק של פלאשנט זכה ללא פחות מ-185,000 צפיות! ולמעלה מ-16,000 מעורבויות שזה אומר תגובות ושיתופים.
אולם, מה באמת גרם למנהל האהוב להתפטר שבוע לפני פתיחת הלימודים?
עמיר הוא אחת הדמויות האהובות במערכת החינוך החדרתית, ולא בכדי. כשנשאל בעבר כמה ילדים יש לו, השיב: "912 ילדים, מתוכם שניים ביולוגיים". תלמידיו מספרים על מנהל שעומד בשער ומברך אישית כל ילד ביום ההולדת שלו, ושלא מוותר על אף תלמיד.
בעבר, כאשר משרד החינוך הציב בפניו בעיות לנהל את תיכון חדרה בית אליעזר, מאות מתלמידיו יצאו להפגין עד אשר משרד החינוך התקפל, ועמיר חזר לתפקידו כמנהל בית הספר.
הפעם נראה כי עמיר החליט להתפטר בין היתר בשל חילוקי דעות קשים עם הנהלת עיריית חדרה שמפעילה לכאורה לחצים כבדים בנושאים שונים. עמיר, הידוע במחויבותו לתלמידיו ולמשפחות שלהם, החליט ככל הנראה "שלא עוד" והתפטר. סגניתו שרונה לוי, החליטה להצטרף אליו ולעזוב גם היא.
פחות מ-24 שעות לאחר ההתפטרות, נראה כי הורי התלמידים והתלמידים, יצאו להפגין מול בניין עיריית חדרה. מאות צפויים להגיע.
תחפושות מתגלגלות: עובדי אינטל השתתפו ביום התנדבות מרגש לקראת חג פורים. כ-60 עובדים התנדבו בקמפוס החברה בעיר והכינו תחפושות מותאמות לילדים עם מוגבלות בכיסאות גלגלים והליכונים, במסגרת שיתוף פעולה מתמשך עם מיזם חל"ק מבית עמותת ארץ עיר בפרוייקט הארצי "תחפושות מתגלגלות". הפעילות התקיימה כחלק ממדיניות המעורבות הקהילתית של החברה. אהבנו ופרגנו!
השחקנית הישראלית וכוכבת הרשת יסמין עמרי נבחרה להשתתף בקמפיין החדש של המותג הבינלאומי לטיפוח השיער אלביב מבית לוריאל פריז. הקמפיין יעלה במהלך חודש פברואר בישראל ויכלול פרסומים במדיה הדיגיטלית, בנקודות המכירה בשילוב תכנים ברשתות החברתיות. יסמין עמרי, עם למעלה ממיליון עוקבים בפלטפורמות הסושיאל ויכולת לייצר תוכן אותנטי ומשפיע על קהל היעד, תשתתף בקמפיין לצד מסר שמדגיש אינדיבידואליות, ביטחון עצמי, זוהר וטיפוח טבעי.
חבר המועצה לשעבר, ארז אבא, שבנו מופיע בקונצרט בהיכל התרבות בעיר, משתף: ״איזה כיף להגיע להיכל התרבות בנתניה, לשמוע קונצרט של ילדים צעירים מגיל ארבע, זאת שמחה גדולה מאוד ויש עתיד לתרבות בעיר. ומילה טובה למנכ״ל בני אפרים, שגם הוא התרגש מאוד כאילו זה הפעם הראשונה שהוא הגיע לקונצרט, ומה עוד שיש לו צוות מורים איכותיים ביותר. כיף גדול!״.