פסטיווקאלי ה-9 בנתניה, פסטיבל הזמר העברי המסורתי של עיריית נתניה, יוצא לדרך ויתקיים בתאריכים 16-17-18 בספטמבר. בתכנית האמנותית: מיטב אמני ישראל, ובהם - הפרויקט של עידן רייכל, יהורם גאון, דוד ד'אור ויונתן רזאל במופע סליחות ועוד
כמדי שנה מצדיעה נתניה לאמני ישראל לדורותיהם עם מופעים למבוגרים ומופעים לילדים במסגרת שלושה ימים של פסטיבל זמר עברי ששמו יצא למרחוק ומגיעים אליו רבים מכל הארץ. הפסטיבל מתקיים בהפקת אגף אירועים של עיריית נתניה ובניהולו האמנותי של אילן גלבוע.
ראש העיר נתניה, מרים פיירברג-איכר: "אני שמחה להזמין את כולם לפסטיבל הזמר העברי התשיעי בעירנו. הפסטיבל, שהפך כבר למסורת, הוא הדרך שלנו להצדיע למוזיקה הישראלית ולתרבות העשירה של מדינתנו. בתקופה מאתגרת זו, בה כולנו מתפללים לשלומם של חיילינו וחזרתם של החטופים הביתה ובפתחה של השנה החדשה, למוזיקה יש כוח מיוחד לרפא את הנפש, לחבר בין אנשים ולתת לנו רגעים של נחמה ואור. במשך שלושה ימים נארח את מיטב האמנים, ובהם הפרויקט של עידן רייכל, יהורם גאון, דוד ד'אור, יונתן רזאל ועוד רבים וטובים, במופעים לכל המשפחה. נתניה גאה להיות עיר של תרבות, אני מזמינה את כולם לבוא וליהנות מחגיגה של זמר ישראלי".
פירוט המופעים במיקומים השונים:
16.9 בשעה 21.00 יהורם גאון האחד והיחיד עם להיטיו הגדולים – ארנה נתניה – רחוב המכביה
16.9 בשעה 21.00 יגל הרוש מארח את לאה שבת במופע סליחות – היכל התרבות ע"ש אריק איינשטיין – רחוב בני ברמן 6
16.9 בשעה 18.00 מופעי חבורות זמר והופעה של מיטל טרבלסי – מתחם הפיאנו – עיר ימים
17.9 בשעה 21.30 מופע סליחות דוד ד'אור מארח את יונתן רזאל – ארנה נתניה – רחוב המכביה
17.9 בשעה 17.30 מופע שירי ילדים משירי אהוד מנור עם עידו מוסרי, אבי דור ועוד.. – היכל התרבות ע"ש אריק איינשטיין – רחוב בני ברמן 6
17.9 בשעה 18.00 מופעי חבורות זמר והופעה של סי היימן – מתחם הפיאנו – עיר ימים
18.9 בשעה 21.00 הפרויקט של עידן רייכל במופע סיום חגיגי לפסטיבל עם מיטב הלהיטים –ארנה נתניה – רחוב המכביה
18.9 בשעה 11.00 לחיי העם הזה - מופע עם חני נחמיאס, יהודה אליאס, שלומית אהרון ועוד – היכל התרבות ע"ש אריק איינשטיין – רחוב בני ברמן 6
18.9 בשעה 18.00 מופעי חבורות זמר והופעה של שולי נתן – מתחם הפיאנו – עיר ימים
כרטיסים במחיר מיוחד לתושבי נתניה באתר היכל התרבות ובטלפון -09-8308811.
עמדות מיחזור חדשות ברחבי פרדס חנה
כ- 21 עמדות שכונתיות חדשות למיחזור יוקמו במהלך השנה על ידי אגף שפ"ע ובשיתוף המשרד להגנת הסביבה. עמדה ראשונה הוקמה בימים אלו בשכונת יפה נוף...
פלאשנט לוקאלי | 23.10.2025
עורך דין מומלץ להפחתת ארנונה לעסקים – לא רק מפעלים והייטק
...
פלאשנט עסקים | 16.10.2025
מה הייחודיות בתהליך של הקמת חדרים נקיים?
...
פלאשנט עסקים | 15.10.2025
רוצה לזהות את הימים הפוריים שלך? המדריך המלא לשימוש בערכה לזיהוי ביוץ
...
פלאשנט עסקים | 28.9.2025
הכל על לוח זכוכית מחיק: המהפכה שעל הקיר
...
פלאשנט עסקים | 28.9.2025
הכל על ימי גיבוש - המפתח להצלחה של כל צוות
...
פלאשנט עסקים | 28.9.2025
כוחו של קידום אורגני - איך לגרום לאתר שלך לבלוט ברשת?
...
פלאשנט עסקים | 28.9.2025
מחלות מקצוע
...
פלאשנט חוק ומשפט | 19.9.2025
מתן גיא - כך תהפכו את הרעיון החדשני שלכם לרווח עסקי
...
פלאשנט עסקים | 17.9.2025
מתן גיא מגלה לכם עולם עסקי חדש
...
פלאשנט עסקים | 17.9.2025
מגשים לאירועים – הדרך הכי קלה שיש לארח אנשים
...
פלאשנט עסקים | 16.9.2025
איך לגלות בזמן אמת טיסות זולות?
...
פלאשנט עסקים | 14.9.2025
שלא יעבדו עליכם!!
...
פלאשנט לוקאלי | 12.9.2025
הבית החכם נכנס גם לחדר הרחצה – מקלחונים בהתאמה אישית בעידן הטכנולוגי
...
חבר הכנסת אלי דלל ממשיך לחזק את הקשרים מעבר לים. השבוע נפגש עם נשיא טאיוואן ושוחח עמו על שיתופי פעולה בתחומי הבריאות, ההיי־טק והשבבים, החקלאות, התיירות וגם התפלת המים בהמשך הגיע לביקור בחברה לייצור שבבים, ולא שכח לתעד את הרגעים. שנה טובה.
הרמת כוסית לעובדי רגעים - העמותה לחינוך בלתי פורמלי, התקיימה בנוכחות סגן ראש העיר הרב אורן גבגי, הרב משה לחובר, מנכ״ל העמותה משה קייזלר, המשנה לראש העיר ליאורה לוי, נטלי שטיין ודורון גלאם. חג שמח ושנה טובה.
בועז כספי משתף: ״אני מקבל אות מצטיין ראש העיר, הגיעו חברים רבים. ריגש אותי במיוחד יו"ר סיעת העבודה וסגן יו"ר ההסתדרות פיני קבלו, שהגיע לאחר ניתוח קשה וחייב להישאר בבית, אבל עזב הכל, נהג מבית שאן כדי להיות בטקס שלי. באמת, למרות שאנחנו בפוליטיקה, מתברר שיש בינינו חברות אמת. תודה לך אוהב אותך".
בוריס צירולניק משתף: "אני חוזר לארץ אחרי מסע עבודה והרפתקאות בארה"ב וקנדה. במיניאפוליס, שיקגו, וושינגטון וטורונטו התרשמתי מניקיון מופתי ברחובות ומהנוכחות המתמדת של דגלי המדינה בכל מקום. שמתי לב גם לפער מעניין: בשכונות מבוססות, ספורט הוא דרך חיים ואילו בשכונות חלשות – מקדונלד'ס בכל פינה. חזרתי עם רעיונות וכוחות חדשים, ועם ההבנה כמה החיים אצלנו שונים וסוערים. למרות הג'ט לג אני מחייך ואומר - שבת שלום, בריאות וחדשות טובות לכולם".