מקרה מזעזע בפארק בחדרה שבו ילד בן 9 שהגיע לשחק הותקף בצורה קשה
בשבת האחרונה בשעות הצהריים הגיע ג' בן 9 וחצי, לאקו-פארק כשהוא רכוב על אופניו, כדי לשחק במתקנים בפארק.
פתאום הגיע אליו אליו ילד שאינו מוכר לו ושכנע אותו לצאת משטח הפארק בטענה כי ברצונו להראות לו "משהו מגניב". ג' נענה לבקשה ויצא עם הילד האחר והלא מוכר, לעבר מבנה נטוש.
בשלב זה הותקף ג' באלימות קשה: הילד התוקף היכה אותו באגרופים ובעיטות חניקות ולסיום ריסס את פניו, ידיו ורגליו בספריי שחור.
ג' ניסה להתנגד, אך התוקף שהיה גדול מימנו ריתק אותו לאדמה והשפריץ חומר לא מזוהה לתוך פיו. לסיום, בנוסף ריסס התוקף גם את אופניו של ג'.
ג' המוכה והמושפל הצליח להימלט מהמקום, כאשר התוקף ניסה לרדוף אחריו אך לא הצליח להשיג אותו.
אנשים המכירים את הפרשה מקרוב מציינים: "מדובר באירוע חמור ביותר שהחל בתוך מתחם בילוי ציבורי המיועד לילדים, מקום שבו הורים שולחים את ילדיהם מתוך הנחה בסיסית לביטחון והגנה. עצם היכולת של גורם זר לפתות קטין מתוך הפארק ולהוביל אותו למקום מבודד מעוררת חשש כבד לביטחון הילדים.
בעקבות האירוע הוגשה תלונה למשטרה, שפתחה בחקירה הכוללת סריקת מצלמות האבטחה באזור. המשטרה עצרה קטין כבן 13 בחשד למעורבות באירוע, כאשר נבדק החשד כי הרקע למעשה הוא "אתגר טיקטוק" או סרטון שהתוקף ניסה לצלם.
שישו ושמחו: הקפות שניות בשבעה מוקדים ברחבי חדרה
עיריית חדרה מזמינה את תושבות ותושבי העיר לחגוג יחד את שמחת תורה באירועי הקפות שניות שיתקיימו במוצאי החג...
פלאשנט לוקאלי | 1.10.2026
טעם חדש בעיר: הפודטראקים מגיעים לנתניה
...
פלאשנט לוקאלי | 24.9.2026
כך הופכות הגינות בחדרה למרחב קהילתי
עו"ד יניב דרי, יו"ר פנאי העיר: "המטרה היא לא לחכות שהתושב יגיע אלינו. אנחנו רוצים לצאת אליו, לפגוש אותו בשכונה ולתת מקום ליוזמות שצומחות מתוך הקהילה עצמה"...
פלאשנט לוקאלי | 19.9.2026
עדיין אין קצה של מידע
מתנדבי חדרה מעדכנים על העלמותו של איגור חנוכייב...
במהלך חופשת חול המועד סוכות יערכו ב 18 קניוני עופר ברחבי הארץ מגוון רחב של אירועים, פעילויות ואטרקציות לכל המשפחה – ללא עלות ובכניסה חופשית. בין האטרקציות הבולטות לכל השפחה: מופעים, הצגות , סדנאות, מתחמי משחק, מתנפחים ועוד. חג שמח!
מרוץ "ענבי טלי 2026" – מרוץ הראשון מסוגו בישראל שהתקיים בין הכרמים ובנופים המרהיבים של שפלת יהודה, השתתפו כ-200 רצים ורצות מגילאי 4 ועד 70. האירוע הציע למשתתפיו שלושה מסלולים ברמות קושי ומרחקים שונים – מקצה תחרותי של 10 ק"מ, מקצה של 5 ק"מ ומקצה של 2 ק"מ המיועד למשפחות ולילדים. המשתתפים במרוץ נהנו מחוויית ריצה ייחודית פסטורלית ובלתי נשכחת בתוך הנוף החקלאי המזוהה עם ענבי טלי, במסלולים העוברים בין הכרמים הירוקים והשדרות המוצלות, סמוך לאזור בו עובר שביל ישראל ובנוסף, קיבלו חולצת DryFit ומדליית השתתפות, ובמקצים התחרותיים גם מספר חזה עם שבב דיגיטלי למדידת זמנים. את המרוץ סיימו בטעם טוב עם מיטב תוצרת הענבים כחול לבן. כרמל הלפרין, מנכ"ל 'ענבי טלי', שהזניק את המרוץ והשתתף בעצמו במקצה של 10 ק"מ, אמר: "אנו שמחים על האירוע המיוחד ועל ההזדמנות להזמין את הציבור הרחב אלינו, לכרמים, המקום שבו הסיפור של ענבי טלי התחיל ולהכיר מקרוב את החקלאות והנוף של מושב לכיש".
איש החסד הנתנייתי אלעזר פרץ מ׳מטה משיח׳ ערך כמידי שנה ביקור במשרדי עיריית נתניה, שם תקע בשופר וחילק ערכות דבש יחד עם ברכת הרבי מליובאוויטש לשנה טובה ומתוקה. ראש העיר אבי סלמה בירך את פועלו של איש החסד למען תושבי העיר. עוד ביקר פרץ במשרדי סגן ומ״מ ראש העיר שלו אלגלי, סגן ראש העיר אמיה טאגה, מנכ״ל העירייה מויש לוי, מ״מ מנכ״ל העירייה אלון אהרן ומנהל אגף הקליטה בני אמר.
סגן ומ״מ ראש העיר, שלו אלגלי, השתתף השבוע באריזת סלי מזון לקראת ראש השנה יחד עם חב״ד נתניה ופלוגת חיילי צה״ל. במהלך הפעילות נארזו סלי מזון שיועברו למשפחות לקראת החג, כחלק מהפעילות שמקיימים בחב״ד נתניה לאורך השנה למען תושבי העיר. ישר כח!