הצהרת תובע כנגד שלושה חדרתים שניסו לרצוח אדם בבני ברק
היחידה ללוחמה בפשיעה של מרחב דן עצרה ארבעה חשודים בניסיון רצח בצוותא; הוגשה הצהרת תובע נגד שלושה מהם*
ביום 6.5.26 בשעות הבוקר התקבל דיווח במוקד המשטרה על גבר שנורה ברחוב צבי בבני ברק על ידי שני חשודים שנמלטו מהמקום על גבי אופנוע. הקורבן נפצע באורח בינוני, על פי גורמי רפואה, ופונה לקבלת טיפול רפואי.
עם קבלת הדיווח, כוחות משטרה פתחו בסריקות ובחקירה שכללה איסוף ממצאים וראיות לצד שימוש באמצעים טכנולוגיים.
מהחקירה עלה כי החשודים תכננו מבעוד מועד את ההתנקשות בקורבן. שניים מהם הגיעו רכובים על אופנוע וארבו לקורבן מחוץ לביתו. חשוד נוסף (23, חדרה), שרכב על קורקינט, ביצע תצפיות וסריקות מקדימות באזור. כאשר יצא הקורבן מביתו יחד עם בתו, עקבו אחריו שני החשודים הרכובים על האופנוע עד שהגיע לפעוטון של בתו. לאחר שהוריד את בתו וחזר לרכבו, ירו לעברו מספר יריות מטווח קצר.
על פי החשד, מורכב האופנוע (20, חדרה) ביצע את הירי ונמלט מהמקום יחד עם רוכב האופנוע (26, קדימה-צורן). עוד עלה מהחקירה כי חשוד נוסף (49, חדרה) סייע לחשודים והיה שותף.
ארבעת החשודים נעצרו ומעצרם הוארך מעת לעת. היום שחרר בית המשפט את החשוד בן ה-49 בתנאים מגבילים.
הוגשה הצהרת תובע נגד שלושת החשודים המרכזיים, ומעצרם הוארך עד 15/6/26 ובכוונת הפרקליטות להגיש נגדם כתב אישום בגין המיוחס להם.
שישו ושמחו: הקפות שניות בשבעה מוקדים ברחבי חדרה
עיריית חדרה מזמינה את תושבות ותושבי העיר לחגוג יחד את שמחת תורה באירועי הקפות שניות שיתקיימו במוצאי החג...
פלאשנט לוקאלי | 1.10.2026
טעם חדש בעיר: הפודטראקים מגיעים לנתניה
...
פלאשנט לוקאלי | 24.9.2026
כך הופכות הגינות בחדרה למרחב קהילתי
עו"ד יניב דרי, יו"ר פנאי העיר: "המטרה היא לא לחכות שהתושב יגיע אלינו. אנחנו רוצים לצאת אליו, לפגוש אותו בשכונה ולתת מקום ליוזמות שצומחות מתוך הקהילה עצמה"...
פלאשנט לוקאלי | 19.9.2026
עדיין אין קצה של מידע
מתנדבי חדרה מעדכנים על העלמותו של איגור חנוכייב...
במהלך חופשת חול המועד סוכות יערכו ב 18 קניוני עופר ברחבי הארץ מגוון רחב של אירועים, פעילויות ואטרקציות לכל המשפחה – ללא עלות ובכניסה חופשית. בין האטרקציות הבולטות לכל השפחה: מופעים, הצגות , סדנאות, מתחמי משחק, מתנפחים ועוד. חג שמח!
מרוץ "ענבי טלי 2026" – מרוץ הראשון מסוגו בישראל שהתקיים בין הכרמים ובנופים המרהיבים של שפלת יהודה, השתתפו כ-200 רצים ורצות מגילאי 4 ועד 70. האירוע הציע למשתתפיו שלושה מסלולים ברמות קושי ומרחקים שונים – מקצה תחרותי של 10 ק"מ, מקצה של 5 ק"מ ומקצה של 2 ק"מ המיועד למשפחות ולילדים. המשתתפים במרוץ נהנו מחוויית ריצה ייחודית פסטורלית ובלתי נשכחת בתוך הנוף החקלאי המזוהה עם ענבי טלי, במסלולים העוברים בין הכרמים הירוקים והשדרות המוצלות, סמוך לאזור בו עובר שביל ישראל ובנוסף, קיבלו חולצת DryFit ומדליית השתתפות, ובמקצים התחרותיים גם מספר חזה עם שבב דיגיטלי למדידת זמנים. את המרוץ סיימו בטעם טוב עם מיטב תוצרת הענבים כחול לבן. כרמל הלפרין, מנכ"ל 'ענבי טלי', שהזניק את המרוץ והשתתף בעצמו במקצה של 10 ק"מ, אמר: "אנו שמחים על האירוע המיוחד ועל ההזדמנות להזמין את הציבור הרחב אלינו, לכרמים, המקום שבו הסיפור של ענבי טלי התחיל ולהכיר מקרוב את החקלאות והנוף של מושב לכיש".
איש החסד הנתנייתי אלעזר פרץ מ׳מטה משיח׳ ערך כמידי שנה ביקור במשרדי עיריית נתניה, שם תקע בשופר וחילק ערכות דבש יחד עם ברכת הרבי מליובאוויטש לשנה טובה ומתוקה. ראש העיר אבי סלמה בירך את פועלו של איש החסד למען תושבי העיר. עוד ביקר פרץ במשרדי סגן ומ״מ ראש העיר שלו אלגלי, סגן ראש העיר אמיה טאגה, מנכ״ל העירייה מויש לוי, מ״מ מנכ״ל העירייה אלון אהרן ומנהל אגף הקליטה בני אמר.
סגן ומ״מ ראש העיר, שלו אלגלי, השתתף השבוע באריזת סלי מזון לקראת ראש השנה יחד עם חב״ד נתניה ופלוגת חיילי צה״ל. במהלך הפעילות נארזו סלי מזון שיועברו למשפחות לקראת החג, כחלק מהפעילות שמקיימים בחב״ד נתניה לאורך השנה למען תושבי העיר. ישר כח!