3 צוותי כיבוי בפיקודו של להב משנה צורי מכלוף הוזעקו לטפל בשריפת בית פרטי בחדרה.
באירוע היה מעורב אדם שהתבצר בביתו עם בלוני גז וחומרי נפץ ואיים על חייו, כשהגיעו צוותי הכיבוי למקום האדם כבר היה מחוץ לבית אך רוב הבית כבר בער.
חבלני משטרה שהוזעקו גם הם לאירוע סילקו מהמקום חומרי נפץ.
צוותי כיבוי אש הוזעקו לבית פרטי בעיר, שבו התבצר אדם עם בלוני גז ואמצעי לחימה ואיים על חייו, ואף החל בהצתה כשהבחין בהם. הוא נלקח לחקירה.
באירוע פעלו 3 צוותי כיבוי בפיקודו של להב משנה צורי מכלוף בשריפת בית פרטי בחדרה, באירוע אדם שהתבצר בביתו עם בלוני גז וחומרי נפץ ואיים על חייו, בהגעת צוותי כיבוי למקום האדם כבר היה מחוץ לבית אך רוב הבית היה מעורב בבעירה. חבלני משטרה נוכחים במקום ומבצעים סילוק של חומרי נפץ.
חלק מחומרי הנפץ שנמצאו בתוך הבית (צילום: דוברות כיבוי אש)
צוותי כיבוי אש מתחנת חדרה בפיקודו של להב משנה צורי מכלוף הוזעקו לרחוב בר לב יחד עם צוותים ממד"א שרון. כשהגיעו למקום הבחינו באיש מחזיק בידו מצית ומאיים להצית את הבית ואת בלוני הגז ביחד עם חומרי הנפץ שהיו ברשותו.
ברגע שהבחין בכוחות ההצלה, החל להצית אש. הכבאים פרצו דרך הדלת האחורית והאיש נמלט החוצה. הכבאים החלו להשתלט במהירות על האש בתוך הדירהכדי למנוע נזק רב ופינו את אמצעי הלחימה.
הוא נלקח לחקירה ולפי שעה לא ברורות הנסיבות שהובילו אותו להתבצר בביתו ולאיים לפוצץ אותו.
אליפות ישראל בדריפט שנערכה לאחרונה בצפון, בסיוע ותמיכה של הרשות לנהיגה ספורטיבית ומשרד התרבות והספורט, עם קהל ענק של אלפי מבקרים שהגיע ליהנות מאירוע מוטורי שלא נראה כמותו בצפון. יותר מ־60 נהגים התחרו במשך יומיים מול יציעים מלאים עד אפס מקום, באירוע שהופק בשיתוף ההתאחדות למכוניות ולקארטינג תחת משרד הספורט, עיריית כרמיאל וקבוצת מלמד מוטור ספורט. היה מדהים!
מלון כפר גלעדי משיק סופ"ש המשלב חוויה קולינרית גלילית לבין תרבות מקומית עשירה המיועד לשוחרי אוכל, יין ותרבות. במסגרת הסופ"ש השף אבי כהן, יארח את השף אביב משה, מהשפים הבולטים והמוערכים בישראל. במהלך הסופ"ש, שיערך 3 ימים בספטמבר, ייהנו האורחים מחוויה משולבת של אירוח גלילי מוקפד, ארוחות שף עשירות בהשראת המטבח הגלילי, לצד סדנאות, הרצאות, טעימות, פעילויות, אירועי תרבות ואטרקציות לכל המשפחה.
תחילת שנה מוצלחת בנתניה: ראש העיר, מרים פיירברג-איכר, שירי חגואל סיידון ובכירים נוספים בסיור במוסדות החינוך בעיר. "מתחילות שנה טובה, בצילום - ביקור בבית הספר קרליבך".
בועז כספי משתף: "יצא לי להיפגש היום עם אפרת ברוך, אחראית על מתנדבים בעיריית נתניה, שעושה עבודת קודש עם המתנדבים הרבים שמתנדבים בעיר. תודה לך על כל מה שאת עושה למעננו תושבי העיר".