מועצת פרדס חנה כרכור אישרה בשבוע האחרון את מינויו של רו"ח אלי יוספין כמבקר המועצה וממונה פניות הציבור.
ביום חמישי האחרון, ,6.11.14 אושר במליאת מועצת פרדס חנה כרכור מינויו של רו"ח אלי יוספין כמבקר המועצה וממונה על פניות הציבור. איוש התפקיד יאפשר למועצה להמשיך ולקיים את הוראות החוק, לפעול בשקיפות מול התושבים, תוך שיפור מתמיד של הבקרה הפנימית.
לאלי יוספין למעלה מ- 15 שנות ניסיון בביקורת פנימית במשרדי רואי חשבון שונים, במשרד התחבורה וכמבקר פנים בקיבוצים ומפעלים בצפון הארץ.
המבקר הינו בעל תואר ראשון בחשבונאות וכלכלה ותואר שני במנהל עסקים שניהם מהאוניברסיטה העברית בירושלים. מלבד היותו רואה חשבון אלי יוספין הוא מבקר פנים (CIA) ומבקר מערכות מידע מוסמך (CISA).
ראש מועצת פרדס חנה כרכור, חיים געש, ברך על כניסתו לתפקיד של מבקר המועצה וממונה על פניות הציבור.
געש ציין כי "המועצה תמשיך לפעול בשקיפות מלאה מול התושבים והרשויות. לביקורת עניינית תפקיד חשוב בהתנהלות תקינה, ואנו מתייחסים לנושא זה במלוא כובד הראש." אמר געש.
לדברי מבקר המועצה וממונה פניות הציבור, רו"ח אלי יוספין: "בשיחות שקיימתי עם בעלי תפקידים מרכזיים התרשמתי כי ישנה נכונות לשתף פעולה ולסייע לי להצליח בתפקיד המאתגר. תפקידו של מבקר הפנים לבדוק בשיטתיות את תהליכי העבודה ולבחון את נאותות ניהול הסיכונים ואת אפקטיביות הבקרה בהם"
בתפקידו כממונה על פניות הציבור אמון רו"ח יוספין על טיפול בפניות תושבים. מינויו הינו במסגרת החוק הממסד את מעמד הממונה על תלונות הציבור כבעל תפקיד עצמאי ובעל סמכויות הכפופות לחוק. סמכויות אלו מסמיכות את בעל התפקיד לטפל בכל תלונה על הרשות המקומית ומוסדותיה.
אלי יוספין כמבקר המועצה וממונה פניות הציבור. (צילום: גד כספי)
עמותת "שף פקטורי" זכתה באות ראש עיריית נתניה לשנת 2026, כהוקרה על פעילותה ההתנדבותית הענפה והעשייה למען לוחמי המילואים, חיילים פצועים ופוסט-טראומטיים, שורדי שבי וילדים בעלי צרכים מיוחדים. האות הוענק במסגרת אירוע ההוקרה השנתי למתנדבי העיר, כאות הערכה על התרומה המשמעותית, המסירות וההשפעה של העמותה על הקהילה. בעמותה ציינו כי מדובר בכבוד גדול ובהוקרה מרגשת לכלל המתנדבים והשותפים לדרך, הפועלים לאורך השנה מתוך תחושת שליחות, נתינה ואכפתיות.
תיאטרון הקאמרי השיק את ההצגה ״האשליה״ וכולם הגיעו לפרגן: השבוע הציג תיאטרון הקאמרי את קבוצת הצעירים החדשה ״הקאמרי דור חדש 2.0״, ונערכה הפריימיירה של ההצגה ״האשליה״ בבימויה של קרן חובב. חברי הקבוצה הם: נאיה בינשטוק, אורי פרלמן, אנה בנימין, ענבל בר לב, אלינור וייל, נדב עדר, וורקו מקונן ועמית שושני. ההצגה עוקבת אחרי דייט לא מאוד מוצלח, שמתקדם לכיוון בלתי הצפוי. בקהל היו: בת חן סבג, עידו טאקו, אלעד אטרקצ׳י, יהלי סובול, בר מיניאלי, דרור קרן, אוהד חמו, אולה שור סלקטר ועוד.
נתניה ממשיכה לחגוג את אירועי "שמש בשכונות": אירועי "שמש בשכונות" ממשיכים להגיע לשכונות ברחבי העיר, ולהביא איתם אווירה קהילתית, ושפע של פעילויות וחוויות לכל המשפחה. סגן ומ"מ ראש העיר והממונה על השכונות, שלו אלגלי, ממשיך ללוות את אירועי הקיץ בשכונות, לברך את התושבים, לפגוש את המשפחות והילדים ולחזק את הקשר עם הקהילות בכל רחבי העיר.
תערוכת הפרחים הבינלאומית- Flowers מסע בין עולמות: תצוגת ענק הכוללת 3 מיליון פרחים המעוצבים ב- 5 עולמות תוכן (מים, גלקסיה, מראות, אגדות ושעשועים). המתחם מקורה וממוזג, וכולל אולמות הקרנה, סדנאות לילדים ועמדות צילום מתי-13.8-29.8
איפה: אקספו תל אביב (גני התערוכה) רכישת כרטיס (החל מגיל שנתיים) עלויות ומחירים בארגונים השונים. תהנו!