נחנך מצפור אגמי עמק חפר במאגר משמר השרון, מאגר הקולט מי שיטפונות.
חנוכת המיצפור בשבוע שעבר השתתפה משפחת גובה ולארי ויקר מוינפג, קנדה שתרומתה דרך הקרן הקיימת לישראל. איפשרה את הקמת המיצפור.
ראש המועצה האזורית עמק חפר, רני אידן, הודה למשפחת ויקר על תרומתה ולקק"ל על שותפותם רבת השנים בהקמת פרויקטים אקולוגיים בעמק חפר.
במהלך דבריו של ראש המועצה, הופיעה להקת שקנאים גדולה ונחתה על מי המאגר. גם הציפורים הגיעו כדי לברך אתכם ולהודות לכם על תרומתכם" אמר אידן.
מצפור אגמי עמק חפר במאגר משמר השרון (צילום: דוברות מועצת עמק חפר)
התורם, לארי ויקר הוא דור שני לתורמים וממשיך בדרכו של אביו, שאף הוא היה פעיל בעברו בקק"ל בקנדה ותורם עד היום.
ויקר אמר כי הוא ומשפחתו מאשרים ונלהבים מהזכות שניתנה להם להיות שותפים בפרוייקט המיצפור והביע התלהבות רבה מהמוני הציפורים שפקדו את האזור וממשפחות המטיילים שהגיעו למקום.
השתתפו בטקסים סגן ראש המועצה, אלדד שלם, מנכ"ל אפיקי עמק חפר, צביקה גרבר וסגן מנהל האזור מקק"ל יחיאל כהן.
הקמת המיצפור התאפשרה בזכות שיתוף הפעולה בין קק"ל, אפיקי עמק חפר, משרד החקלאות ורשות המים.
מותג האיפור KIKO MILANO קיים השבוע אירוע השקת LOVE FUSION סדרת מוצרי בייס ליין חדשה, שאליו הגיעו מאות מוזמנים ונהנו מצפייה בסרט ״השטן לובשת פראדה״ בהוט סינמה כפר סבא. בין האורחים שהגיעו להשקה: טליה עובדיה, ליה נגה, טל תמם, עידן ברוליה ועוד. היה שמח!
בועז כספי משתף: "תעודה מרגשת לקבל משני תותחים כמו פיני קבלו, סגן יו"ר ההסתדרות ויו"ר סיעת העבודה בהסתדרות, חבר אמת ושמוליק מזרחי יו"ר הגמלאים - כבוד גדול, רק בריאות ועשייה למען העובדים והגמלאים, אמן".
הסופרת זוהר אביב זכתה לפגישה מרגשת בארקפה נתניה, כשפנו אליה שני סטודנטים שישבו ליד שולחן עמוס דפי למידה - ליהי ודרסו שלומדים משפטים וזיהו אותה מרחוק. ברור סטודנטים כאלה רציניים, סביר להניח שגדלו על כוח המוח. אהבנו.
בדיוק בימים אלה ובזמן מלחמה, לקראת חג הפסח מותג OP Collection משיק לראשונה חנות פופ-אפ בקניון עופר רמת אביב. לראשונה הושקה השבוע חנות פופ-אפ של המותג OP Collection מבית Ofir Production של אופיר אלסטר. הפופ אפ ייפעל בקומת הכניסה של קניון עופר רמת אביב למשך זמן מוגבל עד 18/3. מדובר בפעם הראשונה שבה המותג יוצא מהאונליין אל העולם הפיזי, עם חנות פופ-אפ חגיגית המציעה מגוון מארזים מעוצבים לקראת חג הפסח לצד כלי נוי ואקססוריז לבית. הקונספט של המותג מציע פתרון אירוח מהיר ונוח - “הפקה ב-5 דקות בקופסה אחת”. אופיר אלסטר, בעלת המותג OP Collection, מסרה: “אנחנו מתרגשים מאוד להשיק לראשונה חנות פופ-אפ פיזית לאחר ההצלחה הגדולה ברשת. היה לנו חשוב להביא את החוויה של OP Collection גם לעולם האמיתי ולאפשר ללקוחות לראות, להרגיש ולהתרשם מהמארזים מקרוב. לקראת חג הפסח יצרנו קולקציה חגיגית שמאפשרת לכל אחד לארח בקלות ובסטייל. ממש הפקה שלמה בחמש דקות בקופסה אחת״.