אלימות בכבישים: איבד את העין בגלל ויכוח על עקיפה מסוכנת
איתן סופר יום רביעי,
3 בדצמבר 2014, 09:12
שמעון שניר רצה כהרגלו רצה לחזור הביתה בשלום בסיום יום העבודה, אך כשהגיע סמוך לישוב תלמי אלעזר, חתך לפתע את נתיב נסיעתו רכב שביצע לדבריו עקיפה מסוכנת. לאחר ויכוח עם הנהג הוא מצא עצמו מאושפז בבית חולים הלל יפה
ביום שישי נסע שמעון שניר מחדרה, כהרגלו מידי יום לביתו לאחר שסיים את עבודתו ברמת הגולן בכביש 65, סמוך לישוב תלמי אלעזר, חתך לפתע את נתיב נסיעתו רכב שלדבריו ביצע הנהג עקיפה מסוכנת שסיכנה אותו. מיד לאחר האירוע, ניפגשו השניים שוב ברמזור בצומת תלמי אלעזר והשניים המשיכו את הויכוח בינהם על צורת הנהיגה המסוכנת. הויכוח התחמם עד שגרר את שניהם לצאת מרכבם ולהמשיך את הויכוח בצד הדרך.
לדברי שניר, מיד לאחר מכן, הנהג שביצע את העקיפה המסוכנת החל להכות אותו על כך שהעז להעיר לו על צורת הנהיגה שלו. שניר, אמר לנהג המכה כי הוא עומד להתקשר למשטרה ומיהר מיד לרכבו כדי להביא משם את הטלפון הנייד שלו במטרה להתקשר.
בעקבות כך, הנהג הכעוס ניגש גם הוא אל רכבו הוציא מתא המטען מוט ברזל והחל להכות בו את שניר בראשו ובעינו. כתוצאה מכך, נפגע שניר בצורה קשה ורץ אל רכבו כדי להגיע מהר לבית החולים. בינתיים ניצל זאת הנהג התוקף שרץ גם הוא אל רכבו ונמלט מהמקום. תלונה הוגשה במשטרה.
שמעון שניר, בסך הכל רצה לחזור הביתה בשלום (צילום: גד כספי)
שלושה מיליון ישראלים בסיכון לפוסט טראומה
בכנס ראשון במסגרת המסלול לאתגרים דחופים של Civix הוצגו מעל 70 יוזמות שכבר פותחו במהלך התהליך, להתמודדות עם אתגר בריאות נפשית....
פלאשנט לוקאלי | 25.5.2025
נתפס תושב טול כרם שאנס אישה בנתניה
...
פלאשנט לוקאלי | 15.5.2025
מדברים על זה
מתחנת בקרוב? קלייר שמלות כלה זו הכתובת שלך
...
פלאשנט עסקים | 23.6.2025
מזרונים שבאמת ישפרו לכם את איכות החיים
...
פלאשנט עסקים | 19.6.2025
הספורטאים חוזרים להתאמן
שר התרבות והספורט מיקי זוהר ביוזמה לחידוש אימוני ספורטאים בווינגייט...
פלאשנט לוקאלי | 18.6.2025
תאונת עבודה ורשלנות המעסיק
...
פלאשנט חוק ומשפט | 13.6.2025
מחלות מקצוע
...
פלאשנט חוק ומשפט | 2.6.2025
עילות תביעות תלמידים בבית ספר / בגן
...
פלאשנט חוק ומשפט | 22.5.2025
כרטיס ביקור על גלגלים: מדריך לעיצוב מדבקות רכב שעובדות
...
פלאשנט עסקים | 21.5.2025
איך לתכנן סוף שבוע רומנטי באילת? בואו לגלות
...
פלאשנט עסקים | 20.5.2025
איך לתכנן סוף שבוע רומנטי באילת? בואו לגלות
...
פלאשנט עסקים | 20.5.2025
איך לתכנן סופש רומנטי באילת? בואו לגלות
...
פלאשנט עסקים | 18.5.2025
מסך Dual-Frame ראשון מסוגו
דגם U27G4R המציע אפשרות בחירה בין תצוגת UHD ב-HZ 160 לבין FHD ב- HZ320...
לוסי איוב מכתיבה את הקצב: הברלט שגנב את ההצגה. מי שצפה בשבוע שעבר בפרק של רוקדים עם כוכבים לא יכול היה לפספס את הנוכחות המרשימה של המנחה לוסי איוב - וגם לא את הבחירה האופנתית שבלטה על המסך: חליפת טוקסידו שחורה בגזרה מחויטת ונקייה, עם טוויסט במרכז – ברלט תחרה של מותג ההלבשה התחתונה JACK KUB שהפך לאלמנט שמכתיב את כל הלוק. ניתן להשיג ברשת חנויות JACK KUBA.
רשת BBB פותחת את סניפיה למשלוחים ואיסוף עצמי בהתאם להנחיות פיקוד העורף- התפריט החדש שהושק בשבוע שעבר זמין כעת גם במשלוחים: בהתאם להנחיות פיקוד העורף לסגירת המסעדות לישיבה, סניפי רשת BBB יהיו פתוחים לפעילות במתכונת של משלוחים ואיסוף עצמי בלבד, בהתאם להנחיות ולהתפתחויות המצב הביטחוני בכל אזור ואזור. כחלק מהמאמץ להחזיר שגרה גם בימים מורכבים, ניתן להזמין גם את תפריט הקיץ החדש, שהושק רק בשבוע שעבר ומביא עמו מנות מפתיעות, עשירות בטעמים וייחודיות ל-BBB. שמרו על עצמכם. שיהיה בתאבון!
מלון דן כרמל אירח את השחקנית חני נחמיאס ויהודה אליאס שטיילו בחיפה וקפצו לביקור במלון. בן ינובר, מנכ"ל מלונות דן באזור חיפה ומנכ"ל דן כרמל ערך סיור במלון לחיים אוסדון (דוד חיים) שהתארח במלון והראה לו את הגינה החדשה במלון. חני נחמיאס שבדיוק הגיעה למלון הפתיעה את אוסדון במהלך הסיור בגינה של דן כרמל והצטרפה אליהם יחד עם יהודה אליאס. אורחי דן כרמל שראו את כל החבורה בגינה חשבו שתהיה הופעה למבוגרים של חני ויהודה ולילדים של ה-"דוד חיים", אבל בסוף כולם הסתפקו בסלפי עמם.