על פי התקציב שאושר השבוע, ההוצאות הצפויות לשנת 2015 עומדות על כ-11 מיליון שקלים.
התקציב לשנת 2015 אושר השבוע על ידי מליאת מועצת איגוד ערים לאיכות הסביבה שרון-כרמל.
יו"ר איגוד ערים לאיכות הסביבה, יעקב אדרי, ראש עיריית אור עקיבא, אמר, כי התקציב לשנת 2015 משקף את העצמת פעילות האיגוד בכל התחומים המתייחסים לאיכות הסביבה. "האיגוד פועל למען איכות הסביבה ואיכות החיים של התושבים. הגדלת התקציב באופן ניכר מעידה על האתגרים שאנו ניצבים בפניהם בכדי לספק לתושבי האזור סביבה נקייה ואיכות חיים מיטבית".
יצוין, כי איגוד ערים סיים את שנת 2014 בעודף תקציבי. בהתייחסו לנתונים אלו אמר אדרי, כי הדבר מצביע על ניהול מיטבי של האיגוד.
מנכ"ל איגוד ערים, ניר סהר, מפרט על התקציב שאושר לשנת 2015 : "סך הכנסת איגוד ערים לשנת 2015 צפויות לעמוד על כ-11 מליון שקלים, לעומת כ-8 מליון שקלים אשתקד. הגידול בהכנסות נובע בעיקרו מתקצוב נוסף של חברת החשמל בשל מעבר האיגוד לתקן איזו 17025, וכמו כן מתקצוב נוסף של המשרד להגנת הסביבה והרשויות המקומיות, צירוף היישוב חריש, הגברת הפעילות לגביית אגרת ביוב, עבודות במתקני טיהור שפכים ופיקוח על הבנייה בחריש שיבצע האיגוד".
על פי התקציב שאושר השבוע, ההוצאות הצפויות לשנת 2015 עומדות על כ-11 מיליון שקלים. הגידול בהוצאות נובע מהעצמת פעילות האיגוד בתחום איכות הסביבה הכולל, בין השאר: שדרוג וחידוש מערך ניטור האוויר - המפקח על זיהום האוויר, הגברת פעילות המעבדה המשמשת לבחינת זיהום מתעשיות וזיהום נחלים ומקורות מים, ומעבר והתאמה של מערך הניטור והמעבדה לתקן איזו 17025 .
כך הופכות הגינות בחדרה למרחב קהילתי
עו"ד יניב דרי, יו"ר פנאי העיר: "המטרה היא לא לחכות שהתושב יגיע אלינו. אנחנו רוצים לצאת אליו, לפגוש אותו בשכונה ולתת מקום ליוזמות שצומחות מתוך הקהילה עצמה"...
פלאשנט לוקאלי | 19.9.2026
עדיין אין קצה של מידע
מתנדבי חדרה מעדכנים על העלמותו של איגור חנוכייב...
במהלך חופשת חול המועד סוכות יערכו ב 18 קניוני עופר ברחבי הארץ מגוון רחב של אירועים, פעילויות ואטרקציות לכל המשפחה – ללא עלות ובכניסה חופשית. בין האטרקציות הבולטות לכל השפחה: מופעים, הצגות , סדנאות, מתחמי משחק, מתנפחים ועוד. חג שמח!
מרוץ "ענבי טלי 2026" – מרוץ הראשון מסוגו בישראל שהתקיים בין הכרמים ובנופים המרהיבים של שפלת יהודה, השתתפו כ-200 רצים ורצות מגילאי 4 ועד 70. האירוע הציע למשתתפיו שלושה מסלולים ברמות קושי ומרחקים שונים – מקצה תחרותי של 10 ק"מ, מקצה של 5 ק"מ ומקצה של 2 ק"מ המיועד למשפחות ולילדים. המשתתפים במרוץ נהנו מחוויית ריצה ייחודית פסטורלית ובלתי נשכחת בתוך הנוף החקלאי המזוהה עם ענבי טלי, במסלולים העוברים בין הכרמים הירוקים והשדרות המוצלות, סמוך לאזור בו עובר שביל ישראל ובנוסף, קיבלו חולצת DryFit ומדליית השתתפות, ובמקצים התחרותיים גם מספר חזה עם שבב דיגיטלי למדידת זמנים. את המרוץ סיימו בטעם טוב עם מיטב תוצרת הענבים כחול לבן. כרמל הלפרין, מנכ"ל 'ענבי טלי', שהזניק את המרוץ והשתתף בעצמו במקצה של 10 ק"מ, אמר: "אנו שמחים על האירוע המיוחד ועל ההזדמנות להזמין את הציבור הרחב אלינו, לכרמים, המקום שבו הסיפור של ענבי טלי התחיל ולהכיר מקרוב את החקלאות והנוף של מושב לכיש".
איש החסד הנתנייתי אלעזר פרץ מ׳מטה משיח׳ ערך כמידי שנה ביקור במשרדי עיריית נתניה, שם תקע בשופר וחילק ערכות דבש יחד עם ברכת הרבי מליובאוויטש לשנה טובה ומתוקה. ראש העיר אבי סלמה בירך את פועלו של איש החסד למען תושבי העיר. עוד ביקר פרץ במשרדי סגן ומ״מ ראש העיר שלו אלגלי, סגן ראש העיר אמיה טאגה, מנכ״ל העירייה מויש לוי, מ״מ מנכ״ל העירייה אלון אהרן ומנהל אגף הקליטה בני אמר.
סגן ומ״מ ראש העיר, שלו אלגלי, השתתף השבוע באריזת סלי מזון לקראת ראש השנה יחד עם חב״ד נתניה ופלוגת חיילי צה״ל. במהלך הפעילות נארזו סלי מזון שיועברו למשפחות לקראת החג, כחלק מהפעילות שמקיימים בחב״ד נתניה לאורך השנה למען תושבי העיר. ישר כח!