"מנסים לייצר ספין תקשורתי". כך אומרים בעיריית חדרה, בעקבות הפרסומים האחרונים בפרשת רונאל פישר שמהם עולה חשד לכאורה כי "תפרו תיק" לראש העיר לשעבר חיים אביטן שהביא בסופו של דבר למעצרו ולהפסדו בבחירות
"על רקע פרשת רונאל פישר יש מי שמנסה לייצר ספין - על רקע פרשת רונאל פישר יש מי שמנסה לייצר ספין תקשורתי שנועד לנקות מחשד גורמים בעלי נגיעה פלילית מובהקת". כך טוענים בעירייה ומוסיפים "העובדה היא שעיריית חדרה בראשות אביטן שילמה לרונאל פישר כ-200 אלף שקלים ופישר ייצג את אביטן מול כלי התקשורת שחשפו נדבכים מהתנהלותו הבעייתית בלשון המעטה.
נתון זה היה ידוע לעיתונאים שמשום מה בחרו להסתירו. צביקה גנדלמן לא ניהל מעולם קשר ישיר או עקיף עם רונאל פישר או עם גורמי החקירה השונים בפרשת אביטן. הניסיון לקשור ביניהם הוא צעד נואש של איש ציבור מושחת לכאורה שסולק מכסאו בהחלטת הבוחר.
צר לנו על כך שכלי תקשורת נפלו בפח שטמנו להם גורמים אינטרסנטיים ואנו משוכנעים כי משטרת ישראל ופרקליטות המדינה ימצו את הדין עם העבריינים האמיתיים. די אם נציין כי פרקליט מחוז צפון האזרחי, עו"ד איתן לדרר בביקורו בעיר חדרה חצי שנה לאחר הבחירות, הצהיר כי אם בעבר הפרקליטות עבדה מול העירייה, הרי שבעקבות הבחירות וחילופי השלטון הפרקליטות עובדת עם העירייה והחוק והסדר חזרו לעיר ולבניין העירייה.
ראוי לציין כי הגורמים השונים הפיצו את הבדיות שלהם בשבוע בו ראש העירייה נמצא בשליחות בחו"ל".
עיריית חדרה. "מנסים לייצר ספין תקשורתי". (צילום: שלומי גבאי)
🚨 בעוד יומיים זה קורה 🚨 נועה קירל מגיעה לנתניה, ואתם באמת לא רוצים להישאר בחוץ. 🔥 זה הולך להיות אחד הערבים הכי גדולים של הקיץ, האנרגיות והאווירה שכולם ידברו עליה.
⏳ *הכרטיסים האחרונים ב-25 שח מחכים לכם.*
אל תגידו אחר כך "חבל שלא קנינו".
🎟️ לרכישת כרטיסים:
https://tickchak.co.il/109237
נתניה ממשיכה למשוך חברות מובילות: אירוע השקת משרדי הדוגמה בפרויקט החדש של דיזנגוף וקבוצת תדהר, התקיים השבוע בנתניה. מדובר בבניין מגורים חדשני המשלב קומת משרדים בסטנדרט מתקדם, המעניקה מענה איכותי לעסקים ולחברות המבקשים לפעול בעיר נתניה. סגן ומ”מ ראש העיר, שלו אלגלי, הממונה על הפיתוח העסקי, השתתף באירוע וציין כי נתניה ממשיכה לבסס את מעמדה כמרכז עסקים מוביל. חברות מובילות בוחרות להשקיע ולהתפתח כאן בזכות תנופת הפיתוח, המיקום האסטרטגי ואיכות החיים שהעיר מציעה. "נמשיך לפעול כדי למשוך עוד עסקים, לייצר מקומות תעסוקה ולחזק את הכלכלה המקומית".
מיקי קם ואודיה קורן השיקו וכולם הגיעו לפרגן בפרימיירה החגיגית: בשבוע שעבר חגגו בתיאטרון הקאמרי את עליית ההצגה "השותפה" בפרימיירה חגיגית בכיכובן של אודיה קורן ומיקי קם. בהצגה הן מגלמות שתי נשים - אחת נאיבית והשניה פרועה - שעוברות לגור יחד והופכות לדמויות משמעותיות מאוד זו עבור זו. הראשון לברך היה בנה של מיקי קם, נדב עדר, יחד עם אשתו אלינור וייל - שניהם שחקנים בקבוצת הצעירים של הקאמרי. עוד נכחו: ירדנה ארזי, חנה לסלאו, נורית גפן, נתן דטנר, איל וולדמן ועוד.