שני תושבי חדרה שנעצרו על ידי היחבא"ל שוחררו למעצר בית
שלומי גבאי יום שני,
30 בנובמבר 2015, 20:36
השופט קבע כי לא הושגה שום התקדמות משמעותית בחקירה. עו"ד שי לוי: "הלקוח שלי היה במקום הלא נכון ובזמן הלא נכון. בית המשפט קיבל זאת".
שופט בית משפט השלום בראשון לציון, מנחם מזרחי, הורה על שחרורם למעצר בית מלא בן חמישה ימים של שני תושבי חדרה, בני 26 ו-32, שנעצרו בשבוע שעבר בדירה בנתניה בעת שהגיעו לבקר את חברם בחשד לעבירות בנשק ולקשירת קשר לביצוע פשע.
בדיון שנערך היום טען נציג היחבא"ל כי שני החשודים ועוד חמישה חשודים נוספים תושבי אזור השרון חברו יחד בכדי לפגוע באדם אחר עימו הם מסוכסכים וכתוצאה ממעצרם המשטרה מנעה בכך את הפגיעה באותו אדם.
עו"ד שי לוי המייצג את החשוד בן ה-26. (צילום: שלומי גבאי)
השופט מזרחי קיבל את עמדם הסנגורים דוד יפתח ושי לוי וקבע בהחלטתו כי לא הושגה שום התקדמות משמעותית בחקירה לגבי השניים וכי אין שום ראיה מפלילה הקושרת אותם למיוחס להם וכאמור הורה על שחרורם למעצר בית ובתנאי השחרור נקבע כי על השניים להפקיד ערבויות כספיות ולשהות במעצר בית מלא.
עו"ד שי לוי המייצג את החשוד בן ה-26 אמר: "כפי שטענה ההגנה מלכתחילה, הלקוח שלי היה במקום הלא נכון ובזמן הלא נכון. בית המשפט קיבל זאת".
תחפושות מתגלגלות: עובדי אינטל השתתפו ביום התנדבות מרגש לקראת חג פורים. כ-60 עובדים התנדבו בקמפוס החברה בעיר והכינו תחפושות מותאמות לילדים עם מוגבלות בכיסאות גלגלים והליכונים, במסגרת שיתוף פעולה מתמשך עם מיזם חל"ק מבית עמותת ארץ עיר בפרוייקט הארצי "תחפושות מתגלגלות". הפעילות התקיימה כחלק ממדיניות המעורבות הקהילתית של החברה. אהבנו ופרגנו!
השחקנית הישראלית וכוכבת הרשת יסמין עמרי נבחרה להשתתף בקמפיין החדש של המותג הבינלאומי לטיפוח השיער אלביב מבית לוריאל פריז. הקמפיין יעלה במהלך חודש פברואר בישראל ויכלול פרסומים במדיה הדיגיטלית, בנקודות המכירה בשילוב תכנים ברשתות החברתיות. יסמין עמרי, עם למעלה ממיליון עוקבים בפלטפורמות הסושיאל ויכולת לייצר תוכן אותנטי ומשפיע על קהל היעד, תשתתף בקמפיין לצד מסר שמדגיש אינדיבידואליות, ביטחון עצמי, זוהר וטיפוח טבעי.
חבר המועצה לשעבר, ארז אבא, שבנו מופיע בקונצרט בהיכל התרבות בעיר, משתף: ״איזה כיף להגיע להיכל התרבות בנתניה, לשמוע קונצרט של ילדים צעירים מגיל ארבע, זאת שמחה גדולה מאוד ויש עתיד לתרבות בעיר. ומילה טובה למנכ״ל בני אפרים, שגם הוא התרגש מאוד כאילו זה הפעם הראשונה שהוא הגיע לקונצרט, ומה עוד שיש לו צוות מורים איכותיים ביותר. כיף גדול!״.