החוקרים סבורים כי ארבעה גברים היו מעורבים באירוע. המשטרה עצרה את תושב העיר. מעצרו הוארך למרות בקשת הסניגור לשחררו למעצר בית
בית משפט השלום בחדרה האריך היום (שלישי) את מעצרו של תושב העיר בן ה-26, שנעצר אתמול בצהריים בחשד כי בליל שבת יחד עם חבריו אנס צעירה בדירה בעיר וביצע בה מעשה סדום.
על פי החשד האירוע התרחש בעת שהצעירה היתה שיכורה והחוקרים סבורים כי ארבעה גברים היו מעורבים באירוע. לאחר האירוע הצעירה הגישה תלונה במשטרה.
החשוד שנעצר מכחיש מכל וכל את המיוחס לו אבל מודה שהיה במקום. "קיימות נקודות מימשק זהות בין גרסת החשוד לגרסת המתלוננת בפרטים נוספים מהותיים המחזקים את החשד", ציין השופט אלכס אחטר.
עו"ד יגאל כהן המייצג את את החשוד ציין כי מרשו סטודנט נטול עבר פלילי וכי מדובר ב"תלונה מול גרסא" וביקש לשחררו למעצר בית. אבל, השופט אחטר הורה להאריך את מעצרו עד יום ראשון הבא. בתחנת חדרה נחקרו היום גם שניים מחבריו.
מרכז סוזן דלל: מה עושים בשבת - מופעים לילדים.ות ולכל המשפחה עם מיטב היצירה הישראלית העכשווית והרבה מקום לדמיון והשראה. המופע הראשון בסדרה: סבתא סורגת - אנסמבל תוצרת בית. הצגה בחרוזים סרוגה ביד, זוכת פרס השחקנית ועיצוב בפסטיבל חיפה הבינ״ל להצגות ילדים. ביום שבת 10 בינואר בשעה 11:00 אולם ירושלמי, מרכז סוזן דלל - למידע ורכישת כרטיסים: באתר מרכז סוזן דלל. תהנו!
מנחת הטלוויזיה יעל גולדמן, בעלה השחקן אורי פפר ושלושת הילדים, בילו חופשה משפחתית במלון גליליון, כדי לחגוג לבת הבכורה עמונאל 14 חורפים. גולדמן פגשה את ארז משה, מנכ"ל המלון וסיפרה לו שבימים אלה היא משיקה פוטקאסט חדש שלה עם ברכה ליבי שילט, בשם: "התל-אביבית והרבנית", בנושא זוגיות, משפחה, אהבה וקריירה. ומתכננת לעמנאול הפתעה נוספת ליום הולדת 14 נסיעת בנות מעבר לים.
2. החורף הגיע לפארק המעיינות והעמק מתעורר לחיים: לרגל פתיחת העונה, הפארק משיק סדרת סיורי חורף מודרכים ברכבי גולף, המציעים שלוש חוויות ייחודיות המשלבות טבע, למידה והנאה משפחתית במרחבים הירוקים והפתוחים של הפארק. הסיורים מיועדים למשפחות עם ילדים, זוגות ומבוגרים, ומאפשרים לגלות את העמק בשיא יופיו החורפי. חפשו סיוריום בפארק המעיינות.
מרגש: עמותת "ילדים בסיכוי" יצרה ערכת קלפים ייחודית להפצת האור "קלפי שמש" - 38 איורים מקסימים שנוצרו על ידי המאיירים המובילים בישראל, כשכל קלף מגלם ערך אוניברסלי ואנושי (אומץ, הקשבה, חיבור, תקווה, הומור, חמלה ועוד) במטרה לפתוח דלת לשיחה אישית, קבוצתית או מקצועית, בכל גיל ובכל מסגרת. מתאים כמשחק חוויתי ופעילות לכל המשפחה בחג החנוכה. כל רכישה מהאתר היא תרומה למען ילדים ונוער בסיכון – חפשו "ילדים בסיכוי". חג שמח!