בשעה 06:27 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב שרון על רוכב אופניים חשמליים בן 18 שנפצע במהלך רכיבה ברחוב אהרון אהרונסון בחדרה. חובשים ופראמדיקים של מד"א שהגיעו לזירה העניקו לצעיר טיפול רפואי ופינו אותו לבי"ח הלל יפה במצב קשה עם חבלת ראש כשהוא מורדם ומונשם.
פראמדיק מד"א גל רוזן סיפר: "כשהגענו למקום ראינו צעיר שוכב על אופניו כשהוא מחוסר הכרה עם חבלת ראש. אזרח שהיה במקום סיפר לנו שהוא ראה את הפצוע ומיד חייג 101 להזמין אמבולנס. הענקנו לו טיפול רפואי שכלל הרדמה והנשמה ופינינו אותו לבי"ח כשמצבו קשה ויציב."
תחפושות מתגלגלות: עובדי אינטל השתתפו ביום התנדבות מרגש לקראת חג פורים. כ-60 עובדים התנדבו בקמפוס החברה בעיר והכינו תחפושות מותאמות לילדים עם מוגבלות בכיסאות גלגלים והליכונים, במסגרת שיתוף פעולה מתמשך עם מיזם חל"ק מבית עמותת ארץ עיר בפרוייקט הארצי "תחפושות מתגלגלות". הפעילות התקיימה כחלק ממדיניות המעורבות הקהילתית של החברה. אהבנו ופרגנו!
השחקנית הישראלית וכוכבת הרשת יסמין עמרי נבחרה להשתתף בקמפיין החדש של המותג הבינלאומי לטיפוח השיער אלביב מבית לוריאל פריז. הקמפיין יעלה במהלך חודש פברואר בישראל ויכלול פרסומים במדיה הדיגיטלית, בנקודות המכירה בשילוב תכנים ברשתות החברתיות. יסמין עמרי, עם למעלה ממיליון עוקבים בפלטפורמות הסושיאל ויכולת לייצר תוכן אותנטי ומשפיע על קהל היעד, תשתתף בקמפיין לצד מסר שמדגיש אינדיבידואליות, ביטחון עצמי, זוהר וטיפוח טבעי.
חבר המועצה לשעבר, ארז אבא, שבנו מופיע בקונצרט בהיכל התרבות בעיר, משתף: ״איזה כיף להגיע להיכל התרבות בנתניה, לשמוע קונצרט של ילדים צעירים מגיל ארבע, זאת שמחה גדולה מאוד ויש עתיד לתרבות בעיר. ומילה טובה למנכ״ל בני אפרים, שגם הוא התרגש מאוד כאילו זה הפעם הראשונה שהוא הגיע לקונצרט, ומה עוד שיש לו צוות מורים איכותיים ביותר. כיף גדול!״.