בשכונת בית אליעזר הוצבו תמרורים האוסרים כניסת רכבי לימוד נהיגה, בעיקר ברחובות שיש בהם מוסדות חינוך
כפי שהבטיח ראש העיר צביקה גנדלמן, הוצבו בשכונת בית אליעזר תמרורים המגבילים את תנועת הרכבים ללימוד נהיגה.
הסוגיה עלתה במהלך סיור שערך ראש העיר בבית אליעזר כמענה לפניות שונות שהעלו תושבים. בין היתר בחן ראש העיר את נושא המכוניות ללימוד נהיגה הנוסעות בשכונה. בסיור השתתפו גם מנהל אגף שפ"ע בוריס קוסינובסקי, מנהל רובע מזרח בוריס בר ועוזר ראש העיר איציק נחמני, ובסיומו הנחה ראש העירייה לקיים בדחיפות ועדת תנועה כדי לפתור את סוגיית הרכבים ללימודי נהיגה.
בין הנחיותיו של ראש העירייה, להציב תמרורים האוסרים כניסת רכבי לימוד נהיגה לרחובות בשכונה, בדגש על הרחובות בהם יש מוסדות חינוך ורחובות שבהם רכבי הלימוד מהווים מעמסה תחבורתית.
לאחר בחינת הנושא על כל היבטיו המקצועיים, כולל בוועדות התנועה ובמטה הבטיחות בדרכים, ובהתאם להנחיית ראש העיר לצמצם את ההפרעה לזרימת התנועה, הוצבו תמרורי איסור כניסה לרכבי לימוד נהיגה בעיקר סביב מוסדות חינוך ובצירי תנועה רגישים.
מרפאת השיניים שכולם מדברים עליה ברמת אביב: טכנולוגיה מתקדמת, יחס אישי והטבת פתיחה שווה במיוחד - הכירו את Royalty Watted
מרפאת הבוטיק החדשה של ד"ר ותד משלבת טכנולוגיה דיגיטלית מתקדמת, יחס אישי וטיפולי שיניים ברמה הגבוהה ביותר - מהשתלות ושיקום הפה ועד יישור שקוף ואסתטיקה דנטלי...
לרגל השקת GOLBARY CLUB קו חדש של בית האופנה גולברי, שעוצב בהשראת עולמות הטניס והפאדל, יוצא המותג בקמפיין רחב, לחשוף את הקולקציה החדשה של פריטים המשלבים מראה ספורטיבי מוקפד, סטייל נקי ונוכחות אופנתית עדכנית. את הקמפיין מובילה הפרזנטורית אילנית לוי, ולצידה משתתפות שגית רביבו ולאה ינאי, חלק מנבחרת השגרירות של המותג גולברי. הקמפיין יחשוף לראשונה את הקולקציה המציגה פרשנות חדשה למלתחת הקיץ.
ברכות לדניאלה אטיה, סגנית מנהלת בית החינוך הממ״ד אביחי, שנבחרה לאחת מ-50 המורים המצטיינים בישראל במסגרת תחרות "המורה של המדינה". הבחירה בדניאלה, שעליה המליצו תלמידים, הורים וצוותי חינוך, הביאה גאווה גדולה לנתניה. דניאלה הגיעה לישיבת המועצה בנתניה יחד עם בני משפחה הגאים והמאושרים. חבר מועצת העיר ואיש החינוך ים מאיר קרן, ברך את דניאלה ואמר שמהיכרות אישית עם המשפחה הוא לא מתפלא שיצאו ילדה כזו מוצלחת.
תערוכה מסקרנת במיוחד: דקל הררי פותח תערוכת יחיד חדשה בגלריית Global Art בתל אביב והופך עיתונים יומיומיים לאמנות חדה ובועטת. באמצעות חיתוך, צבע ושכבות של כותרות, הררי בוחן כיצד שטף המידע, החדשות והשגרה מעצבים את הזהות שלנו. במקום לקרוא ולזרוק, הוא מעניק לעיתון חיים חדשים - כאלה שמכריחים לעצור ולהתבונן. התערוכה “[dd/mmm/yyyy]” עוסקת במתח שבין מידע, הרגל וזעזוע שנשחק בתוך מציאות חוזרת. הררי, שמגיע דווקא מרקע עסקי, מתרגם כותרות, מלחמות ושגרה לדימויים עוצמתיים שנשארים בתודעה. הפתיחה ב-20.5 בתל אביב, והתוצאה מבטיחה הרבה יותר מקריאת בוקר שגרתית. אוצרות - מיכלי אדלר וד"ר גליה דוכין אריאלי. נעילה: 20.6.2026.
מותג האיפור KIKO MILANO קיים השבוע אירוע השקת LOVE FUSION סדרת מוצרי בייס ליין חדשה, שאליו הגיעו מאות מוזמנים ונהנו מצפייה בסרט ״השטן לובשת פראדה״ בהוט סינמה כפר סבא. בין האורחים שהגיעו להשקה: טליה עובדיה, ליה נגה, טל תמם, עידן ברוליה ועוד. היה שמח!