שוטרי משטרת ישראל עצרו והגישו כתב אישום ובקשה למעצר עד לתום ההליכים כנגד צעיר תושב חדרה שנהג בפסילה, פגע באוטובוס, תקף את נהג האוטובוס, שרף את תא המעצר בו שהה ואיים על השוטרים
לפני כשבוע התקבל דיווח במוקד 100 של משטרת ישראל אודות אירוע בעיר טבריה של תקיפת נהג אוטובוס ע"י חשוד שנמלט מזירת האירוע.
שוטרים הוזעקו לזירת האירוע והחלו בסריקות לאיתור החשוד ובתוך זמן קצר עצרו את החשוד, בן 21 מחדרה, והובילו אותו לתחנת המשטרה לחקירה. מכתב האישום עולה כי במהלך הנסיעה לתחנה קרע החשוד את ריפוד המושב בניידת תוך שהוא מאיים על השוטרים כי הם לא יודעים עם מי הם מתעסקים וכי הוא יעביר את שמותיהם למשפחה במרכז הארץ.
זירת האירוע (צילום: דוברות המשטרה)
מחומר החקירה עלה עוד כי, החשוד נהג ברכב פרטי בנתיב נסיעתו של האוטובוס כאשר הוא נוסע נגד כיוון התנועה, פוגע בחזית ימין של האוטובוס ובשני כלי רכב חונים. נהג האוטובוס ירד מהאוטובוס כדי להבין מהחשוד את פשר נהיגתו. בו בעת עלה החשוד על מכסה המנוע של רכבו וזינק בבעיטות לעבר פניו וחזהו של הנהג. החשוד המשיך להכות הנהג באגרופים ואף נטל פח צבע וזרק אותו לעבר הנהג.
החשוד בעת שהייתו בתא המעצר, הדליק סיגריה והחל להבעיר את הניירות בפח האשפה ואת מזרון המיטה. עת נכנסו השוטרים לכבות השריפה החל מגדף ומאיים על השוטרים.
בהתאם להתפתחויות בחקירה הוארך מעצרו של החשוד מעת לעת על ידי בית המשפט השלום בטבריה.
בתום חקירה מהירה הועבר היום (שני) מארג הראיות לחטיבת התביעות של משטרת ישראל אשר הגישה כנגד החשוד כתב אישום ובקשה למעצר עד לתום ההליכים בגין עבירות של תקיפה, איומים, גרימת נזק לרכוש, נהיגה פוחזת, נהיגה בפסילה, שמוש פחזני באש והתנהגות פרועה במקום ציבורי.
בין ציפייה ואכזבה הורית, והיכולת להמשיך הלאה ביחד
מאת: טלי למדיאל, פסיכולוגית חינוכית מומחית מדריכה, שפ"ח נתניה...
פלאשנט לוקאלי | 4.9.2026
שנה חדשה עם מבנים חדשים
...
פלאשנט לוקאלי | 28.8.2026
נחנך פארק "הרי גרינטל – רכס הכורכר"
...
פלאשנט לוקאלי | 13.8.2026
אירוע קשה בנתניה: גבר התאבד בגינה ציבורית
...
פלאשנט לוקאלי | 10.8.2026
הסתיים קורס המנהיגות הסביבתית "אקולידר"
...
פלאשנט לוקאלי | 1.8.2026
מדברים על זה
מי מנהל את הרכוש ומי יורש אותו? ההבדל בין ייפוי כוח מתמשך לצוואה
...
פלאשנט חוק ומשפט | 4.9.2026
הקמפיין נראה טוב אבל אף אחד לא זוכר אותו: איפה הקריאייטיב נכשל?
...
פלאשנט עסקים | 3.9.2026
מתי מותר למעסיק לפטר עובד חולה?
...
פלאשנט חוק ומשפט | 29.8.2026
רילוקיישן עם ילדים ומה שאף אחד לא מספר להורים לפני הטיסה
...
פלאשנט עסקים | 24.8.2026
יבוא אישי בישראל שובר שיאים ולמה יותר ישראלים מדלגים על היבואן הרשמי
...
פלאשנט עסקים | 24.8.2026
10 סימנים שהבניין שלכם זקוק לתחזוקה
...
פלאשנט עסקים | 23.8.2026
האם חוות דעת שלילית של מנהלת על עובדת יכולה להיחשב לשון הרע?
...
פלאשנט חוק ומשפט | 22.8.2026
איך לבחור בין סוגי המצבות השונים? הטיפים של טופ מצבות
...
פלאשנט עסקים | 20.8.2026
שני בקבוקי תבערה בלילה אחד
...
פלאשנט חוק ומשפט | 19.8.2026
מטטרסלגיה: למה כואבת כרית כף הרגל ואיך מדרסים ונעלים נכונות יכולים לעזוק?
מאת: נאור רויזמן הבעלים של המכון האורתופדי "אבידור" פרדס חנה...
פלאשנט עסקים | 15.8.2026
טעות קטנה, מחיר ענק: למה לא מומלץ לערוך צוואה לבד
...
פלאשנט חוק ומשפט | 14.8.2026
דירת הסמים בנתניה
...
פלאשנט חוק ומשפט | 13.8.2026
כתב אישום חמור כנגד מתן ארביב
פרקליטות המדינה הגישה לבית המשפט המחוזי בבאר שבע שני כתבי אישום נגד מתן ארביב (29) מחדרה, בגין מעורבותו בניסיון לרצוח אדם באמצעות מטען חבלה שהוצמד לרכבו בא...
פלאשנט חוק ומשפט | 13.8.2026
הצגות מומלצות בישראל ב-2026 - אילו הצגות אסור לפספס השנה?
...
לאחר שהמראה החדש של גלית גוטמן זכה לחשיפה תקשורתית רחבה, ועורר באזז ברשתות החברתיות, נחשף המהלך שעומד מאחורי השינוי: קמפיין חדש למותג צבעי השיער אקסלנס קרם מבית לוריאל פריז. במסגרת הקמפיין, בהובלת אשת הטלוויזיה ואייקון הסטייל הישראלי גלית גוטמן, היא נפרדת לראשונה מזה שנים מהמראה הבלונדיני המזוהה עמה וחוזרת לגוון החום שליווה אותה בתחילת דרכה - צבע נעוריה.
פסטיבל האוכל של נתניה חגג בגדול בכיכר העצמאות והביא איתו ערב של טעמים, מוזיקה ואווירה נהדרת. רגע לפני העלייה לבמה תפסנו את סגן ומ״מ ראש העיר, שלו אלגלי, יחד עם סאבלימינל, באירוע שסיכם קיץ גדוש בפסטיבלים, הופעות ואירועים ברחבי העיר.
תערוכת יחיד של האמנית רותי סגל, "הכחול הגדול", תיפתח ב-10 בספטמבר בבית האמנים בתל אביב, באוצרותו של אריה ברקוביץ. התערוכה פורשת מבט על יצירתה לאורך השנים, כשהטבע ובמיוחד הים, השמיים והעצים, עומדים במרכזה. הצבע הכחול משמש כחוט המקשר בין העבודות, שבהן נעה סגל בין ריאליזם להפשטה. באמצעות משיכות מכחול רחבות וצבעוניות עזה היא מפרקת את נופי הטבע ומרכיבה אותם מחדש, כשהנוף הופך גם למרחב של זיכרון, רגש וגעגוע. התערוכה תוצג עד 3 באוקטובר בבית האמנים, ברחוב אלחריזי 9 בתל אביב.
גלריית האמנים של עופר רמת אביב תארח יד ה-31.8.26 ארבע תערוכות חדשות, המציגות מגוון רחב של שפות אמנותיות: פיסול, צילום ואמנות דיגיטלית של ארבעה אמנים בעלי רקע ייחודי: שימי דהן, ד”ר אירינה רפוביץ’, מרים גלעד וירמי אפשטיין: התערוכות פתוחות לקהל הרחב.