שיתוף פעולה של העירייה ובנק לאומי הניב קורס ייחודי לנשים בעלות עסק בחדרה. מאות נשים כבר נרשמו, ומתוכן ייבחרו 50 למחזור הראשון
חברת המועצה ויו״ר הוועדה לקידום מעמד האישה עו״ד מירי נחשונוב יזמה שיתוף פעולה עם בנק לאומי, שהניב פתיחת מחזור ראשון בחדרה של בית הספר לשיווק דיגיטלי ״דיגיטליות בעסקים״. 50 נשים בעלות עסק מחדרה צפויות להשתתף במחזור הפתיחה של הקורס, שיתקיים במימון משותף של בנק לאומי ועיריית חדרה, כחלק מהפעילות לקידום והצלחה של עסקים בעיר.
לדברי נחשונוב, לקורס נרשמו מאות מועמדות אשר יעברו ועדת קבלה מקצועית שתבחן בין היתר את נוכחות העסקים ברשת, ידע דיגיטלי קודם וכדומה.
חברת המועצה מירי נחשונוב אשר פעלה להקמת פורום נשים בעלות עסקים בחדרה ״קהילה-לה״, יזמה את שיתוף הפעולה עם בנק לאומי במטרה לפתח ולחזק את הפורום.
נחשונוב: "עם תחילת הקדנציה והמינוי ליו״ר הוועדה לקידום מעמד האישה, שמתי לי למטרה לפעול לקידום נשים בכל מעגלי החיים ונשים בעלות עסק בפרט. פתיחת הקורס של ״דיגיטליות בעסקים״ בחדרה הוא בשורה משמחת לכל נשות העסקים בעיר, בהתחשב בעובדה שהקורס התנהל עד היום בתל אביב וכעת מגיע גם אלינו. הקורס צפוי לתרום לנשות העסקים בשיווק וקידום העסק, וכל זאת ללא עלות. נשים רבות הגישו מועמדות ולצערי ניתן לשלב למחזור הזה 50 נשים בלבד. אמשיך לפעול ללא לאות לטובת נשות העיר בהבאת פרויקטים ייחודיים גם בעתיד".
נתניה ממשיכה למשוך חברות מובילות: אירוע השקת משרדי הדוגמה בפרויקט החדש של דיזנגוף וקבוצת תדהר, התקיים השבוע בנתניה. מדובר בבניין מגורים חדשני המשלב קומת משרדים בסטנדרט מתקדם, המעניקה מענה איכותי לעסקים ולחברות המבקשים לפעול בעיר נתניה. סגן ומ”מ ראש העיר, שלו אלגלי, הממונה על הפיתוח העסקי, השתתף באירוע וציין כי נתניה ממשיכה לבסס את מעמדה כמרכז עסקים מוביל. חברות מובילות בוחרות להשקיע ולהתפתח כאן בזכות תנופת הפיתוח, המיקום האסטרטגי ואיכות החיים שהעיר מציעה. "נמשיך לפעול כדי למשוך עוד עסקים, לייצר מקומות תעסוקה ולחזק את הכלכלה המקומית".
מיקי קם ואודיה קורן השיקו וכולם הגיעו לפרגן בפרימיירה החגיגית: בשבוע שעבר חגגו בתיאטרון הקאמרי את עליית ההצגה "השותפה" בפרימיירה חגיגית בכיכובן של אודיה קורן ומיקי קם. בהצגה הן מגלמות שתי נשים - אחת נאיבית והשניה פרועה - שעוברות לגור יחד והופכות לדמויות משמעותיות מאוד זו עבור זו. הראשון לברך היה בנה של מיקי קם, נדב עדר, יחד עם אשתו אלינור וייל - שניהם שחקנים בקבוצת הצעירים של הקאמרי. עוד נכחו: ירדנה ארזי, חנה לסלאו, נורית גפן, נתן דטנר, איל וולדמן ועוד.
בין עבר להווה: תערוכת היחיד "מצב ביניים" של חומי גרומן תיפתח ביפו. התערוכה, באוצרותו של איתי גבאי, תיפתח ביום חמישי, 9 ביולי 2026, בשעה 19:30, בגלריה אשכילה ביפו, ותציג עבודות בציורי שמן וצבעי מים העוסקות בזהות, שייכות והמפגש שבין מסורת לחיים עכשוויים. גרומן, שעזבה את הקהילה החרדית, מביאה אל הבד את מסעה האישי דרך שתי סדרות עבודות: האחת מתארת רגעים מחיי היומיום בישראל, והשנייה מציגה כלי זכוכית צבעוניים המשמשים כמטאפורה למערכות יחסים, שקיפות ושבריריות. התערוכה "מצב ביניים" תוצג בגלריה אשכילה, רחוב הפנינים 2, יפו, ותינעל ב-7 באוגוסט 2026. בהצלחה!